Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 294 of 296 FirstFirst ... 194 244 284 292 293 294 295 296 LastLast
Results 5,861 to 5,880 of 5911

Thread: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?

1. #5861 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    Salut

Veti aduce Ninja Gaiden 2 Black PS5 ?
    Multumesc!

2. #5862 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by MENTATAL0R View Post
    Salut

Veti aduce Ninja Gaiden 2 Black PS5 ?
    Multumesc!
    E play asia exclusie, gen doar ei vor tiparii discuri parca.

3. #5863 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Vom vedea (mai bine spus comanda) la Altex/MG controller-ul special The Last of Us care tocmai a fost anunțat? Parcă aș mai lua un controller, chiar caut încă unul. La 420 de lei ar fi cât de cât bine, fiind ediție specială.

4. #5864 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Controllerul Dual Sense The Last of Us este in stoc pentru precomanda la Altex:
    Attached Images Attached Images controller_wireless_ps5_dualsense_the_last_of_us_01_4c569617.jpg

5. #5865 SP
    Member tudort's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Controllerul Dual Sense The Last of Us este in stoc pentru precomanda la Altex:
    https://altex.ro/controller-wireless...PKG7REPRUEcN7w
    Comandat. Mulțumesc

Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk

6. #5866 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Mulțumesc @Xander. E fain că s-a păstrat prețul de 400 de lei, e nasol că încă nu putem ridica o comandă din magazin.

7. #5867 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Cu drag! Personal am o colectie destul de bogata dar asta imi place extrem de mult, l-as pune pe locul 1 impreuna cu cel din God of War Ragnarok.
    Mi se pare sublim, insertiile alea embosate sunt foarte tari, iar cantitatea de alb este exact cat trebuie. Mi se pare un controller superb!

8. #5868 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Am ratat controllerul God of War și mi-a cam părut rău. Oricum căutam încă un controller, să am 4 (2 vechi și 2 noi). The Last of Us este o serie de suflet pentru mine. Am impresia că livrarea controllerului coincide cu sezonul 2 al seriei pe HBO. Livrarea se va face de pe 10 aprilie, sezonul 2 apare pe 13 aprilie. De-abia aștept atât controllerul, cât și sezonul 2

9. #5869 SP
    Member iErvin's Avatar
    Se poate cere cumva ca comenzile sa fie ambalate mai bine (in cutie de transport)? Multi dintre noi cumparam controllerele pentru colectie si e cam nasol cand ajung in pungi.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

10. #5870 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Quote Originally Posted by iErvin View Post
    Se poate cere cumva ca comenzile sa fie ambalate mai bine (in cutie de transport)? Multi dintre noi cumparam controllerele pentru colectie si e cam nasol cand ajung in pungi.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Salut! Voi transmite colegilor de la logistica!

11. #5871 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Heads-up! Am activat la precomanda Death Strand 2 Collector's Edition!
    https://altex.ro/death-stranding-2-c...CPS5DEATHS2CE/

12. #5872 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Quote Originally Posted by ATX-MG View Post
    Heads-up! Am activat la precomanda Death Strand 2 Collector's Edition!
    https://altex.ro/death-stranding-2-c...CPS5DEATHS2CE/
    Prețul CEurilor crește dar conținutul lor scade. O figurina, un breloc și 3-4 printuri și atât fizic. Nici jocul pe disc nu-l mai primești. În ce vremuri trăim.

Bine că n-are steelbook ediția asta

Evident, nu e vina Altex, problema e la producători și goana după profit no matter what.

13. #5873 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Problema e la consumatorii care accepta asa ceva si tot arunca cu bani in nestire.
    Goana dupa profit e starea normala de fapt a tuturor companiilor (publice). Banii decid tot ce se intampla in orice companie, si cumparatorii sunt cei care detin toti banii. Deci cine decide, de fapt, sa avem astfel de editii de colectie?

14. #5874 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Sunt curios dacă scrisoarea de la Kojima e doar un print simplu. Aș fi extrem de surprins să fie altceva mai personal. Ar merita atunci și doar pentru că e semnată de el. Asta e situația acum.

15. #5875 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    Prețul CEurilor crește dar conținutul lor scade. O figurina, un breloc și 3-4 printuri și atât fizic. Nici jocul pe disc nu-l mai primești. În ce vremuri trăim.

Bine că n-are steelbook ediția asta

Evident, nu e vina Altex, problema e la producători și goana după profit no matter what.

Problema asta e specifica Sony deja si cu mici "opurtunisti" cum mai sunt Bandai cu Elden Ring. Am mai zis si in topic-ul cu DS2,de cand a venit generatia cu PS5 Sony a facut prima miscare fara disc la HFW avand motivul PS5 Digital pentru ca asa cum am mai zis,nu toata lumea are un disc driver,dar toti au un ps5 digital si atunci editia asta trebuie sa fie pentru toti,unde pretul a fost parca tot 1200 lei,ulterior a venit GOWR care a fost 1300 lei cu un continut putin asemanator dar nu merita banii aia pentru ce "statueta" am primit,SM2 a fost urmatorul joc care a dus la alt nivel facand probabil cea mai saraca editie la pret de 1200 lei cu doar o statueta si un steelbook si acum avem DS2 care nu vine nici macar cu steelbook la acelasi pret ca restul,asta ma face sa cred ca strict vorbind de jocurile Sony continutul va tot scadea daca trend-ul continua unde incep sa scoata inclusiv si steelbook-ul si sa te multumesti ca ai o editie de colectie.Eu personal voi cumpara jocuri precum Ghost of Yotei ( daca are o statueta nu o masca ), WOLVERINE si probabil Intergalactic,dar doar ca fan al jocurilor lor,obiectiv editiile sunt foarte departe de a fi "de colectie"

16. #5876 SP
    Junior Member morciu's Avatar
    Se aude ceva de precomanda pentru switch 2?

17. #5877 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    lol de abia s-a anunțat de 4 ore, scrie peste tot ca pe 9 Aprilie vor începe precomenzile

18. #5878 SP
    Junior Member morciu's Avatar
    Mi-a scăpat asta cu 9 aprilie, merci. Întrebam pentru că nu e așa mult până la lansare.

19. #5879 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by ExocrathX5 View Post
    lol de abia s-a anunțat de 4 ore, scrie peste tot ca pe 9 Aprilie vor începe precomenzile
    Pe GameStop italia si alte situri deja se poate face precomanda la pretul de 510E versiunea cu Mario. Asa ca, si la noi se poate.
    De exemplu sunt si reduceri in functie daca duci consola veche + 2 jocuri la schimb.
    -230€ portando Nintendo Switch Oled + 2 giochi validi
    -200€ portando Nitendo Switch + 2 giochi validi
    -150€ portando Nintendo Switch + 2 giochi validi

20. #5880 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    stii cum e asta? ca și anunțurile de pe olx "vand xy comanda confirmata"... orice retailer sau chiar și eu pot sa pun anunțul, dar mă îndoiesc ca cei de la noi sa pună mai repede precomanda. oricum cu siguranță se va anunța și aici daca o sa fie cazul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.