Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 31 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 ... LastLast
Results 421 to 440 of 611

Thread: Black Friday 2014

1. #421 SP
    Junior Member ABkr's Avatar
    Ieri am fost la Altex sa iau un joc si nu era la raft, asa ca am rugat un angajat sa verifice daca e pe stoc. Magazinul era ca dupa razboi si il intreb pe tipul respectiv "Ce-a fost cu inchiderea completa a site-urilor weekendul asta?". Raspunsul a fost unul fix din filmele cu prosti: "Aaa pai decat sa pateasca ca anul trecut si sa nu poata face fata traficului si comenzilor, mai bine ca le-au inchis"...

Daca nici Altex/Media Galaxy nu au resursele necesare pentru a inchiria 3 zile niste servere in cloud pentru o suma neglijabila la ce incasari ar fi avut... E jenant...

2. #422 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    nu e vorba de resurse, ci de faptul ca pentru ei clientii sunt extrem de previzibili cand vine vorba de astfel de "campanii". ei vor cheltui cat mai putin si oricum vor scoate bani, pentru ca omul e fraier si cumpara oricum. si de fapt, BF nu e ;legat de vreo lichidare de stocuri ci de atragearea clientilor catre alte produse (cel putin la noi).

3. #423 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Care-i faza cu produsele la 1 ron? N-am prea inteles....

4. #424 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar

5. #425 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Damn, iar nu am fost pe faza...ce imi doream si un televizor si un laptop la preturile alea...

6. #426 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Quote Originally Posted by nytrousox View Post
    Ieri am fost la Altex sa iau un joc si nu era la raft, asa ca am rugat un angajat sa verifice daca e pe stoc. Magazinul era ca dupa razboi si il intreb pe tipul respectiv "Ce-a fost cu inchiderea completa a site-urilor weekendul asta?". Raspunsul a fost unul fix din filmele cu prosti: "Aaa pai decat sa pateasca ca anul trecut si sa nu poata face fata traficului si comenzilor, mai bine ca le-au inchis"...

Daca nici Altex/Media Galaxy nu au resursele necesare pentru a inchiria 3 zile niste servere in cloud pentru o suma neglijabila la ce incasari ar fi avut... E jenant...
    Te iei după toți cretinii? Altex și Media Galaxy online și-au făcut Black Friday cu o săptămână înainte. A fost o decizie care nu a avut nimic in comun cu serverele.

7. #427 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Loool, bulan pe aia care au luat cate 4 S4, tv-uri si alte produse:
    Blog eMAG.ro

8. #428 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    vrajeala de marketing...

9. #429 SP
    Member gabytro's Avatar
    nu e nicio vrajeala stai linistit, si-au luat multi ..si o sa le livreze, sunt obligati. Acu stii cum e cu strugurii

10. #430 SP
    iry
    Vrajeala pe dracu, unii au plecat la sediu sa-si ia produsele, marketing rulz.

11. #431 SP
    ce simplu se albeste o chestie ce poate sa fie interpretata ca "spalare de bani si mita"... printr-un simplu comunicat de presa.

12. #432 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Tare, erau obligați sa onoreze comenzile doar celor care au plătit in avans, ei au ales pt toata lumea. Frumos, mai rar asa ceva.
    Eu nu înțeleg cum au fost unii pe faza...

13. #433 SP
    Member gabytro's Avatar
    Sunt obligati sa onoreze toate comenzile, nu conteaza ca au platit sau nu in avans.

14. #434 SP
    obligati? tranteau un comunicat cu "eroare, lipsa stoc" si gata. asa mai procedau cei de la domo si nu au mai patit nimic.
    daca nu le plateai ma indoiesc ca se considera ca si incheierea unui contract de vanzare-cumparare intre tine si ei.

daca cei de la emag nu mai faceau si alta data aceeasi faza, poate ii credeam ca nu e vreun rahat de marketing.
    dar sunt curios cand au programat urmatoarea "greseala".

vor sa isi mai spele imaginea dupa injuraturile pe care si le-au luat de bf cu stoc de doar cateva produse la ce era mai important... si sa arate ei cat sunt de corecti.

15. #435 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by gabytro View Post
    Sunt obligati sa onoreze toate comenzile, nu conteaza ca au platit sau nu in avans.

Nu sunt obligati. Anul trecut, la o greseala asemanatoare, cel.ro nu a onorat nici o comanda.

16. #436 SP
    Member gabytro's Avatar
    suna la opc si intreaba. Au mai patit o data asa si nu au vrut sa livreze..si cine le a facut reclamatie la opc a primit produsul.
    Daca o luam dupa teoria ta ..puteau sa le returneze banii si alora care au platit..si tot nimic nu pateau.
    "Greseala" de 250.000 eur..nu prea cred

iar de BF a fost stoc ..de 100 de produse (la ps4 si iphone), nu tine de corectitudine..atat au vrut ei sa ofere, e alegerea lor. Daca au fost 100 sunt necinstiti, daca erau 1000 si apucai si tu, erau super corecti, nu?

17. #437 SP
    iry
    O persoana a prins cele trei ultrabooks, deja a ridicat doua din ele, al 3-lea ii ajunge prin curier
    Chiar l-au felicitat aia de la emag, cica e norocos, ahahaha

18. #438 SP
    Member gabytro's Avatar
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Nu sunt obligati. Anul trecut, la o greseala asemanatoare, cel.ro nu a onorat nici o comanda.
    daca nu zic nimic clientii e treaba lor, normal ca ei "o incearca"

19. #439 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Stai linistit ca nu toti au privit monitorul cu gura deschisa. Repet, nu sunt obligati. Daca tu nu vrei sa intelegi asta, e treaba ta.

20. #440 SP
    Member gabytro's Avatar
    suna la opc si convinge te

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 31 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 ... LastLast