salut. Am luat si eu tot jocul normal edition si nu am primit cele 15 pack-uri gold, unde se gasesc? Sau cum pot face sa le iau ?
Printable View
salut. Am luat si eu tot jocul normal edition si nu am primit cele 15 pack-uri gold, unde se gasesc? Sau cum pot face sa le iau ?
Cele 15 packuri au fost la precomenzi. Ai avut precomanda?
nu.. l-am cumparat direct din magazin.
EDID: cand pui un jucator pe transfer market trebuie sa fii online ca sa se vanda? Sau merge si offline?
mai am eu codurile sunt nefolosite , le vand pe fifa coins , eu am cont USA.:>
imi zice si mie cineva cum se prelungeste mingea cand esti cu ea la picior ? va rog frumos, pe PS4
din ala cu care driblezi adica R dai odata sau de mai multe ori in dreapta sau stanga , depinde de directia in care alergi ...
Mda...si iar ratez liga in ultima etapa..macar acum luai bataie la 2 diferenta,momentan am promovat in liga 3 :)
A ajuns cineva in Div 1 la Seasons? Eu momentan sunt in div 3.
Probabil au ajuns ,maine daca prind o zi buna cred ca promovez in div 2 ... macar sa nu retrogradz :D
Eu nu reusesc sa trec de div 3 in Ut , de 2 ori am ramas in div 3 cu 15 puncte... azi sper sa reusesc ...
Eu sunt in div 5 am 16 pct si inca 3 meciuri de jucat..imi mai trebuie 3 pct sa iau titlul...
Vreau sa.mi iau xbox One ... o sa am aceas echipa in Ut care o aveam pe Xbox 360?
Da. Se preia tot. Doar progresul in turnee si season nu se preia.
Am inteles:) m.am apucat de strans bani pt xbox one :)
Va merge web app-ul ?
Da. Dar din mai multe incercari....
Imi merge web bine ...
si eu vreau sa strang bani pt reus... am in jur de 110k deocamdata...
The Sport Bible 5 Things Not To Do On FIFA :))
Pai sa le puna inainte sa inceapa meciu ..ca astia fac intentionat asa..lasa reluarile de iti vine sa spargi tv'u....trecand peste am avut 5 meciuri la dizpozitie sa fac 3 puncte sa nu retrogradez...si am pierdut toate meciurile....revin in div.4