Ahaaaa, deci asta inseamna bulina aia galbena. Ca-mi statea pe creier
Pai ce sa zic, nu cred ca o fac ei intentionat. Cred ca de acolo o ia importatorul oficial de la care cumpara emag si altex.
Ahaaaa, deci asta inseamna bulina aia galbena. Ca-mi statea pe creier
Pai ce sa zic, nu cred ca o fac ei intentionat. Cred ca de acolo o ia importatorul oficial de la care cumpara emag si altex.
Bai fratilor, am dat si eu acum mai mult de o luna comanda la un controller de PS4 (rosu, redus la 160 de lei), oferta pe care am gasit-o aici pe forum. Atunci mi-au zis ca dureaza pana la 30 de zile sa mi-l aduca pentru ca nu-l mai aveau in stoc (era doar in stoc furnizor). Acum cateva zile primesc mail ca mai dureaza inca 6 saptamani sa mi-l aduca. A mai dat cineva comanda la oferta aia? Ati primit ceva? Sau sunt astia nasoi doar cu mine?
Vezi postarea mea de aici:
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1299881
Initial mi-au bagat faza cu 30 de zile. Am zis ok. Apoi pe la mijlocul lui octombrie i-am sunat iar. Au zis ca la inceputul lui noiembrie vin de la furnizor. I-am mai sunat de vreo 2 ori sa le zic ca sunt si alte culori pe stoc si ca nu vreau neaparat rosii. Au zis ca nu se poate modifica nimic la comanda si sa astept inceput de noiembrie. Am zis ok.
La inceput de noiembrie m-au sunat sa-mi spuna ca din pacate furnizorul nu a livrat si nici nu stie daca mai livreaza controllere rosii. Zic gata sa vezi ca imi anuleaza comanda...
Dar m-au intrebat daca nu doresc negre la aceeasi bani. Normal ca am zis DA. Ziua urmatoare erau livrate.
Pfff, that's it. O sa-i sun si eu desi ultima oara cand am facut-o am stat 10 minute pe fir fara sa dau de cineva...
Legat de controllere. Am un prieten care a comandat atunci la 149 parcă erau cele rosii. A plătit online. Au venit a doua zi. Poate contează ca le-a plătit direct.
Mda, cred ca inteleg situatia. Au fost mai multe comenzi decat erau produse asa ca au livrat la cei care au platit deja si eventual la inca cativa, in limita produselor ramase. Eu ma numar printre cei ghinionisti si cum oamenii probabil ca vor in ruptul capului sa respecte culoarea, ma tot amana (asa cum au facut-o, aparent, si cu dinamovistu). O sa-i sun si le spun ca imi pot aduce si pe alta culoare, nu ma intereseaza, numai sa-l aduca odata. Vreau sa-l dau cadou de craciun si mi-e ca nu apuc![]()
Sper ca nu e prea offtopic. Sunt interesat sa-mi achizitionez un Xbox one si urmaresc site-ul Emag poate prind si eu o oferta destul de buna ~ 1400, cele de pana acuma le-am ratat. Acum o saptamana varianta de 500 GB era 1400 ( fara nici o reducere ) si a crescut la 1599, redus de la 1699. Acum e 1699. Sunt curios daca asa au crescut preturile sau e pregatirea pentru Black Friday. De asemenea pretul unui PS4 ( 500 GB simplu ) era 1599 ( fara nici o reducere ) si acum e 1699 cu reducere de 11 %. Poate nu am inteles cum e cu preturile caz in care imi cer scuze si cer sa fie sters postul.
Reduceri au tot fost in ultima perioada (si inca unele destul de mari la pachete cu jocuri incluse). Acum se pregatesc si ei de MAREA Vineri Neagra prin "ajustarea" preturilor la valoarea initiala de dinainte de reducerile din cursul anului. Oricum trebuie sa ai mare noroc sa prinzi o super oferta de Black Friday. Succes!
P.S. O sa vina perioada sarbatorilor cu alte reduceri. Bani sa fie la toata lumea !![]()
E o atitudine tipic romaneasca, sa cresti preturile pentru a pacali consumatorul, zero respect.
Era mai simplu sa faca reducerile care si le permit, pentru ca de multe ori Altex/Media Galaxy sau eMag au oferit preturi bune la jocuri.
Dar ma rog - e o chestie pe care "salesman"ii romani au impresia ca o pot specula, insa care creeaza frustrari consumatorilor casnici.
Singura metoda prin care ii poti "fault"-a este sa nu cumperi de la ei, ci sa cauti o reducere reala, exista si alte magazine care vand jocuri/console si accesorii .. (Carefour, Auchan etc.)
Dar cele mai mari reduceri la console/jocuri sunt tot la Altex/MediaGalaxy, Emag (in restul anului). La Emag trebuie sa ai putin noroc si prinzi regulat promotii la jocuri, destul de mari dar pentru o perioada foarte scurta de timp.
---------- Post added 11-11-2015 at 20:34 ----------
Eu am cumparat de la Emag bundle-ul cu 3 jocuririveClub, LBP3 si TLOU. Toate jocurile din cutie au bulina aia galbena si pana acum nu este vre-o problema cu discurile. Asta inseamna ca consola era pentru India si nu pentru EU?
A mai dat cineva comanda la eMAG pentru jocul Far Cry 4 - Complete Edition la pretul de ~90 RON? A primit cineva? Am comanda anulata de ei, evident.
Atentie la produsele vandute de alti vanzatori, nu emag, majoritatea au nevoie de baze de date, eu am platit si in avans pentru un far cry 4, nici nu m-au contactat, pana la urma am cerut eu anularea.
Bulina galbena nu inseamna neaparat ca sunt "stocuri" de acolo. Orice joc full english adica complet si numai in limba engleza pe coperta, dar care nu este distribuit de SCEE in tarile in care se vorbeste engleza nativ primeste acea bulina. In principal jocurile first party primesc acest semn dar nu este obligatoriu. E o metoda de a diferentia produsele, in trecut era scris pe spate "Not to be sold in the UK", etc.
Bookmarks