Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 10 of 53 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 181 to 200 of 1051

Thread: Discutii legate de eMag.ro

1. #181 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ahaaaa, deci asta inseamna bulina aia galbena. Ca-mi statea pe creier
    Pai ce sa zic, nu cred ca o fac ei intentionat. Cred ca de acolo o ia importatorul oficial de la care cumpara emag si altex.

2. #182 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Bai fratilor, am dat si eu acum mai mult de o luna comanda la un controller de PS4 (rosu, redus la 160 de lei), oferta pe care am gasit-o aici pe forum. Atunci mi-au zis ca dureaza pana la 30 de zile sa mi-l aduca pentru ca nu-l mai aveau in stoc (era doar in stoc furnizor). Acum cateva zile primesc mail ca mai dureaza inca 6 saptamani sa mi-l aduca. A mai dat cineva comanda la oferta aia? Ati primit ceva? Sau sunt astia nasoi doar cu mine?

3. #183 SP
    Member dinamovistu's Avatar

4. #184 SP
    Pai si cum ai procedat de ti-au venit? I-ai sunat? Ai luat legatura cu ei?

5. #185 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Initial mi-au bagat faza cu 30 de zile. Am zis ok. Apoi pe la mijlocul lui octombrie i-am sunat iar. Au zis ca la inceputul lui noiembrie vin de la furnizor. I-am mai sunat de vreo 2 ori sa le zic ca sunt si alte culori pe stoc si ca nu vreau neaparat rosii. Au zis ca nu se poate modifica nimic la comanda si sa astept inceput de noiembrie. Am zis ok.
    La inceput de noiembrie m-au sunat sa-mi spuna ca din pacate furnizorul nu a livrat si nici nu stie daca mai livreaza controllere rosii. Zic gata sa vezi ca imi anuleaza comanda...
    Dar m-au intrebat daca nu doresc negre la aceeasi bani. Normal ca am zis DA. Ziua urmatoare erau livrate.

6. #186 SP
    Pfff, that's it. O sa-i sun si eu desi ultima oara cand am facut-o am stat 10 minute pe fir fara sa dau de cineva...

7. #187 SP
    Member Striker09's Avatar
    Legat de controllere. Am un prieten care a comandat atunci la 149 parcă erau cele rosii. A plătit online. Au venit a doua zi. Poate contează ca le-a plătit direct.

8. #188 SP
    Mda, cred ca inteleg situatia. Au fost mai multe comenzi decat erau produse asa ca au livrat la cei care au platit deja si eventual la inca cativa, in limita produselor ramase. Eu ma numar printre cei ghinionisti si cum oamenii probabil ca vor in ruptul capului sa respecte culoarea, ma tot amana (asa cum au facut-o, aparent, si cu dinamovistu). O sa-i sun si le spun ca imi pot aduce si pe alta culoare, nu ma intereseaza, numai sa-l aduca odata. Vreau sa-l dau cadou de craciun si mi-e ca nu apuc

9. #189 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Si eu am primit comanda a2a zi si n-am platit online.

10. #190 SP
    Mtb
    Junior Member Mtb's Avatar
    Sper ca nu e prea offtopic. Sunt interesat sa-mi achizitionez un Xbox one si urmaresc site-ul Emag poate prind si eu o oferta destul de buna ~ 1400, cele de pana acuma le-am ratat. Acum o saptamana varianta de 500 GB era 1400 ( fara nici o reducere ) si a crescut la 1599, redus de la 1699. Acum e 1699. Sunt curios daca asa au crescut preturile sau e pregatirea pentru Black Friday. De asemenea pretul unui PS4 ( 500 GB simplu ) era 1599 ( fara nici o reducere ) si acum e 1699 cu reducere de 11 %. Poate nu am inteles cum e cu preturile caz in care imi cer scuze si cer sa fie sters postul.

11. #191 SP
    Member musat's Avatar
    Reduceri au tot fost in ultima perioada (si inca unele destul de mari la pachete cu jocuri incluse). Acum se pregatesc si ei de MAREA Vineri Neagra prin "ajustarea" preturilor la valoarea initiala de dinainte de reducerile din cursul anului. Oricum trebuie sa ai mare noroc sa prinzi o super oferta de Black Friday. Succes!
    P.S. O sa vina perioada sarbatorilor cu alte reduceri. Bani sa fie la toata lumea !

