Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 296 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 97 147 ... LastLast
Results 921 to 940 of 5911

Thread: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?

1. #921 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Am patit si eu ceva aseamanator cu Xbox 360 acum multi ani si AlanPoe are dreptate. Nu sunt obligati sa-ti dea banii inapoi daca ei pot sa-ti inlocuiasca consola.

2. #922 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Daca au trecut cele 30 de zile de la cumparare atunci nu sunt obligati sa-ti dea banii inapoi, doar sa-ti repare sau sa-ti schimbe produsul cumparat.

3. #923 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Nu are treaba cu niciun produs expus. Ma refer strict dpdv legal, daca se cere inlocuirea produs pe produs sau se poate oferi, ca alternativa, stornarea sau credit in magazin, de valoarea produsului initial.

In mod clar, in cel mai rau caz, mi se ofera consola noua (clar sigilata de producator, mai ales ca merg sa o ridic din magazin, nu voi accepta altceva), chiar daca acum este 1300 ron si eu am dat 1800 ron. Dar m-ar fi tentat (normal) sa mi se restituie banii sau sa mi se ofere credit in magazin si sa beneficiez de promotia la 1300 ron si sa ma aleg si cu alte lucruri pe langa (urmand sa dau diferenta, daca se depaseste suma platita initial).
    Punctual: nu pot fi obligati sa-ti restituie banii. Legea cu privire la garantia pentru bunuri de folosinta indelungata prevede reparare/ inlocuire/, rambursare. In ordinea asta, ca alternativa a optiunii precedente, in cazul in care aceea n-ar fi posibila.

Ce spuneam eu este ca tu te poti pretinde rambursare pentru ca nu-ti inlocuiesc produsul (ca te trimit in alt magazin) iar ei ar putea sa "raspunda" aducandu-ti unul din alt magazin. Doar ca s-ar putea sa nu-ti doresti solutia asta din motive... subiective.

4. #924 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Tocmai am comandat si eu pt. un amic un Xbox One de la Media Galaxy resigilat cu ambalajul/cutia prezentand zgarieturi la 1.087 lei. Sa vedem daca se onoreaza comanda!

5. #925 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu va mai grabiti sa luati Xbox One azi de la ei. De maine, in oferta Media Galaxy vom gasi Xbox One (editia standard) la 1300 ron.

6. #926 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    nu e tot aia? e acelasi magazin

7. #927 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Nu va mai grabiti sa luati Xbox One azi de la ei. De maine, in oferta Media Galaxy vom gasi Xbox One (editia standard) la 1300 ron.
    Pai daca o livreaza cu 1.087 lei nu e bine? Daca nu asta e, o luam si la 1.300...

8. #928 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    La pretu' ala ar putea sa o trimita si fara cutia originala... garantia conteaza.

9. #929 SP
    Banned algonquin's Avatar
    Altex, hai cu oferte la ps4 resigilate!

10. #930 SP
    Member kpy_here's Avatar
    Pe alea nu le trimite nimeni inapoi

11. #931 SP
    Banned algonquin's Avatar
    Haha tare asta!

12. #932 SP
    Quote Originally Posted by kpy_here View Post
    Pe alea nu le trimite nimeni inapoi

Ps 4 resigilat eMag

Sau vroiai sa spui ca alea cand se strica nu mai merg repuse in vanzare?

13. #933 SP
    Admin MonkY's Avatar
    La produsele urmatoare am inteles ca o sa aveti la noapte reduceri... take a look, poate gasiti ceva ce va intereseaza!

14. #934 SP
    Quote Originally Posted by ComaLight View Post
    Ps 4 resigilat eMag

Sau vroiai sa spui ca alea cand se strica nu mai merg repuse in vanzare?
    Asta e prostie spusa ca produsele resigilate nu au garantie. Orice lucru vandut cu factura are minim 1 an garantie (daca e resigilat de exemplu) sau minim 2 ani (daca este nou-nefolosit) conform legislatiei din Romania. Nu aveti nevoie de un certificat special, pentru a initia procedura de garantie este suficienta doar factura. Daca nu, OPC-ul scrie pe ei.

15. #935 SP
    Jeez nu mai are voie omu' sa troleze ...
    Stiu bre diferenta dintre un produs returnat si apoi repus in vanzare si un produs trimis la garantie.

16. #936 SP
    Guys, mi-am luat monitor prin comanda, de la Altex dar am primit doar factura. Trebuie sa merg in magazin cu factura, pentru a-mi completa garantia ? Sau cum altfel pot face rost de garantie ?

17. #937 SP
    Vid
    Member Vid's Avatar
    E ok doar cu factura în magazin. Eu am mers cu un DS4 și mi-a făcut garanția fără să se uite la produs.

18. #938 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din pacate trebuie sa mergi la magazin cu factura si dovada platii (chitanta, bon fiscal sau op semnat de banca). Au patit-o mai multi (pentru ca tanti de la casa uita sa te trimita la raionul de teste/garantii)...

19. #939 SP
    Asta e mai greu, poate doar sa le arat mail-u, ca am platit online.

20. #940 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da, stai linistit ca rezolvi... Ai deja produsul

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 296 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 97 147 ... LastLast