nu am stiut .... Pai la urmatorul atunci . Cum se organizeaza grupele si meciurile ?!
Adykz, cauta in primele 2-3 pagini si te vei lamuri de modul in care s-a organizat totul. A fost precizat inca de la inceput.
007danyel poate juca doar dupa ora 23.00 pentru ca lucreaza schimbul doi la job saptamana asta. eu ma retrag si puteti considera doua victorii in contul lui 007danyel pentru ca e cam tarziu pentru mine. bafta in continuare.
Recapitulez rezultatele GRUPA A:
Payperview - flaviusdani 6-3 si 1-1
Payperview - bdevil 3-2 si 3-1
Payperview - sebastiano 1-1 si 1-0
In ritmul asta nu se mai joaca nimic, se plictisesc oamenii si abandoneaza pe rand. Castiga cel mai rabdator.
Ar trebui pus un termen limita pana cand trebuie jucate meciurile.
Si in fazele urmatoare la fel.
pai dacă 007danyel poate doar seara, unde e problema ca ăsta vroiai și tu.
---------- Post added 23-02-2015 at 21:16 ----------
Iar voi doi va trebui sa aveți și voi răbdare, alți mai au și job, etc.
---------- Post added 23-02-2015 at 21:18 ----------
Probabil ca cel târziu miercuri, dacă nu au jucat vom soluționa cumva.
ar fi cam trei zile, deci o zi pt fiecare adversar.
Echipele raman aceleasi? As vrea sa schimb formatia si imi trebuie 2 jucatori din club.
Flavius, posteaza situatia finala a grupelor. Catalin s-a retras si celelalte doua meciuri s-au jucat.
Nu se pot consideră două victorii, se anulează toate meciurile cu tine şi se reface clasamentul, nu este corect să primească 6 puncte din oficiu în timp ce alţi care au jucat să nu treacă de grupe.
Deci avem asa:
GRUPA A
payperview 14 p
Sebastiano 9p
bdevil 8p
flaviusdani 1
GRUPA B
CosminV 15p
007danyel 12
Cristian2191 9p
Catalynu 0p
GRUPA C
melo 16p
Kreetor 7p -2
Soundlessxd 7p -4
Se7en Fury 4p
GRUPA D
Tomcraft 13p +9
ragnarladbrok23 13p +6
M4nU370 5p
gvingi76 2p.
Iar continuarea este așa:
Payperview vs Kreetor
Sebastiano vs melo
CosminV vs ragnarladbrok23
007danyel vs tomcraft
Sper ca pana joi seara sa reușiți sa jucați.
Bafta și cel mai bun sa câștige.
@Cristian2191 ce zici, locul 3 ar trebui sa mearga in Europa League.
Foarte frumoasa initiativa lui flaviusdani, dar...poate data viitoare nimeresc si eu intr-o grupa ceva mai usoara, sunt convins ca cel putin unul dintre cei doi din grupa D vor ajunge in finala . Bafta tuturor si la cat mai multe campionate !!!![]()
tomcraft ce psn are? si poate are timp sa jucam de dimineata(max ora 13 ) sau dupa ora 23:30
Bookmarks