daca ia Upgrade Godin la 87 sau 88 SIF-ul sub 4.000.000 nu are cum sa fie .. e Humels acum cu 87 si e 3.000.000 cu pace 67 .. Godin va avea pace 70 sau 71 .
practic Godin va deveni cel mai bun CB din FIFA , fara cei din TOTY .
daca ia Upgrade Godin la 87 sau 88 SIF-ul sub 4.000.000 nu are cum sa fie .. e Humels acum cu 87 si e 3.000.000 cu pace 67 .. Godin va avea pace 70 sau 71 .
practic Godin va deveni cel mai bun CB din FIFA , fara cei din TOTY .
tot ce ai nevoie este un portar retardatam dat si eu asa ceva, le-am postat si pe aici. De toata jena portarii in fifa15
odata cu TOTT , se pare ca se amana Upgrade-urile de azi ? aveti ceva informatii ?
si apropo ce IF-SIF cu posibilitati de upgrade mai stiti la preturi decente de 200-300.000 ?
in afara de Menez , Choupo-Moting , Alves , Isco si Godin . ca pe astia ii am .
hmm daca as stii ceva as pune miza pe ei, insa am scotocit netul si toti isi dau cu parerea, am facut o analiza a situatiei de anul trecut, jucatorii care au primit IF, SIF si Upgrade, din pacate nu a fost o regula cu privire la IF_uri sau SIF_uri...sa primeasca si UP.
Unii jucatori care nu au avut IF au primit, altii care au avut pana si SIF...n-au primit!
Cumparasem si eu doua bucati de Choupo-Moting cu 180k, ce-i drept cu pret mare, am avut impresia ca o sa creasca dar m-am inselat, acum este 137k, o diferenta de 43k cu banii aia faci 2 echipe bune
Doar ca am avut putin noroc si dupa ce am observat ca Choupo nu este omul cu care ma pot intelege in atac, l-am bagat la vanzare (pe ambii de fapt) am pus pret de "plesneala" si am avut noroc, dupa cum se poate vedea
O sa mai cumpar cativa IF din cei pe care i-as folosi eu, daca am noroc sa primeasca UP..cu atat mai bine, nu vanez posibili UP-eri pt ca mi-e sa nu ma ard rau![]()
eu l-am luat miercuri dupa TOTW .. si l-am luat la 110.000 . momentan sunt pe plus cu el .
eu ca si tine am SIF-uri care le folosesc in echipa mea .. Alves , Godin sau Isco . i-am luat cu 500.000 si sunt cam 1.500.000 acum . daca primesc UP se duc lejer in 5.000.000 cred eu .
aseara l-am luat pe Rafinia Hunter .. dar nu mi-a placut cum se misca si l-am vandut .. e adevarat cu 5000 profit .
doar la Menez si Choupo asta m-am riscat . la Menez mi se pare mie ca a crescut mult si poate merge un UP - fiind si fan Milan , iar Choupo asta - la recomandarile de aici .
de asta vroiam sa vad ce mai stiti voi de Upgrade-uri pt azi .
si de asemenea niste recomandari de SIF/IF de la voi ca poate aveti idei bune si info mai bune din alte campionate![]()
moting a scazut de la 94 la 68 iar...
---------- Post added 13-02-2015 at 11:09 ----------
pe tine testeaza astia de la EA cred
---------- Post added 13-02-2015 at 16:26 ----------
best topic so far
EA Forums
web app si companion out of service . se pare ca le-au taiat craca la boti .
se comenteaza pe siteuri ca asa a fost si la fifa 14 .
din partea mea pot sa le opreasca linistiti , numai pt boti erau buni . hai poate companion-ul era ok .. dar la ce abuzuri se fac si la ce preturi au ajuns numai din cauza lor jucatorii .. ma lipsesc
Naaaaa noroc in pack de 7,5k))))))) + Lewandowski + Ayew IF .
1.000.000 am cheltuit pe pack-uri +600.000 aseara .
Si eu am avut un pic de noroc tot la 7,5 k. Plus IF Ayew si Morata, dar alora nu m-am obosit sa le fac poza
super Cristi , adica ti-ai scos banii sau si profit ?
....
Serverele EA sunt down ? poate sa mai imi confirme cineva asta ?
am vazut ca erai agitat de dimineata iti scazuse profitul de la 5 milioane la 3 milioane si ti se marise clubul ca valoarea , chiar m-am gandit ce s-a intamplat dubios
cred ca cei cu autobuyere au atacat serverele azi , am o presimtire .. prea le-au inchis tot aseara si webapp si aplicatia de telefon ..
dar e mai bine asa .. am prins si eu in sfarsit jucatori la preturi ft mici fara autobuyere in joc .
sincer autobuyerele astea au distrus toata piata .. si au dus preturile in sus la nivele de neatins .. sa joci 1000 de meciuri si sa nu il poti lua pe ronaldo sau messi , oricat de bun ai fi si pe trading si pe tot e frustrant .
si nu e conform jocului , si in spiritul jocului .
plus ca mie mi s-a inchis acel cont nedrept cu 1.300.000 de coins in el total nedrept si fara nici o treaba . am fost doar o victima colaterala
Bookmarks