Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 31 of 53 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast
Results 601 to 620 of 1051

Thread: Discutii legate de eMag.ro

1. #601 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Sunt curios, ambalajul era sigilat? Daca da, sigiliul refacut sau doar au tras ei un scotch peste?

2. #602 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Ambalajul era sigiliat in 3 locuri, jos cu un sticker si sus cu doua. Este sticker din acela transparent, rotund. Nu are vreun watermark sau ceva de genul pe el. Stiu ca unele companii folosesc si asa, dar exista si stickere cu nume (exemplu Asus la laptopuri si altele).

Probabil e refacut. Sau, cine stie, poate asa sa fi iesit din fabrica, dar cand auzi atatea povesti cu eMag si resigilatele vandute ca noi, parca nu prea iti mai vine sa crezi.

3. #603 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Macar ei vand si resigilate ca resigilate, spre deosebire de Altex care aproape niciodata nu are niciun produs la categoria asta. Intelegem ca la Altex absolut nimeni nu returneaza nimic, niciodata.

Eu nu prea inteleg practica asta, totusi. Din moment ce oricum eu voi returna produsul primit resigilat, nu si-au dat singuri teapa platind transportul pana la mine / posta? Sau exista oameni atat de ignoranti incat sa nu observe ca produsul lor nu e nou?

4. #604 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Azi au astia nush ce mega-oferta happy hours whatever.
    Si sa vezi preturi:
    - PS4 PRO oferta speciala redusa 1780 ron >> Consola Sony Playstation 4 PRO ( NEO), 1 TB, Neagra - eMAG.ro de la Ventum. Dar in acelasi timp mai sunt vreo 3 cu doar 20 lei mai scump, sa nu mai zic ca pana acum 1 zi era la 1750 de la Blokker Distri aka Sony. Sau ca la Altex este in continuare 1750 (iar o buna perioada era vreo 1800 cu un controller aditional).
    - diverse jocuri la oferta speciala, gen GTA V PS4 la 175 RON neredus in vreun fel >> Joc Grand Theft Auto V pentru PlayStation 4 - eMAG.ro
    - sau PS VR la 1800 pret fel de special >> Casca cu ochelari Sony Playstation VR pentru PlayStation 4 - eMAG.ro
    - ori Batman Arkham Knight Goty PS4 la 190 Joc Batman Arkham Knight GOTY pentru PlayStation 4 - eMAG.ro

Ori fi Altex/ MG vai de mama lor cand vine vorba de rezervari ori precomenzi sau prostiile Black Fra(ier)day, dar la aia cand sunt cu adevarat oferte preturile sunt chiar bune (acel Batman eu l-am luat cu cel putin 100 de lei mai ieftin decat este acum la emag). Si nu trebuie sa stau la panda sa prind cele 5 minute cu acel pret mega-bun (asta daca reusesc sa scap de minunatul lor sistem de comanda in 50 de pasi). Dar deh, cand ai acaparat piata si esti cel mai tare din parcare poti sa vii cu astfel de prostii.

5. #605 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Eu am realizat acum ceva vreme buna ca de la eMAG se merita sa cumpar doar componente de PC, ATAT, pentru ca garantia este chiar ok, mai vine si la usa sa iti ia produsele si sa ti le aduca. La capitolu jocuri etc, preturile sunt fenomenal de proaste.

Componente PC - PC Garage (care sunt detinuti tot de emag) si eMAG
    Jocuri - Altex

Cam atat

6. #606 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Astia deja isi cam bat joc. Dupa ce am plătit 21 lei transport pt un produs de 80 de lei, daca vreau sa-l returnez le mai dau 15 lei?

7. #607 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Sa inteleg ca vrei sa plateasca ei transportul( la un produs de 80 lei) si daca te razgandesti, tot ei sa il plateasca si inapoi, nu?

8. #608 SP
    Deci ei nu sa nu isi asume nici un risc/pierdere. Doar eu ca si cumpărător sa fiu f***t?

9. #609 SP
    Ei isi asuma pierderea, produsul nu mai e sigilat, tu nu vrei sa iti asumi .

10. #610 SP
    De ce si-ar asuma ei costul transportului in cazul in care tu esti nehotarat? Daca primesti un produs defect, da, asigura ei transportul pana la service si inapoi, dar daca tu vrei doar sa le desigilezi marfa si sa ii plimbi prin tara inutil, mi se pare si normal sa nu sustina asta.

