Probabil au avut numar limitat de bucati din fiecare si s-a atins pentru precomenzi.
Probabil au avut numar limitat de bucati din fiecare si s-a atins pentru precomenzi.
Salutare. Nu, nu s-a atins vreo limitare anume. Nici macar la Ultimate Edition ca idee, doar ca dupa cum spuneam mai sus, inca mai sunt ceva bug-uri cu noua platforma si afecteaza vizibilitatea unor produse.
Din ce vad, acum merge:
https://mediagalaxy.ro/cauta/?q=red%...demption%25202
Also, cu privire la disponibilitatea produsului in magazine in ziua lansarii, este posibil sa nu fie, deoarece vor veni 2 transe de transport. Unul pentru precomenzi un pic mai devreme si altul pentru magazine.
Pe Altex nu gaseste nimic.
Vad ca iar ati schimbat pretul pentru Ultimate, in 480 lei. Ramane asa? Sau il mariti iar?
Cred si eu ca nu s-a epuizat stocul, cu diferenta asta de pret. D-aia s-a epuizat la eMag![]()
In limbaj Altex "este posibil sa nu fie" inseamna "sigur nu va fi" SAU.... cum mi-au facut-o mie la Diablo 3 "il avem dar nu il putem vinde ca inca nu e trecut in inventar, vino maine"Eu pe aceeasi idee ca tine am facut precomanda la emag cu ridicare din showroom insa nu sunt 100% convins nici de emag ca il vor avea vineri.
Tare sper sa vina RDR2 vineri si nu luni! Daca se intampla cumva sa nu vina vineri, nu stiu daca mai fac precomenzi de la Altex. Totusi am precomanda facuta de 2 ani.
Aia sunt si eu curios trebuie sa vina un mail de confirmare nu...cu Gta 5 nu am avut treaba a venit in dimineata de 17 dar... nu stiu ce sa zic ar fi bine sa vina pe 26 sa avem ceva timp in weekend de gameplay
GTA V a aparut acum 5 ani. Avand in vedere cati ani au trecut, ei ar fi trebuit sa evolueze! Mi se pare ca e invers!
Si eu am avut precomanda pt RDR2 la Altex, dar am renuntat. Intr-un magazin din Bucuresti mi s-a spus clar ca sunt sanse extrem de mici ca precomanda mea sa ajunga pe 26 oct. Si nu am primit vestea de la angajatul de la casa de marcat sau cel care aranjeaza pe raft.
Asa ca, speram la profesionalismul competitorilor. Se prea poate sa nu fie totusi situatia atat de nasoala.
Exista sanse ca cei care mai fac precomanda acum ( ultimate edition ps4 ) sa primeasca jocul vineri sau sambata ( provincie ) ?
Dupa cum spuneam mai sus, sunt sanse ca jocul sa nu fie disponibil day one in magazine si de acolo cred ca si angajatul si-a bazat angajatul respectiv afirmatia cu privire la precomenzi, nestiind ca avem comanda separata pe depozitul central fix pentru asta.
Oricum, chiar si cei de la Rockstar Games tin de marfa pana in ultima clipa sa nu care cumva vreun retailer sa incalce street date-ul in magazine. Poate va amintiti ca GTA V s-a lansat mai tarziu in Romania si alte tari din cauza asta.
Sa va spun eu o alta faza nasoala simtita pe pielea mea. Nu mai stiu ce comanda era, stiu doar ca era vineri. Ma suna curierul pe la 15-16:00 daca sunt acasa. Am mers sa preiau coletul, ghici? Mi-a zis ca nu poate sa mi-o dea, ca nu au efectuat ei ceva in sistem :/ asa ca numai luni am reusit sa preiau coletul.
Chiar daca Altex/MG trimit la timp, Nemo Express uneori reuseste sa f*ta weekendul/ziua libera unora.
P.S. Sa nu mai zic de jocuri venite cu carcase sparte, puse doar in plase de curier.
Acum Altex trimite cu cancerul al mai mare, Cargus. Am un curier nesimțit care nu suna deloc și apoi când il sun eu, spune că a fost la adresa de pe colet și nu era nimeni... Azi încearcă să vina a treia oară, dar nu-l mai vreau eu.
Nu mai dati cu GTA V ca a venit la timp. Poate pe generatia trecuta. Cand s-a lansat pe PS4 eu l-am primit de la Altex dupa o saptamana. Si asta in Bucuresti.
Din fericire, cred ca a fost singura precomanda care nu a venit in ziua lansarii de la Altex/MG si am destule la activ. Asta si poate pentru ca livreaza cu curieri proprii in Buc, iar dependenta de curieri externi tinde spre zero.
Am o precomanda la Fallout 76 pentru Xbox One si as dori sa stiu cand se trimit codurile pentru beta?
Sekiro Collector's nu s-a listat inca, sau e vorba tot de o problema cu bug-urile la noua platforma?
Te rog trimite-mi un PM cu numarul comenzii si iti trimit codul. Sunt ceva probleme cu soft-ul pentru bonusul de precomanda (tine de noua platforma).
Cine a mai facut precomanda la Fallout 76 sa imi dati PM sa va ajut.![]()
Nu a fost listata inca acea editie.
Ceva noutati legat de precomenzile de RDR2? Cu ce curier lucrati oentru provincii (jud. Mures)? Sa am sperante ca ajunge vineri?
@Media Galaxy am facut precomanda astazi la Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition in provincie.
are rost sa l astept vineri 26?
Bookmarks