5 meciuri am avut si eu , mai am 3 si am un punct ... deci fac fix 10 , sigur retrogradez !
Printable View
2 meciuri,imi trebuie 1 pct sa revin in div.3 :-S
L.e : am promovat in div.3 :D
Am deschis un Jumbo pack si mi-a cazut Ozil . Ati deschis si altii ?
Oscar si Sneijder la mine
Da... deci fifa in seara asta si.a batut joc de mine maxim.... In div 3 am jucat 8 meciuri dintre care am 2v - 2e- 2i , si sunt obligat din 2 meciuri ramase sa fac cel putin un egal si o victorie. Am deschis 3 pack-uri jumbo si nu am scos banii nici macar pe un pack... mi.a stricat seara
Ce tziganie de joc
.. de doua ori consecutic..la penultimul meci cand imi trebuia victorie sau egal..la final dupa ce castig..imi da eroare si ma scoate de pe server...si imi da dnf.. practic ma tine fortat in div 4... nenorocitii...
Am deschis si eu unul. Mi-am luat-o in gura grav, mi-au picat numai elefanti. Nu scot nici 5k pe ei.
Pachetele astea jumbo, apar la un interval de ore, sunt limitate ?
Apar cred ca random si dureaza 24h. Cel putin asa e in seara asta.
Mi.a picat Hazzzard .......... uraaaaaaa
Pachet de 15.000. Ce teapa mi-am luat ...
Mi-am luat-o și eu direct în freza, le-am pomenit toți morții... Am deschis pana acum vreo 5 pachete (1 jumbo și 4 premium gold) și nu am prins absolut nimic calumea.
Attachment 234924
Primul jumbo pack deschis , falcao :))):D imi ajunge unul ...nu mai deschid :))
se poate sheruii un video direct pe canalul tau de Youtube prin functie Share Factory ? Daca da va rog sa imi ziceti si mie cum.
Nu inca. Urmeaza dupa update-ul la 2.00...
Stiam ca e no name ;)
Nu e chiar No Name. Frati-su e destul de cunoscut :))))
---------- Post added 22-10-2014 at 06:06 ----------
Am desfacut eu toate pachetele jumbo. Din 240 de carduri, cele mai "luminoase" au fost Oscar, Sneijder, Vidic, Luisao. Care vrei contracte si fitness? :)))
Fifa...... cu teapa lor.... unii au noroc si altii ...