Daca nu ma inseala memoria, stiu ca parca am mentionat ceva de ea. Sa imi spuneti cum vi se pare.![]()
Mie îmi place. So far, so good. Face ce trebuie să facă. Ar fi mișto dacă există pushed notifications pentru:
1. Când reintră în stoc un produs din favorite/wishlist.
2. Când se reduce prețul unui produs din favorite/wishlist.
S-a implementat așa ceva? N-am apucat să verific încă.
Sent from my KB2005 using Tapatalk
Ai cumva idee daca vor fi trimise codurile pentru participarea la Early Access Open Beta celor cu precomanda la Modern Warfare 2 PS5/PS4 pana deseara la ora 20:00?
Inca nu am primit nimic.
Mersi frumos.
Sa ne dai te rog linkurile de Precomanda cand o sa devine disponibila. Multumesc frumos![]()
Stiu ce scrie pe site-ul ubisoft, dar eram curios daca si la ei este valabil acest lucru, intrucat la jocurinoi e specificat clar pe site ca nu contine jocul - asa ca nu stiu daca a fost eroare de la ei, sau chiar exista un pachet care nu contine jocul.
Pentru ca Ubi cand a anuntat CE-ul asta, a spus ca va fi disponibil doar pe Ubishop.
In mod normal, ar trebui sa fie jocul in format digital, conform beautyshot-ului primit, dar am solicitat clarificari de la furnizor si Ubisoft, pentru a fi siguri, in special pe ce platforme se poate activa acel cod. Dupa ce primim raspunsurile necesare, vom activa la precomanda produsul.
Vreau sa semnalez un bug al aplicației mobile:
După noul update, în categoria Jocuri console se incarca automat in cadru următoarele produse, însă nu se mai păstrează sortarea sau filtrările alese. Revine automat la cele mai vândute și nu tine cont de filtre gen promoții sau platformă.
https://altex.ro/god-of-war-ragnarok...OCPS5GODOFWRJ/
@LucKos parca tu voiai Jotnar, acum e iarasi pe stoc.
Asta am vrut să scriu acumAm făcut upgrade la Jotnar și am anulat CE
Sent from my KB2005 using Tapatalk
Bookmarks