Se gaseste RDR 2 astazi undeva in Cluj ?
Pe aria - ce ne-am cumparat, am vazut doar o singura persoana spunand care l-a primit prin curier de la Altex.
O singura persoana de pe tot forumul. Cred ca au plecat curierii direct cu jocurile acasa si s-au apucat de el. Halal lansare. Sa ne invatam minte. 1. Isi bat joc de cei care au folosit voucher si 2. Nici nu il livreaza in timp.
Da...nu cred ca e prea tarziu nici acum...dar ma bate gandul la un ultimate edition...poate chiar digital
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Am sunat acum la Flanco, la Resita, sa intreb de joc si zice baiatul ca azi au primit si ca au destule bucati si ca imi pune un joc deoparte. Maine, merg de la Timisoara la Resita, 70 de km si iau jocul. Bine, nu merg expres pentru joc, dar asa ca idee... toata treaba parca e scoasa din Caragiale sau Kafka. In Timisoara nici o bucata la Flanco, Altex, MediaGalaxy, dar exista la Resita!! Culmea absurdului! Au ramas baietii fara benzina si nu au mai putut ajunge pana in Timisoara. Buna organizare!
Tocmai ce am luat Special Ed de la Flanco Titan. A trebuit sa renunt la ideea de Ultimate. Mai aveau stoc pe la ora 8. Cel putin un Standard si un Special.
Salut, a trimis cineva la ei un xbox one x in garantie? Sunt curios rau de outcome.Daca intradevar se repara sau iti da consola noua.
@MediaGalaxy : ai vreo posibilitate de a verifica daca exista pe stoc PlayStation VR modelul CUH-ZVR2? Versiunea mai noua de VR, cu unitatea de procesare care permite trecerea HDR-ului.
După telefonul ăla cu scuzele de rigoare, niciun mesaj, a rămas doar discuția. Comanda nu a mai venit, nici email pentru comanda nouă, nada...
Exact. They f***ed up big time. De acum incolo voi aplica si eu comanda cu ridicare din eMag. Se pare ca eMag-ul s-a mai desteptat putin la precomenzi, pe cand MG s-a prostit. Deja ma gandesc sa le dau retur cand va veni curierul. Aveam comanda de 220 la Altex si una mai veche de 240 la MG pentru RDR2. Shame!
Merg eu la ora 19:45 la Altex din magazinul Unirea. Vreau sa cumpar day one, Red Dead Redemption 2. Imi zambeste fata de la caserie spunandu-mi ca au avut doar 15 bucati care s-au dat ca painea calda. Nu o cred. Merg printre rafturi, spunandu-mi ca fata a inteles gresit titlul jocului cerut de mine. Incredibil, dar are dreptate. Cand apar niste baieti asa-zis binevoitori printre rafturi, ce te intreaba daca te pot ajuta cu ceva, similar cu o panda asupra unei persoane ce se pregateste sa fure un joc video, aflu de la acestia ca jocul a fost expus la vanzare ba in 10 exemplare, ba in 15 exemplare. Pe bune, ii intreb, aveti idee ca acest joc nu este unul oarecare, ci este realizat de Rockstar Games? Raspunsul unuia dintre cei doi angajati care au stat cu ochii pe mine, cat am verificat rafturile personal, sa fiu sigur ca RDR2 chiar nu-l au expus la vanzare, a fost FAN-TAS-TIC : o sa avem suficient stoc de luni incolo. Degeaba am incercat sa-i explic ca intre vineri si luni sunt 3 zile, caz in care imi voi procura jocul din alta parte, doar sa nu le mai bag banul in buzunar.
Inca o lansare ratata, Altex/Media-Galaxy. (4/10).
Niciun magazin nu este obligat sa aiba jdemii de exemplare sa va ajunga la toti. In anumite situatii, sariti calul, pe bune acum. Eu unul nu tin cu Altex/MG, dar prea multe pretentii aveti unii de aici de pe forum. Eventual, sa primiti si niste despagubiri daca nu primiti jocul la ora 8 dimineata in ziua lansarii.
^ Vorbesti prostii. Nu s-a plans nimeni ca nu i-a ajuns jocul la ora 8, ba chiar a fost o mare bataie de joc (nu s-au livrat deloc).
Un joc asteptat de peste 10 ani, cu o piata in plina dezvoltare la noi, si tu, unul dintre cele mai mari magazine de pe piata te pregatesti ca un cur.
Cum plm sa ai doar 15 jocuri pe stoc in ziua lansarii? Cine dracu a mai pomenit asa ceva?
Sa nu mai zic de precomenzi, sa scoata de pe site aceasta optiune, sunt de toata jena, mai ales colegii de la online care ne suna in zadar, sa ne promita rahat cu apa rece.
@PS4&PS3 se numește reclamă mincinoasă prietene, de aia sunt unii revoltați și eu îi înțeleg. De ce mai bagi opțiunea de precomanda, dacă oricum nu o poți onora? Oamenii nu s au plâns ca le a ajuns jocul târziu, s au plâns ca nu a ajuns deloc! Și nici măcar fizic nu puteau să-l obțină, dintr-un magazin. Majoritatea de pe forumul asta sunt oameni de peste 30 de ani, au servici, familii, e normal sa își dorească jocul în week-end, poate doar atunci au timp sa se joace Dacă altex nu făcea promisiunile astea, atunci nu aveau nici ei pretenții, despre asta e vorba. Ca sunt useri care au precomanda de peste un an. Înseamnă că-și doresc mult jocul ala, măcar ei ar trebui sa aibă întâietate, nu ți s ar părea normal?
Am sunat la Altex, Urgent Cargus și doar pe Luni ajunge jocul Urgent Cargus nu lucrează Sâmbăta și la depozit nu găsesc pe nimeni. Alții se satură de el până Luni
Eu le mai dau cateva ore sa livreze, altfel banii mei vor merge la Flanco, chiar daca il iau mai scump putin.
Iar daca au scos optiunea sa fac precomanda cu plata la livrare, eu unul nu mai fac nicio precomanda la Altex/MG cu plata online. Nu mai facusem oricum asta de cand mi-au intarziat precomanda la GTA V cu o saptamana.
Nu inteleg de ce se tot dau rotunzi unii colegi pe aici pe forum. E clar ca au gresit grav, cum au mai zis. N-au livrat la lansare si au mai si scos voucerele de reducere pe care le-am avut unii pe comenzi. Chiar mi se pare normal sa fim nemultumiti.
Deja nu mai sunt deloc tolerant, avand in vedere ca userul MG ne garanta ca primele ce vor fi onorate sunt precomenzile, abia apoi stocurile din magazine. Pai ce incredere sa mai ai cand faci precomanda cu peste 1 an in urma si pe ei ii doare la bașcheți. Si asta cand e vorba de cel mai asteptat joc al anului, nu WWE 2K19 sau mai stiu eu ce joc de duzina.
Inteleg ca in provincie sunt dependenti de programul de lucru al unor curieri 3rd party, dar in Bucuresti n-au nicio scuza.
Si eu sunt curios ce se intampla acum, dupa telefonul de ieri. Ma asteptam sa-mi fie refacuta comanda sau modificat ceva la ea, dar e tot acolo, tot cu 220 dar pe factura 270 lei a ramas si tot nu se misca nimic.
Chiar sunt curios daca mi se va livra azi sau luni de catre curierul Altex la pretul corect.
Si eu confirm ca jocul ajunge luni pt ca baietii veseli de la Altex nu au pus livrare sambata.Multumim frumos ratatilor.
Bookmarks