12. #192 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    E o atitudine tipic romaneasca, sa cresti preturile pentru a pacali consumatorul, zero respect.

Era mai simplu sa faca reducerile care si le permit, pentru ca de multe ori Altex/Media Galaxy sau eMag au oferit preturi bune la jocuri.

Dar ma rog - e o chestie pe care "salesman"ii romani au impresia ca o pot specula, insa care creeaza frustrari consumatorilor casnici.

Singura metoda prin care ii poti "fault"-a este sa nu cumperi de la ei, ci sa cauti o reducere reala, exista si alte magazine care vand jocuri/console si accesorii .. (Carefour, Auchan etc.)

13. #193 SP
    Member musat's Avatar
    Dar cele mai mari reduceri la console/jocuri sunt tot la Altex/MediaGalaxy, Emag (in restul anului). La Emag trebuie sa ai putin noroc si prinzi regulat promotii la jocuri, destul de mari dar pentru o perioada foarte scurta de timp.

---------- Post added 11-11-2015 at 20:34 ----------

Quote Originally Posted by orionpaxbb View Post
    deci mai nou emag vinde editii din Germania, altex/mg vand editii din Italia/Franta... nu era destul de rau ca noi primim editiile din India(sunt in engleza dau au acea bulina galbena langa age restriction) a exclusivelor sony.. normal trebuie sa primim doar editii din UK dar e mai usor sa le iei pe sub mana de unde e mai ieftin
    Eu am cumparat de la Emag bundle-ul cu 3 jocuririveClub, LBP3 si TLOU. Toate jocurile din cutie au bulina aia galbena si pana acum nu este vre-o problema cu discurile. Asta inseamna ca consola era pentru India si nu pentru EU?

14. #194 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    A mai dat cineva comanda la eMAG pentru jocul Far Cry 4 - Complete Edition la pretul de ~90 RON? A primit cineva? Am comanda anulata de ei, evident.

15. #195 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    86, eu, l-am si primit si cica o sa trimita (mai vedem) si Sleeping Dogs.

16. #196 SP
    Member party_man's Avatar
    Atentie la produsele vandute de alti vanzatori, nu emag, majoritatea au nevoie de baze de date, eu am platit si in avans pentru un far cry 4, nici nu m-au contactat, pana la urma am cerut eu anularea.

17. #197 SP
    Banned orionpaxbb's Avatar
    Quote Originally Posted by musat View Post
    Dar cele mai mari reduceri la console/jocuri sunt tot la Altex/MediaGalaxy, Emag (in restul anului). La Emag trebuie sa ai putin noroc si prinzi regulat promotii la jocuri, destul de mari dar pentru o perioada foarte scurta de timp.

---------- Post added 11-11-2015 at 20:34 ----------

Eu am cumparat de la Emag bundle-ul cu 3 jocuririveClub, LBP3 si TLOU. Toate jocurile din cutie au bulina aia galbena si pana acum nu este vre-o problema cu discurile. Asta inseamna ca consola era pentru India si nu pentru EU?
    romania primeste jocuri publicate de sony/warner bros din stocurile india/united arab emirates, orice are bulina galbena pe carcasa de acolo vine, acei doi publisheri "marcheaza" jocurile pentru acele zone, nu stiu care este motivul

18. #198 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Urăsc bulinele ălea!

19. #199 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Quote Originally Posted by Khufu View Post
    A mai dat cineva comanda la eMAG pentru jocul Far Cry 4 - Complete Edition la pretul de ~90 RON? A primit cineva? Am comanda anulata de ei, evident.
    Eu am comandat, am platit si tot astept. Comanda nu este anulata. M-au sunat de cateva ori pana acum, dar n-am putut niciodata sa raspund. Nu stiu exact ce voiau sa imi zica. Poate ne spune cineva care este in aceeasi situatie.

20. #200 SP
    Member kinezu's Avatar

Discutii legate de eMag

Bulina galbena nu inseamna neaparat ca sunt "stocuri" de acolo. Orice joc full english adica complet si numai in limba engleza pe coperta, dar care nu este distribuit de SCEE in tarile in care se vorbeste engleza nativ primeste acea bulina. In principal jocurile first party primesc acest semn dar nu este obligatoriu. E o metoda de a diferentia produsele, in trecut era scris pe spate "Not to be sold in the UK", etc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 53 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast