Se poate, anul asta am inteles ca incep toate campionatele mai devreme din cauza CE 2016
Q2 este 2nd quarter din ce stiu eu si este aprilie - iulie .
ce zici tu acolo Dant3 este Q3bn ai revenit pe Fifa apropo
![]()
http://www.videogamer.com/ps4/fifa_1...september.html
Anul fiscal e diferit de la o tara la alta, eu asa stiam, FY 2015 incepe in aprilie pt Canada, deci Q1 aprilie, mai, iunie, Q2 iulie, august, septembrie
Cine ma poate ajuta si pe mine.de 3 zile nu pot sa mai joc nimic in modul UT...cand iti alegi echipele se incarca si dupa imi da o eroare si mi zice sa revin mai tarziu..atat cu prietenii cat si in divizii..ciudat e ca in modul season mrg fara probleme...am scos si modemul din priza ...tot asa face nush c sa mai fac....![]()
O alta rezolvare?
Sa stau sa vand si sa cumpar iar jucătorii pare cam incomod.
Aceeași eroare îmi da si mie.
NU ai alta varianta...sterge echipele si fa alta noua si pune cu squatch alti jucatori din club in afara de cei care iai avut pana acum...eu cand puneam din echipa "problema" ma scotea din Ut....vinde i si tii iei dupa inapoi..daca gasesti alta solutie ma anunti si pe mine
---------- Post added 10-05-2015 at 09:58 ----------
Cum iti face ?? nu poti juca online nu? iti zi e ca e o eroare si sa revii mai tarziu?
Da asta e...
---------- Post added 10-05-2015 at 13:21 ----------
Mie iar nu imi merge ..aseara mi a mers si acum imi face la fel....nu stiu ce sa mai zic...tu o ai prin wifi sau fir?
---------- Post added 10-05-2015 at 13:22 ----------
in season iti.merge sa joci?
Bookmarks