Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 184 of 386 FirstFirst ... 84 134 174 182 183 184 185 186 194 234 284 ... LastLast
Results 3,661 to 3,680 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #3661 SP
    Member bdevil's Avatar
    AI de arbitru la Single Player Tournament in Ultimate Team. Praf.

2. #3662 SP
    Member BatsBike's Avatar
    absolut realist .. nu era vorba de echipa din ghencea,nu era implicat un anume tudor ..

3. #3663 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    3 bucati vandute , profit 65k .

Cred ca 360k e maxim , nu cred ca o sa mai creasca pretul .
    Attached Images Attached Images screenshot-2015-01-04-01.15.45.png

4. #3664 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Quote Originally Posted by Tomcraft View Post
    Pack.
    la fel, desi scrie ca premiul este in bani iti da pack. mi-a picat Sturrige ST 83 untrade asa ca am facut schimb cu cel din club

5. #3665 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by Cgx View Post

Aguero e cel mai bun ST din joc , are insa si slabiciuni , pe langa tevez si palacio va mai zic inca un nume de atacant incredibil pt ce pret are . Uche , nu stiu ce i au facut dar eu care sunt fan aguero si aveam 300 de meciuri cu Aguero inainte sa imi dea block pe cont EA.ul - ca niste javre ce sunt - fara nici o vina efectiv , va spun ca e aproape la fel de bun , chiar la 2-3 capitole mai bun . puteti sa il incercati .

Si Kalou.

---------- Post added 04-01-2015 at 11:52 ----------

Se merita Sturridge?

6. #3666 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Eu mi-am facut echipa de Francezi: https://www.easports.com/fifa/ultima...vKd1rnLHOJ:ps3

Deci joaca Griezmann exact pe stilul lui Messi, mai ales ca e si stangaci si mai are si 4 stele Skill Move.

7. #3667 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Baga-l pe Konko titular, e bestial.

8. #3668 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    După ce ca sunt într-o forma de ****** se întrerupe meciul în secunda 14 și pierd cu 3-0

9. #3669 SP
    Senior Member nina's Avatar
    predictii in urmatorul totw tif griezmann
    l-am cumparat cand au scazut preturile cu 97k hunter si am ratat 3 if griezmann de 93-95k
    l-am vandut azi cu 121k si am scos un profit real 18k
    dar daca apare tif griezmann va ajunge if griezmann sub 100k lejer si daca mai adaugi acel crash market cu toty
    sper sa apara tif ca o sa ajung sa cumpar sif griezmann cu 120k

---------- Post added 04-01-2015 at 22:27 ----------

---------- Post added 04-01-2015 at 22:29 ----------

alexg recunoste primul gol

10. #3670 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Am 2-0 in semifinalele turneului..prelungiri ..pica curentul...cica sa nu te enervezi...

11. #3671 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Eu am ajuns la concluzia ca atunci cand EA nu vrea sa castigi nu castigi, dupa ce am terminat meciul acesta:

Pentru a intelege urmariti tot Video-ul care are cam 15 minute fara sa derulati si cred ca o sa imi dati dreptate..

@ aa, da. Era ultimul meci pe care trebuia sa il castig pentru a promova in divizie, so **** EA!

12. #3672 SP
    Member PayPerView's Avatar
    Mie nu mi se pare ca a fost ceva exagerat.Intradevar, la ultimul gol nu aveai ce sa faci ca ti l a bagat jocul cu forta, dar restul au fost pe greselile tale.Ai avut 4-1 daca jucai cum trebuie nu te mai egala nimeni.

13. #3673 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    doar ultimul gol de 5-5 a fost o mega porcarie, ala a tras in avion iar portarul a reactionat ca un retardat, exact ca la golurile din kick off...am pus eu un video acum 2 zile cu treaba asta. Nu e vorba ca n-a vrut EA sa castigi...ca doar nu sta gigi butoane de la EA sa-ti bage tie andreaua intre picioare...ci asa a fost sa fie, asta e jocul.
    Cand aveai 4-1 trebuia sa joci calm pe pase, pe posesie insa tu ai tot fortat pasele peste defensiva pana te-a prins cu chilotii in vine de cateva ori, si in afara de asta avea atacanti de mare viteza, Musa, Doumbia, Emenike...data viitoare mai cu tact

14. #3674 SP
    Member dragosbc's Avatar
    vreau sa imi cumpar astazi un ps 4 cu fifa 15, am jucat pana acum fifa 15 pe ps 3 , trebuie sa o iau de la 0 sau se transfera echipa care o aveam pe acelasi cont ?

multumesc

15. #3675 SP
    Pe x1 nu gaseste oponenti..cred ca e de la xbox live problema

16. #3676 SP
    Member Striker09's Avatar
    Quote Originally Posted by dragosbc View Post
    vreau sa imi cumpar astazi un ps 4 cu fifa 15, am jucat pana acum fifa 15 pe ps 3 , trebuie sa o iau de la 0 sau se transfera echipa care o aveam pe acelasi cont ?

multumesc
    Da, o sa te intrebe, doar sa fii atent sa dai 'yes' cand esti intrebat.

17. #3677 SP
    am castigat azi doua turnee online de new year. Intr-unul mi-a picat Fabregas, iar in ultimul...Aguero...dar ce sa fac cu el...echipa de BPL nu am, si nici nu ma atrage sa imi fac vreuna..de vandut nu pot..ca bine ar fi picat 300k acum... Am facut o echipa de BPL cu untradables...

https://www.easports.com/fifa/ultima...0COFXSbJnt:360

poate o sa il tin rezerva pt echipa de Bundesliga...

si apropo..cu asta a picat si mitul jucatorilor slabi din pachetele astea free

18. #3678 SP
    Member Striker09's Avatar
    La al doilea turneu castigat nu da coins? Tot pack?

19. #3679 SP
    Member AlexG's Avatar
    Eu am catigat de 3 ori off si am primit numai pack.uri si numai petarde in pack

20. #3680 SP
    Quote Originally Posted by Striker09 View Post
    La al doilea turneu castigat nu da coins? Tot pack?
    asta se aplica la toate turneele care au drept premium pack-uri, fie online fie offline. e un bug probabil..dar e de pe la fifa 12 daca nu ma insel, si inca nu au facut nimic in privinta asta...mie insa imi convine

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.