Lasa, o s-o tin in cutie si o sa pun poze cu ea aici, sa crape haterii.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hehehescrie confirmata integral la comanda pentru ps5 cum scrie și la demon souls iar jocul a venit
Trebuia sa fi luat și maneta de aici nu de la obosiții de emag
intrati direct pe linkul de produs (apare stoc epuizat) dar in pagina produsului este pe stoc
https://altex.ro/casti-gaming-wirele...ASPS5WSHPULSE/
Stiti daca maine gasim jocul Spiderman Miles Morales pentru PS5 si fizic in magazinele Altex sau MG?
Mulțumesc și eu altex
A sosit ps5 totul e foarte ok se misca rapid și in liniște, controlerul e mai greu dar ma obișnuiesc eu
Pss băgați discul cu partea care se citește spre exteriorul ps5
La mine era un pic amuzanta faza. A venit si jocul Spiderman Miles Morales (cu ramburs), care dupa ce am preluat, a zis curierul ca mai am un colet fara ramburs, i-am raspuns ca acela era cel mai tare asteptatCum a ajuns in oras din depozit (orasul vecin), era deja asteptat de mine. Dupa preluarea coletului, am primit email si sms ca urmeaza a fi livrat in cursul zilei.
Multumim @ATX-MG pentru ca ne-ai suportat si ajutat in perioada asta, dar si pentru efortul depus astfel incat sa puteti onora precomenzile si sa plece de la voi toate la timp, chiar daca unele vor ajunge cu mica intarziere din cauza curierilor![]()
Bookmarks