Eu aștept să umble la personal, cred că rămân cu așteptarea.
Eu aștept să umble la personal, cred că rămân cu așteptarea.
Eu ma logam pe Altex prin contul de facebook al sotiei. Vad ca a disparut optiunea, cum naiba imi vizualizez acum contul/comenzile etc? Mai are cineva problema asta?
Dap. Am si eu aceeasi problema
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Eu am probleme cu verificarea "reCaptcha" din sectiunea Relatii Clienti/formular, nu am putut trimite cererea
da, varza totala. parca nici nu iti vine sa mai cumperi cand te chinui cu site-ul ala
Ma tot gandeam sa dau zilele astea precomanda de ps4 pro, dar mi-e sa nu se duca in neant, asa ca mai astept...
Mai e cineva cu comanda la dark souls III (la 99,9 lei ps4) si nu la primit ?
Eu am dat saptamana trecuta (miercuri) si nici un semn pana acum
Eu, nimic nici la mine.
Same here.
Trimis de pe al meu SM-G800F folosind Tapatalk
Ar trebui rezolvata si problema cu "stoc epuizat".
De exemplu, la Rise of the Tomb Raider si Mafia III apare stoc epuizat (automat nu pot face rezervare in magazin), iar in magazin (Park Lake) exista jocurile fizice.
PS: Inainte de a lansa noul "site" ar fi trebuit sa alegem in browser daca navigam pe site-ul actual sau pe cel beta. Apoi pe urma feedback-urilor din partea clientilor ati fi imbunatatit site-ul si dupa aceea sa lansati site-ul corect...
Ati vazut undeva burning blood CE?
One Piece Burning Blood Marineford edition PS4 mai este o singura unitate in Mall Vitan, din ce imi arata sistemul. De editia asta vorbeai nu? :D
One Piece Burning Blood Colector PS4
Eu nu mai vreau comanda ca deja am luat de pe OLX. Am dat mail sa o anuleze. La fel si cu MGS 5 de sa lansat pe 13.
Trimis de pe al meu SM-G800F folosind Tapatalk
MG ai PM
Si eu am comandat Dark Souls 3 pentru PS4 si un alt joc de PS3 (Tales of Zestiria) de pe Altex in data de 14.10. Initial comanda a fost confirmata integral dar acum am primit mail de la ei cum ca este confirmata partial deoarece Dark Souls 3 nu mai este pe stoc. Mult noroc celor care au comandat jocul, poate voi l-ati prins. Vad ca a disparut cu totul de pe site-ul lor...
@Media Galaxy: PS4 este platforma
Dar am rezolvat, cumparand din magazin.