Cred ca asa o sa fac sa vad care imi place mai mult , depinde si de stilul de joc . O sa mai astept pana la urmatorul crash market![]()
Cred ca asa o sa fac sa vad care imi place mai mult , depinde si de stilul de joc . O sa mai astept pana la urmatorul crash market![]()
Scuze daca este offtopic
Daca imi schimb contul de psn respectic fac si alt user pe consola,pot sa am acelasi cont la fifa sa nu ma puna sa imi fac ultimate team de la 0
Da , coins ii poti transfera . Bagi la vanzare de pe contul nou cu valoarea pe care vrei sa o trasferi .
Eu iti propun jordi alba,este mult mai agil,tehnic...urca si coboara foarte rapid,dar nu stiu dc in Fifa 15 i-a scazut fata de Fifa 14.Joaca foarte bine la ora actuala.
Deci cine s-ar baga la un turneu de FIFA 15 PS4 ? Poate sponsorizam un pic si il facem cu premiu/premii.
Cristi eu ii am pe amandoi si fac schimb tot timpul cu ei tot nu ma pot decide dar buni amanoi .. parca Alba e mai rapid si mai bun o idee .. de fapt am 3 fundai laterali ft buni - ma tot chinui sa ma gandesc la al 4 leaAlba Marcelo si Aves .. ba da al 4 lea pe dreapta pfff la ma omoara .
ti-l vand eu pe alba cu 200.000) imprumut ca sa il iau pe Di maria din nou
ca l-am vandut cand l-am luat pe neymar
![]()
nu m-am inteles cu Tevez... l-am dat dupa 5 meciuri. Altii ma omoara cu Tevez...asa ca depinde de joc.
l-am cautat pe ronaldo aseara si l-am gasit pe Perisic![]()
trei de 7.5k nu mai am coins deloc) am tot cumparat jucatori ca a fost market-ul jos, mi-am facut echipe peste echipe..hybride..toate campionatele..am tot incercat variante, si am ajuns la concluzia din fifa14...2 maxim 3 echipe, fara hybrizi
![]()
si eu am incercat sa profit de acest market crash si am updatat hybrid-ul de Serie A, la care nu mai umblu
https://www.easports.com/fifa/ultima...fmyjZYbIiC:360
Bookmarks