AI de arbitru la Single Player Tournament in Ultimate Team. Praf.
3 bucati vandute, profit 65k .
Cred ca 360k e maxim , nu cred ca o sa mai creasca pretul .
Eu mi-am facut echipa de Francezi: https://www.easports.com/fifa/ultima...vKd1rnLHOJ:ps3
Deci joaca Griezmann exact pe stilul lui Messi, mai ales ca e si stangaci si mai are si 4 stele Skill Move.
predictii in urmatorul totw tif griezmann
l-am cumparat cand au scazut preturile cu 97k hunter si am ratat 3 if griezmann de 93-95k
l-am vandut azi cu 121k si am scos un profit real 18k
dar daca apare tif griezmann va ajunge if griezmann sub 100k lejer si daca mai adaugi acel crash market cu toty
sper sa apara tif ca o sa ajung sa cumpar sif griezmann cu 120k
---------- Post added 04-01-2015 at 22:27 ----------
---------- Post added 04-01-2015 at 22:29 ----------
alexg recunoste primul gol![]()
Am 2-0 in semifinalele turneului..prelungiri ..pica curentul...cica sa nu te enervezi...
Eu am ajuns la concluzia ca atunci cand EA nu vrea sa castigi nu castigi, dupa ce am terminat meciul acesta:
Pentru a intelege urmariti tot Video-ul care are cam 15 minute fara sa derulati si cred ca o sa imi dati dreptate..
@ aa, da. Era ultimul meci pe care trebuia sa il castig pentru a promova in divizie, so **** EA!
Mie nu mi se pare ca a fost ceva exagerat.Intradevar, la ultimul gol nu aveai ce sa faci ca ti l a bagat jocul cu forta, dar restul au fost pe greselile tale.Ai avut 4-1 daca jucai cum trebuie nu te mai egala nimeni.
doar ultimul gol de 5-5 a fost o mega porcarie, ala a tras in avion iar portarul a reactionat ca un retardat, exact ca la golurile din kick off...am pus eu un video acum 2 zile cu treaba asta. Nu e vorba ca n-a vrut EA sa castigi...ca doar nu sta gigi butoane de la EA sa-ti bage tie andreaua intre picioare...ci asa a fost sa fie, asta e jocul.
Cand aveai 4-1 trebuia sa joci calm pe pase, pe posesie insa tu ai tot fortat pasele peste defensiva pana te-a prins cu chilotii in vine de cateva ori, si in afara de asta avea atacanti de mare viteza, Musa, Doumbia, Emenike...data viitoare mai cu tact![]()
vreau sa imi cumpar astazi un ps 4 cu fifa 15, am jucat pana acum fifa 15 pe ps 3 , trebuie sa o iau de la 0 sau se transfera echipa care o aveam pe acelasi cont ?
multumesc
am castigat azi doua turnee online de new year. Intr-unul mi-a picat Fabregas, iar in ultimul...Aguero...dar ce sa fac cu el...echipa de BPL nu am, si nici nu ma atrage sa imi fac vreuna..de vandut nu pot..ca bine ar fi picat 300k acum... Am facut o echipa de BPL cu untradables...
https://www.easports.com/fifa/ultima...0COFXSbJnt:360
poate o sa il tin rezerva pt echipa de Bundesliga...
si apropo..cu asta a picat si mitul jucatorilor slabi din pachetele astea free
Bookmarks