Plus ca poti returna in showroom gratuit, unde si primesti banii pe loc, spre deosebire de incapabilii de la Altex, unde daca returnezi ceva in magazin tot 14 zile dureaza pana iti dau banii.

11. #611 SP
    Ok ok, am înțeles. Ideea era ca mi se pare mult costul transportului. Am mai returnat o singura data un produs la alt magazin si pretul transportului/returului era mult mai mic (10 lei spre mine, 5 lei returul).
    Nu am posibilitatea sa duc in showroom, nu toți locuim la oraș.

12. #612 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Incearca sa gandesti si tu logic o secunda, ai o tara intreaga de milioane de locuitori, ia un x procent de oameni care isi cumpara produse pana in 50 sau orice alta suma de cacao, dupaia ia un alt y procent din aia care trimit produsu inapoi. Ar avea pierderi colosale oamenii, gandeste-te totusi ca nu ii forteaza nimeni sa iti ia produsu si sa ti-l aduca inapoi gratis acasa la garantie, dar iata ca o fac, pt un produs returnat, mi se pare mult mai ok suma aia.

13. #613 SP
    Ii obliga legislatia, ei trebuie sa suporte toate costurile aducerii produsului la conformitate, inclusiv transport . Nu ar fi ei asa darnici .

Dar aici nu este cazul, vorbind de returul unui produs.

14. #614 SP
    Nu cumva prin lege sunt obligați si sa ramburseze eventualele taxe de transport de la efectuarea comenzii? Parca am citit pe undeva. Daca e asa m-am mai calmat, înseamă ca nu plătesc de doua ori transportul in cazul returului.

Oricum mi se pare ca in ultima vreme s-au lacomit mult. Au tot crescut limita pt transport gratuit, dupa au crescut taxa. Noroc ca au introdus chestia cu posta (de cateva zile e disponibil si in apropiere de mine). Fac tot felul de "reduceri". Ex: uscător luat de mine anul trecut cu 100 de lei luna asta era trecut la reducere cu 150 de la 200. Sau PlayStation PRO si PlayStation VR care aveau bulina cu preț special si costau 1800, prețul normal. Pe cine încearcă sa păcălească? Vi se pare normal sa faca asa?

15. #615 SP
    Senior Member ConuGeo's Avatar
    Samsung S8 sau S8 Plus 350 de lei reducere
    • Voucherul este valabil pana pe 30 iunie 2017, ora 23:59
    7608-7275-4597-5408

16. #616 SP
    Member marv's Avatar
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    Pe cine încearcă sa păcălească? Vi se pare normal sa faca asa?
    Confirm si eu. Espressorul pe care anul trecut l-am luat cu 700 de lei, anul asta era redus la de la 900 la 700. O porcarie.

17. #617 SP
    ^ Problema e ca e plin de imbecili care sar cu portofelul cand vad astfel de "oferte". Intr-un an de BF era coada la altex pe 3 rânduri si toate / mare parte din oferte erau false, sunt convins ca si emag vinde mai mult asa.

18. #618 SP
    Member stormhold7's Avatar
    De obicei omul e tentat sa cumpere un produs daca vede ca e redus cu 30%. Nu conteaza ca pretul a fost crescut cu 40% in urma cu o saptamana. Important este ca acum e la reducere, cu 30% Asta prinde foarte bine ... De asta eMAG, Altex/MG si restul recurg la astfel de practici.
    In magazinele din Mall, nu e aceeasi poveste? Eu de fiecare data cand vad "Reduceri (de pana la) 70%!!! Summer Sale!!!!" stiu ca nu trebuie sa imi cumpar nimic din Mall in perioada respectiva Preturile sunt mai mari decat inainte de "reduceri"...

19. #619 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Bai ce scarbe infecte, astia de la eMag. Aseara am verificat 2 aparate de aer conditionat, dupa ce am pus cateva filtre si am zis ca pun comanda azi (era aproape 12 noaptea si am zis sa nu ma obosesc) si intru acum sa pun comanda si pe ambele le-au scumpit cu 200 ron, pentru ca de azi a intrat o "oferta" noua cu pana la 40% reducere.

20. #620 SP
    Member stormhold7's Avatar
    Da, asta e practica. Insa poate si tu daca nu ai fi observat pretul inainte de a fi "la oferta", ai fi cumparat pentru ca ai fi zis "Da dom'le, uite ce oferta buna!" De multe ori, insa, vezi ca preturile lor "reduse" cu x% sunt de fapt preturile obisnuite, pe alte site-uri mai putin cunoscute.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 53 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast