Nu cred ca o sa apara pt ca o sa iasa din pachete dar o sa reapară in pachete la TOTS BBVA .
Nu cred ca o sa apara pt ca o sa iasa din pachete dar o sa reapară in pachete la TOTS BBVA .
nu lucrez man la EA
Dar liga feminina o baga, si ce am zis eu pe acolo (mai pe ocolite)
pai asa nu-l mai iau...cand il alergam cu 500k nu era...acum sa stea la 370k
---------- Post added 28-05-2015 at 10:28 ----------
500k la pacanele aseara!
Cazorla, Nolito, Gonalons si Adrian.
BBVA
BPL
momentan cont ZEROde acum prefer sa joc...nu mai stau la trading.
nu merg imaginile inserate ^ ...nu-mi dau seama de ce. (nici nu pot edita)
pls un edit. merge cu postul asta.
Am tras si eu azi de 100k pack-uri si mi-a picat Neuer. Dar surpriza, nu se vinde.
Oricum sunt multumit ca mi-am terminat echipa, am reusit sa il iau azi pe Quaresma MOTM.![]()
POR FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
LE: Am mai tras acum 2 pack-uri de 15k si mi-a picat Kagawa![]()
daca il incerci pe kagawa sa imi spui cums e misca, pt ca vreau sa-l cumpar.
in echipa aia,nu merge si Jackson? cu un 4-4-2? ca idee, pt ca am auzit ca e bomba
arata bine echipa dar parca nu e senzationalaadica pui cam totul in carca lui CR7.
Ramos tine apararea si nu e portughez
te fac un meci Cr7 vs Messi diseara
@: reddyBo L-am pus direct pe Transfer Markt pe KagawaNu m-am gandit sa il incerc, cred ca o sa ii scada pretul pentru ca se vinde la minim si sunt foarte multe bucati, am zis sa scap cat mai repede de el.
![]()
@: adibose Facem.
Legat de echipa, sincer mie imi place foarte mult. Vi-l recomand pe Fernandes si pe Quaresma MOTM, deci joaca senzatie aman2.![]()
N-am mai putut aștepta scăderea de preturi...nu pot sa ma abtin sa nu trag pachete , asa ca am făcut squad ul asta . Mai trebuie sa vand ceva de 100k sa il cumpar pe Di Maria .
Ionut : si eu am un kagawa la vanzare câștigat aseara la pachet, sper sa il vand azi . Am spart aseaea 1600k , nimic bun ..doar jucători care nu ii poti vinde...
![]()
cristi, te-ai grabit..trebuia sa astepti pachete mai mari, de 25,50,100k...acolo intra greii
---------- Post added 28-05-2015 at 13:56 ----------
oricum ai super echipa..
---------- Post added 28-05-2015 at 13:57 ----------
pe di maria il folosesti fara chem? sau il bagi la schimbare?
Da , stiu dar pana baga astia , toti jucatorii tots bpl o sa ajunga la minim .
Di Maria am 8 chemistry , e destul de bine .
---------- Post added 28-05-2015 at 15:39 ----------
Pt adibose ,,, hahaha)
Eu cand v-am zis...)
Stai sa vezi cand om juca pe ceatza densa...ca acum ne plangem cand ploua![]()
Sa nu mai plangem la fifa ca ratam cu poarta goala... ASA a pierdut un titlu astfel... Si in liga 1 la fel ca la fifa.. Poti sa fi praf ca tot castigi
Bookmarks