mie XB1 mi se pare mai avantajos la 1400 + joc
Ce jigodii)) cica pret vechi 2049 RON?? wtf nici la lansare n-a fost atat, nici in Bundle-s
![]()
Nu e cu 2 controllere. Dar de unde este ? Daca este de la Flanco, ei asa au avut pana acum. Preturi fff mari si la PS4 si la Xbox One, de peste 2k ron. Au pastrat preturile de la lansare.
la asta m-am gandit si eu insa in pachet fiind o consola + un controller...sa nu fi pus si titlul de natura asta.
Chiar si asa, au oferta de Ps4 pachetul simplu afisat pe bannere pe acolo la 1499 ...iar un controller era 209 ..daca le aduni ajungi la 1708 ..tot mai ieftin.
Confirm ca xbox-ul 360 de la ei din oferta la 600 lei a ajuns la prietenul pentru care am comandat, astazi la 9:00 dimineata.
mdea....m-a sunat acuma de la altex sa imi zica ca the witcher CE nu mai o sa il aduca, ca au o problema cu furnizorul....am dat precomanda degeaba
Tot pe tine te înjură lumea, nu stiu de ce te mai oboseștiCând le atragi frumos atenția vine ceata lu' Pițigoi si îți sare la jugulară.
S-a discutat cu ceva timp in urma ca nu vor avea editia respectiva:
Au avut cateva bucati pe site (gameshop.ro), care s-au epuizat extrem de repede.
Oricum, pretul a fost unul extrem de piperat, cum am vazut practicandu-se la mai multe editii de colectie pt. next gen.
Mortal Kombat by Coarse 899 de lei (Altex), doar un exemplu.
Cat despre Altex/Media Galaxy, am fost azi in magazinul MG din Mega Mall, dar nu mi-a placut localizarea ariei de Entertainment (in spate, rafturile cam inghesuite, nicio editie de colectie).
Erau totusi destule PS4 (black) la 1400 de lei si din ce am inteles de pe facebook promotia tine intregul week-end.
Am sunat aseara la Altex pentru ca nu am primit niciun mail cu inregistrarea precomenzii si am constatat ca era inregistrata, acum sper sa mai si livreze ce au inregistrat.
De ma, daca nu ati dat direct la gamerland unde era si mai ieftin si aveau si o gramada de bonusuri. Well, la gamerland am tot urmarit pretul si un minim absolut (observat de mine) a fost undeva la 642, mai mult de 100 de lei reducere fata de Altex.
Bineinteles ca nu am fost istet si inspirat sa il iau atunci (asta din cauza ca nu eram sigur ca vreau sa dau atat pe o editie la lansare), asa ca am dat comanda acum cateva zile cu 659, asta dupa ce m-a incantat faptul ca au chestii fizice extra in editia de Xbox One si dupa ce mi-am dat seama ca pretul e din cauza statuii (oricum nu cred ca va pica pretul dupa lansare, ma gandeasc ca intr-adevar sunt destul de limitate din cauza materialului folosit pentru statuie). La o zi sau doua dupa scria Vandut la status si guess what, m-am uitat acum si are pretul de 724 (oricum e stoc epuizat, tare mi-e ca nu primesc nici eu).
Bookmarks