Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 20 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 383

Thread: Need for Speed (2015)

1. #181 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Foarte enervant ca nu exista masina de drift si masina de curse..trebuie sa f**i setarile pana ajungi cat de cat la o stare sa-si placa, dupa iar o f**i ca sa ai masina de curse..

Harta destul de anosta, joc destul de mediocru , ca de 7

2. #182 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Harta e si foarte mica, din pacate. Si ma enerveaza ca ploua mereu. Inteleg ca arata bine pe ploaie, noaptea, dar sa mai lase si fara baltoacele alea si atata ploaie.

Controlul, uneori, este oribil. Masina aia pare un tanc, daca nu "aluneca" in curbe. Iar cand vrei sa dai cu spatele...zici ca muti un dulap.

Am 2 masini, dintre care un Mustang din 67, dar nu am reusit sa gasesc la niciuna o setare pentru stilul de condus, incat sa ma simt bine. Ba fuge spatele in ultimu hal la ambele, ba zici ca sunt incarcate cu ciment.

3. #183 SP
    Member AndreiRobert6's Avatar
    Nu are first person?

4. #184 SP
    Member b615dub's Avatar
    Mie chiar imi place ca ploua mereu In legatura cu handling-ul ti-l faci singur, pui cauciucuri mai gripy sau loose si cu suspensia la fel. Asta imi place ca poti sa-ti faci controlul exact cum vrei tu

5. #185 SP
    Member proto's Avatar
    Mie chiar imi place jocul . Totusi sunt cateva chestii care imi displac , de exemplu mi s a blocat RP la 20 , si imi tot arata animatia aia ca fac level 20 in continuu in timpul cursei , tot rp ul pe care il fac nu se mai pune nicaieri , se pierde . Masina se simte greoaie la inceput , am un skyline de 650 de cai si pleaca dupa loc zici ca e dacie . Pe speedometer arata ca are viteza mare dar nu corespunde cu viteza reala din joc
    Oricum , o sa il cumpar clar

6. #186 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Chiar nu are nimeni un cod pt PS4 ?

7. #187 SP
    Member Melo's Avatar
    Trebuie tinut cont de faptul ca este un build vechi, iar Beta-ul asta a fost conceput mai mult pentru a testa stabilitatea serverelor. E limita la 20 la beta, cand o sa apara jocul va fi mai mare limita de level up.

8. #188 SP
    Member rockybt18's Avatar
    Până când este valabil beta?

9. #189 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Quote Originally Posted by rockybt18 View Post
    Până când este valabil beta?
    Pana pe 5 octombrie.

10. #190 SP
    Pe PS4 e blocat butonul de share ? Daca se apasa pe el, nu face nimic ?
    Pe Xbox One sunt blocate butoanele de photo si video, iar Snapshots momentan nu mai functioneaza, desi vineri a mers. Dar oricum nu se pot salva pozele de acolo.

11. #191 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Da este blocat. Scrie si la inceput ca functiile de screenshot si video sunt blocate in acest stagiu.

12. #192 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Sunt blocate, scrie parca si in mail-ul cu codul de beta ca n-ai voie sa distribui imagini sau clipuri si probabil de aia le-au blocat.

13. #193 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    bun , am level rep 20 si am jucat / customizat cam tot ce se poate in Beta , ca nota finala din partea mea se invarte in jurul notei 8 (pt un beta e ok), n-am jucat insa in crew ... ci doar solo

jocul are momente cand straluceste si momente cand nu prea , treaba cu customizarea tine foarte mult si de ce upgradeuri faci masinii pe partea mecanica iar la un momentdat ajungi la un numitor "comun"..satisfactor.

deci merita cumparat !? din partea mea are un da.

p.s. pacat ca nu functioneaza treaba de share , vroiam sa va arat subarul meu

14. #194 SP
    Junior Member Vlad0437's Avatar
    Am jucat si eu putin, mi se pare ok per ansamblu. Ce nu ma incanta prea tare ii controlul, putin ciudat dar te obisnuiesti. Nu imi place ca ii doar noapte, era mai frumos sa fie si zi cand te plimbi si cand se lasa seara sa inceapa cursele. Pana acuma nu am vazut curse de Drag, nici nu stiu daca exista, mi-ar fi placut. Imi place ca poti costumiza multe la o masina. Povestea ii Ok din ce am vazut pana acuma. Abia astept sa ajung acasa sa mai joc putin

15. #195 SP
    Member proto's Avatar
    Razvane tu ziceai ca ai facut level 21 aseara . Ai mintit sa inteleg

16. #196 SP
    Member AndreiRobert6's Avatar
    Am facut update-ul si acum nu se mai conecteaza la server.
    Voua va merge?

17. #197 SP
    Member excess's Avatar
    nici mie nu mi se conecteaza la servere, nici pe solo nici pe All.....

18. #198 SP
    Quote Originally Posted by proto View Post
    Razvane tu ziceai ca ai facut level 21 aseara . Ai mintit sa inteleg
    Dap. Aveam 20 si am vazut ca s-a facut update, dar nu m-am uitat sa vad la cat. Dar acum imi face incontinuu la 20, la orice drift fac.

19. #199 SP
    Member DiablQ's Avatar
    A cazut serverele sau e de la mine?

20. #200 SP
    Probabil s-a terminat perioada de testare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 20 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast