Cine vrea sa se mai inscrie in campionat fifa 15 sa intre in threand.ul de la x1
Zlatan Ibrahimovic , man show !!
https://www.easports.com/fifa/ultima...wwYyonLPoC:ps3
Un nou campionat x1 ...sau dat drumu la inscrieri inca 3 si dam drumu http://www.consolegames.ro/forum/f11...x1/index2.html
Da , ai dreptate . Jucator mai bun ca el de creatie , construcție , forta , dribling , shot power , FK , penalty s.a.m.d nu prea gasesti . Baietii care joaca pe viteza , ii inteleg de ce nu le place Ibracadabra .
nici eu nu ii inteleg deloc practic e prea bun) o masina de goluri - cate dai pe meci cu el
de la 3 in sus ?
Daca tie nu iti place , asta nu inseamna ca nici mie nu imi place . Cum spuneam mai sus , nu ai ce face cu el daca folosesti triunghi si R2 ...iti inteleg frustrarea .
auleo vrei sa zici ca il dai pe lacazete de 84 si il iei pe cavani ca are prea mult pace lacazete si e prea OP si tie iti place sa joci tehnic ?eu sincer te incurajez
imi place ca joci tehnic chiar daca mai si pierzi , mai rar asa , bravo
ca eu nu inteleg ca ori joci tehnic ori joci cu pace cu lacazete ?![]()
Nu a zis nimeni , nimic de Cavani ..era vorba de Ibrahimovic . Atata timp cat tie nu iti place , nu inteleg de ce comentezi de altii care joaca cu Ibra !? Tu cum poti juca cu Ribery pe pozitia de CM sau Aguero RF ? Atata timp cat eu joc bine cu el , parerea ta este egal cu 0 . Vezi de triunghi si R2&meciurile offline si evita-ma pe forum sa te mai bagi in discutii cu mine .
hai ma Cristi ca te inflamezi aiurea , e un joc si un jucator faci un prea mare cazeu iti respect decizia , doar ca nu acuza de ce nu e adevarat te rog , mai facem si noi haz , dar o iei prea personal , e normal ca parerea ta e cea care conteaza
![]()
Ieri jucam ultimul meci din sezon, aveam nevoie neaparat de egal ca sa nu retrogradez. Adversarul: genul care juca la rupere si dadea mereu mingi "peste". Chiar daca aveam posesie, in min.80 era 3-0 pentru elsi in timp ce eu ma chinuiam sa fac presing pe acolo individul da o pasa la portar. Diego Alves da o chifla de aia si-si baga mingea singur in poarta, autogol de zile mari
.
Probabil ca s-a suparat rau de tot pe faza asta ca de aici a inceput sa fie ca in filmele cu prosti: punea mingea la centru, isi pasa la portar si si-o baga in poarta singur. Tot asa de 3 ori la rand, pana a ajuns sa fie 4-3 pentru mine. Si acum mai rad de ma doare burta...
La 4-3 o ia pieptis spre poarta mea si rateaza, asa ca se supara iar pe toata lumea si incepe iar sa paseze inapoi la Alvez: inca 2 autogoluri. Practic din min. 80 n-am mai atins mingea dar am dat vreo 5 goluri...![]()
Se pare ca vom primi dupa ora 8 in fiecare zi cate un pack ..face UT 6 ani...nu am inteles daca primim pe consola sau web...nu specifica..
nu stiu ..poate sa fie un glitch de care noi nu stim...nu situ...imi dau cu parerea....de ce spun asta..pt ca si eu pe un alt cont am patit la fel in div 10...mi s-a parut cam dubioscare ar putea fi motivele?
---------- Post added 23-03-2015 at 13:36 ----------
pe cont![]()
Ultimate Team implineste 6 ani si dau un pachet gratis in fiecare zi pana duminica. Asta da, untradeable.
https://www.easports.com/fifa/ultima...6&sf37148045=1
Edit: Am ajuns cateva secunde mai tarziu.
Bookmarks