Uau. Tu ești conștient ca suna alții nspee mii și de aia aștepți? Doar nu crezi ca nu îți răspund tocmai ție. Știu de ex la Vodafone cu suta de angajați erau peste 3000 în așteptare în unele zile.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uau. Tu ești conștient ca suna alții nspee mii și de aia aștepți? Doar nu crezi ca nu îți răspund tocmai ție. Știu de ex la Vodafone cu suta de angajați erau peste 3000 în așteptare în unele zile.
Sent from my iPhone using Tapatalk
UAU tu esti constient ca nu e normal? Nu stiu ce e asa amuzant, sa astepti cu zilele dupa o comanda.E bine daca tie ti se pare normal.
Te inteleg ce spui, dar e un subiect un pic mai complex. Din ce am inteles, pentru problemele de garantie de conformitate trebuie si un anumit tip de suport din partea celor de la SONY.
Momentan nu avem o confirmare oficiala de la furnizor pentru acel bundle, dar urmeaza sa listam mai multe console bundle de la Nintendo Switch.
Momentan cautam o solutie pentru a aduce si acea editie.
Poti sa imi spui te rog despre ce comanda este vorba. Te-as putea ajuta mai repede.![]()
Vă încurcați singuri și vă încurcați și clienții.
Curier / Poșta Română în România = cancer.
Ca angajat alerg toata ziua la job și pur și simplu nu am timpul și nici răbdarea să aștept un curier.
În capitală ar merge foarte bine un pick-up point undeva în zona centrală sau într-o stație de metrou (vezi modelul Elefant).
Ies de la job și merg să imi ridic jocul in drum spre casă, în ziua lansării.
Aveți magazinele pline de angajați care se plictisesc de moarte și isi dau coate unul-altuia. Și care din când în când mai vrajesc un moșulet să își facă o rată.
Asignati câțiva angajați strict pentru partea de gaming (care sa se ocupe de precomenzi) și eventual permiteți ridicarea produselor din magazine.
O persoană care plătește 260 lei pe un joc în ziua lansării trebuie respectată.
Nu știu dacă mai poate fi adusa vreo completare la ce a zis Aliosa. Cel puțin aia cu angajații din magazine este purul adevăr. Pe mine ce ma dezgusta la compania asta, este faptul ca nu arata un dram de respect sau măcar de informare pentru client. Eu n am mai văzut sa nu exista în 2018 un tracking number, este inadmisibil. Pentru ce mai primești o groaza de mesaje MINCINOASE, ca de aici am luat foc, dacă oricum nu se țin de cuvânt? Puteau sa spună da ma, durează 5-6 zile sa livram un colet și atunci puteam sa accept sau nu. Dar nu te lauzi cu livrare în 2 zile și tu îl aduci după o săptămână. Și nu e nici blackfriday sa aibă scuze. Ce e trist e ca nu realizează ca nu sunt singurul client în situația asta, sunt mii și faptul ca eMAG le a luat o cu mult în fata nu e o surpriza. Eu de acum încolo o sa plătesc și cu 50 de lei în plus la ei , nu e problemă, dar măcar nu aștept de parca vine coletul din China. Din păcate suntem în România, ăștia habar nu au ce înseamnă să te pui în slujba clientului. Cum am zis, la mine e clar ultima oara când o sa mai am de a face cu ei.
Salut. Poti sa mentionezi te rog ce tip de suport necesita MediaGalaxy din partea Sony pt garantia de conformitate?
In alta ordine de idei, este posibil sa stim daca userul "Media Galaxy" este un cont verificat/delegat de companie pt a da raspunsuri in numele ei (cu raspundere) sau doar un angajat care face asta neoficial/din pasiune/etc ?
Mersi!
Din pacate nici eu nu am toate detaliile necesare cu privire la suportul pe care trebuie sa il acorde SONY.
Cu privire la cont, nu am fost delegat, ci mai degraba a fost decizia mea de a face un cont aici pentru a va fi de ajutor, dar intr-adevar se cunoaste de existenta acestui cont si in companie.![]()
E foarte bine că ne ajuți cu update-uri aici. Chiar și pro-bono. Cine vrea să se adreseze conducerii Altex sper că nu se așteaptă să o facă pe forumuri.
În altă ordine de idei, mai sunt multe de îmbunătățit în zona de pre-comenzi și flexibilitate în ridicarea comenzilor. Acum ceva timp era opțiunea de rezervat în magazin, care mi se părea foarte ok, dar ați renunțat la ea.
Eu sunt mulțumit că măcar avem prețuri competitive la jocuri și pot lua și din România. Pe vremea PS3ului exclusiv de pe amazon și ebay luam.
Țineți-o tot așa cu ofertele. Eventual implementați un program de fidelizare gen cash-back cum au shopto sau emag cu cardul lor de credit de la Raiffeisen.
Legat de pre-orders - cine le vrea Day-One încercați amazon sau shopto. Și nu veți avea surprize cu pre-orderele. Dar plătiți mai mult decât in RO.
Săptămână faină!
Cred ca nu au niciun suport. Garantia de conformitate este obligatia vanzatorului catre consumator. Daca cumperi direct de la un producator din Romania, atunci ai garantia de conformitate la el. Daca cumperi de pe taraba din piata, ai la vanzatorul din piata.
Ceea ce ofera Sony este garantia comerciala, care este voluntara si poate fi oricat ca durata.
Flanco face parte din grupul eMag, nu e greșit
PS: Vezi Iulian Stanciu, care e director general eMag și în același timp proprietarul Flanco
Bookmarks