-
Acelasi lucru faceam acum. La categoria gaming - jucarii mie imi arata aparate foto si camere video. Teoretic sunt si astea jucarii %%
IT-ul are de lucru astazi. Auzi..Imbutanatiri! =D>
-
Pai vreau si eu un schimb de ulei la consola :))
-
Am facut comanda la emag, pentru consola Wii U, am primit un... nu ceea ce trebuia. Am facut, in ziua urmatoare, 2 comenzi, una la altex si una la media galaxy, pentru Dark Souls 3 si 2 joculete de 3DS. Nu am primit nimic, desi ambele comenzi au fost confirmate (nu doar inregistrate). Ca regula, nu cumpar jocuri "de la noi", cu exceptia cazurilor in care sunt foarte reduse, datorita zvonului cum ca "retailerii" nostri rapesc copii cu dizabilitati intelectuale din centre de plasament si ii obliga sa lucreze pentru ei. Faptul ca, in 2 zile, am avut 3 comenzi si ca nu am primit nimic confirma, cel putin pentru mine, acest zvon.
-
Cel putin la MG nu esti singurul cu comanda confirmata la Dark Souls 3 si cu ochii in soare.
-
Suntem multi, stai linistit :))
-
Si eu am facut comanda la DS3 si nu am primit. Nu e problema,am gasit pe OLX cu 80 de lei.
Trimis de pe al meu SM-G800F folosind Tapatalk
-
-
Da
Trimis de pe al meu SM-G800F folosind Tapatalk
-
Data viitoare, cand vrei sa cumparati ceva de la Altex/MG si nu puteti rezerva produsul in magazin, mergeti in magazin, cautati jocul respectiv si intrebati daca puteti cumpara produsul la pretul de pe site, eu asa fac tot timpul, si nu am fost refuzat niciodata
-
Eu mi am primit o chiar marti. Nu puteam sa cumpar din magazin uncharted special, doar comanda cu curierul
Sent from my C6603 using Tapatalk
-
Pai da. Pretul de pe site e sincronizat cu cel din magazin. Daca eticheta nu are pretul corect, poti sa te duci la casa sa ii rogi sa scaneze produsul si sa verifice. :D
-
Au stricat site-ul. Inainte, aveau sectiunea: promotii si vedeam toate jocurile cu reduceri. Acum nimic...
-
Asta facusem si arata dublu la casa vs site si ziceau si ei ca e curios
Sent from my C6603 using Tapatalk
-
1 Attachment(s)
Eu nu am reușit să intru deloc azi, numai mesajul ăsta îmi apare. Faza cu weekend-ul e penală :))
Attachment 272598
-
Banuiesc ca acum se da rollback. :))
-
Eu astept sa vina Order 1886 (plus alte prostioare gen USB flash etc. Sa nu ma speriati acum si sa ziceti ca nu mai vine, cum ziceti mai sus :)))
Tot ce am luat de la ei a venit pana acum. Da, si in pachete separate si zile separate.
-
Nu mereu pretul de pe site coincide cu cel din magazine.
Am cumparat The Order 1886 cu 39,90 lei, exact ca pe site, dar Uncharted 4 Special Edition era 239,90 lei scanat la casa si nu 139,90 cat era pe site. Am dat comanda online joi seara si vineri mi l-a adus curierul (Bucuresti), transport gratuit. Acum vad ca deja nu mai este la oferta.
-
Am dat comanda de 150 lei la Altex. Azi m-a anuntat curierul (tb sa vina) ca au venit 3 pachetele (pe la vreo 70+ lei impreuna), 2 de la MG si unul de la Altex. Tare asta :))) Restul in alta zi probabil (mi s-a intamplat si asta). Nu ma plang, doar sa ajunga si sa fie la pretul la care am dat comanda.
Mah eu am fost "prost" si am luat U4 SE in iunie la 350 lei :)) Dar muream sa-l joc, nah.
-
E chiar aiurea ca in noua versiune de site nu mai poti filtra dupa Promoti...
A gasit careva vreo modalitate de a face asta?
-
Deocamdata e in joc de glezne. Se lucreaza inca, poate pe maine sau Luni sa fie ceva remediat in legatura cu bug-urile de pe site. (asa am inteles)