Offf Altex...
http://us3.campaign-archive1.com/?u=...3&e=2bfcf5f0af
Offf Altex...
http://us3.campaign-archive1.com/?u=...3&e=2bfcf5f0af
Stiti ceva de stocul jocului Rock Band 4 ? Data de lansare a fost pe 6.10 si ei au deja stoc epuizat.
Salut as vrea sa fac retur la o consola. exista sanse sa imi dea bani inapoi ? sau doar o sa o plimb si mai platesc si curierul ? Aproape am completat cererea pe siteul la altex. Ce trec la observatii ? motivul pentru care vreau sa o returnez ?
LE: Am vazut ca la daca ai desfacut jocul se scade din pretul consolei . Cum adica ? daca am dat 1500 de lei pe consola se scade pretul actual al jocului ? Pai nu mai bine o pun la vanzare ? decat sa iau doar 1200 de lei pe consola
Salut. Am consola PS4 cumparata de la MediaGalaxy Baneasa pe 26.06.2015. M-ar interesa sa cumpar o extra garantie de 2 ani. Trebuia sa cumpar extragarantia odata cu consola sau se poate cumpara oricand pana la data expirarii garantiei standard ?
Cred ca oricand, pe baza bonului. Da o fuga la un magazin sau suna la Relatii Clienti de la Altex.
Le trimit acum un mail...
L.E.: "In ceea ce priveste solicitarea dumneavoastra dorim sa va informam ca pentru produsul mentionat nu avem serviciu de extragarantie."
![]()
![]()
![]()
Nu se poate cumpara extragarantie pt PS4, nici înainte, nici după, nici la momentul achiziției, dar în viitorul apropiat se vrea chestia asta![]()
Daca se implementeaza pana in 2017 ar fi super ca mi-as lua...asta daca se poate cumpara pana la expirarea garantiei standard.
Stimabili domni care lucreaza la Altex, va rog sa ma/ne ajutati sa nu patim cu precomenzile jocului Witcher 3: Hearts of Stone la fel ca de fiecare data! Maine este data lansarii, pana in momentul de fata nu am primit nici o informatie despre el si o sa am spume la gura daca acest lucru ramane asa, adica nerezolvat. Numarul precomenzii este 195821444. (Deja am trimis sesizare cu intrebarile mele pe site)
Va multumesc anticipat.
De ce nu comandati de aici ? Este la pret bun daca ai cod de membru Pagina Produsului
Am sunat la ei, am si lansat comandaDaca sunam inainte de ora 14:00, il aveam maine, asa mai astept o zi. Mersi de pont, adin33.
mdea....stupida metoda lor din ultimele luni la precomenzi. daca nu ii suni tu inainte cu 2-3 zile ca sa confirmi precomanda, ei nici ca te suna sau iti da mail sa te intrebe daca mai vrei sau nu produsul, pur si simplu nu ti-l mai trimit. asa ca mare atentie cand faceti precomanda sa nu uitati sa sunati cu 2-3 zile inainte.
Maine se lanseaza Tales of Zestiria si altex are, de departe, cel mai bun pret pe care l-am vazut, pentru editia de colectie. Si sunt chiar entuziasmat. Exact ca la E3, cand stiu, in adancul sufletului, ca EA si Microsoft nu o sa prezinte nimic care sa-mi placa, dar tot ma uit - asa o sa fiu si in noaptea asta pe altex.ro, asteptand la ora 3 sa modifice statusul editiei din "Precomanda" in... ceva. Probabil o sa fie "Stoc epuizat", BUT DAMMIT I WANNA BELIEVE!
Nu mai fac precomanda la altex niciodata, jocul apare in magazin la lansare si pe mine ma suna curierul trei zile mai tarziu sa imi livreze PRE comanda. Jocul in cauza este the witcher 3 wild hunt, hearts of stone.
Stiti cumva daca anul asta la Altex/Media Galaxy vor fi oferte de Black Friday si pe site? Anul trecut au avut oferte doar in magazine.
Bookmarks