Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 318 of 386 FirstFirst ... 218 268 308 316 317 318 319 320 328 368 ... LastLast
Results 6,341 to 6,360 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #6341 SP
    Member AlexG's Avatar
    Cine vrea sa se mai inscrie in campionat fifa 15 sa intre in threand.ul de la x1

2. #6342 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    uploadfromtaptalk1426939312379.png vreau sa iau un st si un cm...da pe viteza...l am avut pe suarez da nu m a impresiona foarte mult ce mi recomandati? Tks

3. #6343 SP
    Aici am rezervele uploadfromtaptalk1426939509866.png

4. #6344 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar

5. #6345 SP
    Nu am bani de el...am facut restructurari gata

6. #6346 SP
    Member AlexG's Avatar
    Un nou campionat x1 ...sau dat drumu la inscrieri inca 3 si dam drumu http://www.consolegames.ro/forum/f11...x1/index2.html

7. #6347 SP
    Zlaaatan Ibrahimovic !!

8. #6348 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    prea bun Zlatan - cred ca e foarte cautat

9. #6349 SP
    Da , ai dreptate . Jucator mai bun ca el de creatie , construcție , forta , dribling , shot power , FK , penalty s.a.m.d nu prea gasesti . Baietii care joaca pe viteza , ii inteleg de ce nu le place Ibracadabra .

10. #6350 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    nici eu nu ii inteleg deloc practic e prea bun ) o masina de goluri - cate dai pe meci cu el de la 3 in sus ?

11. #6351 SP
    Daca tie nu iti place , asta nu inseamna ca nici mie nu imi place . Cum spuneam mai sus , nu ai ce face cu el daca folosesti triunghi si R2 ...iti inteleg frustrarea .

12. #6352 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    auleo vrei sa zici ca il dai pe lacazete de 84 si il iei pe cavani ca are prea mult pace lacazete si e prea OP si tie iti place sa joci tehnic ? eu sincer te incurajez imi place ca joci tehnic chiar daca mai si pierzi , mai rar asa , bravo

ca eu nu inteleg ca ori joci tehnic ori joci cu pace cu lacazete ?

13. #6353 SP
    Nu a zis nimeni , nimic de Cavani ..era vorba de Ibrahimovic . Atata timp cat tie nu iti place , nu inteleg de ce comentezi de altii care joaca cu Ibra !? Tu cum poti juca cu Ribery pe pozitia de CM sau Aguero RF ? Atata timp cat eu joc bine cu el , parerea ta este egal cu 0 . Vezi de triunghi si R2&meciurile offline si evita-ma pe forum sa te mai bagi in discutii cu mine .

14. #6354 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    hai ma Cristi ca te inflamezi aiurea , e un joc si un jucator faci un prea mare caz eu iti respect decizia , doar ca nu acuza de ce nu e adevarat te rog , mai facem si noi haz , dar o iei prea personal , e normal ca parerea ta e cea care conteaza

15. #6355 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu zic sa va imprieteniti iesind in club impreuna

16. #6356 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    Ieri jucam ultimul meci din sezon, aveam nevoie neaparat de egal ca sa nu retrogradez. Adversarul: genul care juca la rupere si dadea mereu mingi "peste". Chiar daca aveam posesie, in min.80 era 3-0 pentru el si in timp ce eu ma chinuiam sa fac presing pe acolo individul da o pasa la portar. Diego Alves da o chifla de aia si-si baga mingea singur in poarta, autogol de zile mari .
    Probabil ca s-a suparat rau de tot pe faza asta ca de aici a inceput sa fie ca in filmele cu prosti: punea mingea la centru, isi pasa la portar si si-o baga in poarta singur. Tot asa de 3 ori la rand, pana a ajuns sa fie 4-3 pentru mine. Si acum mai rad de ma doare burta...
    La 4-3 o ia pieptis spre poarta mea si rateaza, asa ca se supara iar pe toata lumea si incepe iar sa paseze inapoi la Alvez: inca 2 autogoluri. Practic din min. 80 n-am mai atins mingea dar am dat vreo 5 goluri...

17. #6357 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Se pare ca vom primi dupa ora 8 in fiecare zi cate un pack ..face UT 6 ani...nu am inteles daca primim pe consola sau web...nu specifica..

18. #6358 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    nu stiu ..poate sa fie un glitch de care noi nu stim...nu situ...imi dau cu parerea....de ce spun asta..pt ca si eu pe un alt cont am patit la fel in div 10...mi s-a parut cam dubios care ar putea fi motivele?

---------- Post added 23-03-2015 at 13:36 ----------

Quote Originally Posted by nerazzurr View Post
    Se pare ca vom primi dupa ora 8 in fiecare zi cate un pack ..face UT 6 ani...nu am inteles daca primim pe consola sau web...nu specifica..
    pe cont

19. #6359 SP
    Member The Antagonist's Avatar
    Ultimate Team implineste 6 ani si dau un pachet gratis in fiecare zi pana duminica. Asta da, untradeable.

https://www.easports.com/fifa/ultima...6&sf37148045=1

Edit: Am ajuns cateva secunde mai tarziu .

20. #6360 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    nu stiu ..poate sa fie un glitch de care noi nu stim...nu situ...imi dau cu parerea....de ce spun asta..pt ca si eu pe un alt cont am patit la fel in div 10...mi s-a parut cam dubios care ar putea fi motivele?

---------- Post added 23-03-2015 at 13:36 ----------

pe cont
    deci iti apare si pe consola?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 318 of 386 FirstFirst ... 218 268 308 316 317 318 319 320 328 368 ... LastLast