Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 296 of 296 FirstFirst ... 196 246 286 294 295 296
Results 5,901 to 5,911 of 5911

Thread: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?

1. #5901 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Quote Originally Posted by asatgmures View Post
    Am luat de la Flanco când a intrat pe stoc. Tot nu se justifică bișnițăria :-)

Sent from my KB2005 using Tapatalk

2. #5902 SP
    Member rzv31's Avatar
    Quote Originally Posted by asatgmures View Post
    Si totusi, cu cat le pui dupa pe olx, cand se duc stocurile? Sa pui anunt si aici

3. #5903 SP
    VIP Member asatgmures's Avatar
    Eu aici vandui un pont (cum sa faci sa ti vina marfa in stare perfecta), alte discutii in privat, ms

4. #5904 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Mersi de pont, data viitoare cumpăr si eu 10 bucăți /s.

5. #5905 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    De fapt chiar e pont bun. Lasand la o parte bisnitaria, data viitoare cumpar si eu 10 si dau retur la 9 dintre ele. Tin doar unul din ele care a ajuns intreg. Don't hate the player, hate the game.

Acum o spun in spirit de gluma, dar m-a frustrat experienta lui Xander de parca mie mi-a ajuns lovit. Cu siguranta cand mai iau ceva de colectie o sa iau mai multe bucati doar sa ma asigur ca prind una in regula.

6. #5906 SP
    Junior Member EnderDj's Avatar

7. #5907 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Heads-up! Au apărut la precomandă consolele Nintendo Switch 2 și accesoriile:

Consolele:
    https://altex.ro/console-jocuri/cpl/...17/precomanda/

Accesoriile:
    https://altex.ro/accesorii-nintendo-...17/precomanda/

8. #5908 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Să înțeleg că încărcătorul trebuie cumpărat separat? Nu-l văd în descrierea conținutului pentru pachetul consolei noi.

9. #5909 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
    Să înțeleg că încărcătorul trebuie cumpărat separat? Nu-l văd în descrierea conținutului pentru pachetul consolei noi.
    Continut pachet
    Consola Nintendo Switch 2, Joy-Con 2 (L) / (R), 2 x Curele Joy-Con 2, Dock pentru Nintendo Switch 2, Grip Joy-Con 2, Adaptor AC Nintendo Switch 2, Cablu HDMI, Mario Kart World (cod de descarcare)

Apare ca e inclus.

10. #5910 SP
    Member tmihai20's Avatar
    M-am uitat eu prost doar la informații suplimentare, mea culpa . Ar fi fost aiurea să nu aibă alimentatorul inclus.

11. #5911 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
    M-am uitat eu prost doar la informații suplimentare, mea culpa . Ar fi fost aiurea să nu aibă alimentatorul inclus.
    Si eu gândeam la fel dar totuși, cu Nintendo DS parca nu au inclus adaptor, deci nu ar fi ceva neașteptat din partea lor

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 296 of 296 FirstFirst ... 196 246 286 294 295 296