Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 53 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 1051

Thread: Discutii legate de eMag.ro

1. #161 SP
    Member marv's Avatar
    Quote Originally Posted by marv View Post
    am pus plata la livrare in showroom. Inca nu mi-au anulat comanda, dar probabil o sa sun maine ca sa ma asigur.
    tocmai am sunat si am fost informat ca nu pot sa-mi ofere momentan mai multe informatii despre comanda mea (Sleeping Dogs), dar ca o sa fiu contactat cand pot sa-l ridic din showroom. Am intrebat inca o data daca sa ma astept ca o astfel de comanda sa fie anulata si mi s-a zis ca nu. O sa va mai tin la curent cu evolutia lucrurilor.

2. #162 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Pe mine m-au sunat acum sa imi spuna ca nu se poate face nimic in legatura cu Sleeping Dogs, ca nu mai au cum sa aduca, ca etc. In schimb mi-au oferit 50% reducere la orice alt joc. Don't know what to say...

In alta ordine de idei, a ajuns Far Cry 4 Complete Edition

3. #163 SP
    Junior Member Ic3f1r3's Avatar
    Foarte fain mie nu mi-au dat nimic

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

4. #164 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pe mine m-au sunat zilnic (azi a treia oara) dar mereu m-au nimerit in meeting si n-am putut sa raspund. Sigur si mie-mi vor propune acelasi lucru, dar nu-mi pasa prea mult. Plangerea la ANPC e oricum facuta.

5. #165 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Well, nu stiti de la mine, dar cica la finalul lunii imi pot trimite comanda. Meh, am acceptat oferta cu fifty, parca ma coafa mai bine.

6. #166 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Si pe mine doar ce m-au sunat si cica comanda o sa fie efectuata la inceputul lunii Decembrie ( Sleeping Dogs )

7. #167 SP
    Member Mousey's Avatar
    What a bunch of a-holes. Până acum n-aveau cum să facă rost, și acum brusc se va putea. Eu zic ca Ponta a fost de vină.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

8. #168 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Nu ma deranja asteptarea, dar mai am Definitive Edition si pe PC si iar stau sa strang dubluri intre platforme... Asa mi-a venit mai ok cealalta varianta, ca am luat ceva ce nu aveam. Sa speram ca ajunge (ok si intreg).

9. #169 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    Quote Originally Posted by GODZYLLA View Post
    Nu ma deranja asteptarea, dar mai am Definitive Edition si pe PC si iar stau sa strang dubluri intre platforme... Asa mi-a venit mai ok cealalta varianta, ca am luat ceva ce nu aveam. Sa speram ca ajunge (ok si intreg).
    Ce ti-ai luat ?

10. #170 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Nu mai conteaza, ca m-au sunat sa imi zica ca nu se mai poate oferi reducerea acum ca le va veni pe stoc Sleeping Dogs...

PS: Batman Arkham Knight CE

11. #171 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    Quote Originally Posted by GODZYLLA View Post
    Nu mai conteaza, ca m-au sunat sa imi zica ca nu se mai poate oferi reducerea acum ca le va veni pe stoc Sleeping Dogs...

PS: Batman Arkham Knight CE
    Bastards . Era o smichirie Trebuia sa te tii tare , ti-au propus sa se tina de propunere .

12. #172 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Deh, I'm a nice guy Am fost sunat prima data si nu am stiut ce sa aleg, am revenit eu cu un telefon la o jumatate de ora. Pana atunci deja avea informatia cu stocul nou, si eu am intrebat daca ramane valabila propunerea de mai devreme. Tipa a fost foarte ok cu mine si chiar urma sa imi trimita link-ul pentru plata online, dar m-a sunat ulterior si a zis ca nu i-au mai acceptat cererea de discount din cauza ca vor aduce sigur Sleeping Dogs. Kinda disappointed, imi era mai util Batman, scapam de o grija cu CE-ul.

13. #173 SP
    Member Mousey's Avatar
    Am sunat, mi-a răspuns cea mai blazată persoană care a existat vreodată, am fost ținut 5 minute pe hold ca să mi se zică că a fost anulată comanda, și daca vreau să fac comanda la prețul de 180 de lei. Are you ****ing kidding me? I-am zis ca fac plângere la ANPC, tipul era gen "oh, bine, ok", parcă n-avea nici cea mai mică legătură cu subiectul. Mi-am dat seama ca n-am ce să mai discut cu el și am închis. O să mai sun mâine, poimâine, până mă rezolvă careva. Până și gunoierii se comportă mai frumos cu tine.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

14. #174 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Poti da de orice fel de persoana, mai tine si de noroc. A doua oara mi-a raspuns alta tipa, dar dupa cum vorbea i-am zis sa ma lase sa vorbesc cu tipa cu care am vorbit inainte. Prima a fost de nota 10 la toate capitolele, aveai cu cine sa discuti si intelegeai ce zice, nu avea prune in gura. Frate esti la call center, do your job, ca nu esti client sa vorbesti cum vrei.

15. #175 SP
    Member marv's Avatar
    m-au sunat si pe mine acum si mi-au spus ca abia la final de luna o sa poata sa mi-l trimita (Sleeping Dogs). Fine with me.

16. #176 SP
    Junior Member Aframovici's Avatar
    Pentru cei care au comandat si pentru alti prieteni, am fost imformat ca se poate doar o bucata per comanda.

Fair enough, i guess.

17. #177 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Offtopic: sunt curios daca e vreunul dintre voi care a prins mai multe jocuri la un pret de mizilic, daca s-a gandit macar o secunda sa puna o bucata la licitatie pt. forum desigur.

18. #178 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    Si eu am fost informat ca primesc doar o copie la sfarsitul lunii. Partea nasoala era ca am comandat toti care avem ps4 la munca pe o singura comanda sa nu platim transportul de 3 ori. Acum ne batem pe o bucata.

De fapt acum mi-a picat fisa jocul ma costa acum 32 de lei cu transport cu tot. mda.

19. #179 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Intrebare, asa in general, cine stie cine poate ajuta: am precomanda la el la eMag la pretul de 290 RON. Aseara imi zice un amic ca si l-a comandat si el, cu ridicare din showroom la 249 RON. Diferă cu ceva cele doua variante? De ce la precomanda e cu 40 mai scump când m-as fi asteptat sa fie mai ieftin? Ca ma gandesc sa refuz coletul care trebuie sa ajunga astăzi si sa dau o comanda si sa îl iau tot azi din showroom la 249.

---------- Post added 10-11-2015 at 10:55 ----------

Later edit: am sunat, mi-au zis ca probabil au modificat ei pretul intre timp si mi-au recomandat sa refuz curierul cu primul pret si sa astept sa vina in showroom jocul, varianta 2 de pret.

20. #180 SP
    Banned orionpaxbb's Avatar
    Joc The Witcher 3: Wild Hunt pentru Playstation 4 - eMAG.ro
    vreau sa cumpar jocul dar ma mi-e teama sa nu-mi vina versiunea in germana dupa cum zice comentariul asta in sectiunea de reviews "Acest joc are ambalajul si o carticica inclusa cu descrierea personajelor in germana. Pacat ca nu este nicaieri mentionat acest lucru. Jocul este in engleza si poate fi jucat fara probleme."
    deci mai nou emag vinde editii din Germania, altex/mg vand editii din Italia/Franta... nu era destul de rau ca noi primim editiile din India(sunt in engleza dau au acea bulina galbena langa age restriction) a exclusivelor sony.. normal trebuie sa primim doar editii din UK dar e mai usor sa le iei pe sub mana de unde e mai ieftin

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 53 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast