Foarte enervant ca nu exista masina de drift si masina de curse..trebuie sa f**i setarile pana ajungi cat de cat la o stare sa-si placa, dupa iar o f**i ca sa ai masina de curse..
Harta destul de anosta, joc destul de mediocru , ca de 7
Foarte enervant ca nu exista masina de drift si masina de curse..trebuie sa f**i setarile pana ajungi cat de cat la o stare sa-si placa, dupa iar o f**i ca sa ai masina de curse..
Harta destul de anosta, joc destul de mediocru , ca de 7
Harta e si foarte mica, din pacate. Si ma enerveaza ca ploua mereu. Inteleg ca arata bine pe ploaie, noaptea, dar sa mai lase si fara baltoacele alea si atata ploaie.
Controlul, uneori, este oribil. Masina aia pare un tanc, daca nu "aluneca" in curbe. Iar cand vrei sa dai cu spatele...zici ca muti un dulap.
Am 2 masini, dintre care un Mustang din 67, dar nu am reusit sa gasesc la niciuna o setare pentru stilul de condus, incat sa ma simt bine. Ba fuge spatele in ultimu hal la ambele, ba zici ca sunt incarcate cu ciment.
Mie chiar imi place ca ploua mereuIn legatura cu handling-ul ti-l faci singur, pui cauciucuri mai gripy sau loose si cu suspensia la fel. Asta imi place ca poti sa-ti faci controlul exact cum vrei tu
Mie chiar imi place jocul . Totusi sunt cateva chestii care imi displac , de exemplu mi s a blocat RP la 20 , si imi tot arata animatia aia ca fac level 20 in continuu in timpul cursei , tot rp ul pe care il fac nu se mai pune nicaieri , se pierde . Masina se simte greoaie la inceput , am un skyline de 650 de cai si pleaca dupa loc zici ca e dacie . Pe speedometer arata ca are viteza mare dar nu corespunde cu viteza reala din joc
Oricum , o sa il cumpar clar
Trebuie tinut cont de faptul ca este un build vechi, iar Beta-ul asta a fost conceput mai mult pentru a testa stabilitatea serverelor. E limita la 20 la beta, cand o sa apara jocul va fi mai mare limita de level up.
Pe PS4 e blocat butonul de share ? Daca se apasa pe el, nu face nimic ?
Pe Xbox One sunt blocate butoanele de photo si video, iar Snapshots momentan nu mai functioneaza, desi vineri a mers. Dar oricum nu se pot salva pozele de acolo.
Da este blocat. Scrie si la inceput ca functiile de screenshot si video sunt blocate in acest stagiu.
Sunt blocate, scrie parca si in mail-ul cu codul de beta ca n-ai voie sa distribui imagini sau clipuri si probabil de aia le-au blocat.
bun , am level rep 20 si am jucat / customizat cam tot ce se poate in Beta , ca nota finala din partea mea se invarte in jurul notei 8 (pt un beta e ok), n-am jucat insa in crew ...ci doar solo
jocul are momente cand straluceste si momente cand nu prea , treaba cu customizarea tine foarte mult si de ce upgradeuri faci masinii pe partea mecanica iar la un momentdat ajungi la un numitor "comun"..satisfactor.
deci merita cumparat !? din partea mea are un da.
p.s. pacat ca nu functioneaza treaba de share , vroiam sa va arat subarul meu![]()
Am jucat si eu putin, mi se pare ok per ansamblu. Ce nu ma incanta prea tare ii controlul, putin ciudat dar te obisnuiesti. Nu imi place ca ii doar noapte, era mai frumos sa fie si zi cand te plimbi si cand se lasa seara sa inceapa cursele. Pana acuma nu am vazut curse de Drag, nici nu stiu daca exista, mi-ar fi placut. Imi place ca poti costumiza multe la o masina. Povestea ii Ok din ce am vazut pana acuma. Abia astept sa ajung acasa sa mai joc putin![]()
Bookmarks