Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 23 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 21 to 40 of 448

Thread: Fifa 2010

1. #21 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    vesti proaste pentru cei cu PC. ca de obicei jocul va arata mai prost ca varianta pentru console
    New information about EA's FIFA 10 - unfortunately it's no good news for PC gamers: In FIFA 10 there won't be Next-Gen graphics for the PC - just like it has been the case when FIFA 09 was released. This is what FIFA Soccer Blog learned during an interview at the Community Day in Vancouver.

According to the developers only ten percent of the FIFA gamers would have a PC that is fast enough to run the game with Next-Gen graphics - so EA would have to suffer the loss of sales volumes. The calculations are based on worldwide data so local differences are not taken into account.

2. #22 SP
    Member kane86's Avatar
    dupa cum arata prima pagina cu tari de pe site-ul FIFA10 (printre care cehia, ungaria, india ???????) nu prea cred ca vom avea parte de liga romaneasca...sa mai speram la echipe romanesti desi ma cam indoiesc...(

3. #23 SP
    Member octav's Avatar
    ce ma?ungaria? bai fratilor astia au ceva cu romanii...cum sa puna ungaria si sa nu puna romania...ma las de fifa frate

4. #24 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Si a venit si primul teaser cu varianta PS3/Xbox 360.Pare promitator, desi nu vad schimbari majore (doar portarul cand este culcat la un sut fake-uit)
    Link pentru HD: 400 Bad Request
    (Merge foarte bine, nu va luati dupa eroarea aia 400 etc etc)

5. #25 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by Merdiso View Post
    Si a venit si primul teaser cu varianta PS3/Xbox 360.Pare promitator, desi nu vad schimbari majore (doar portarul cand este culcat la un sut fake-uit)
    Link pentru HD: 400 Bad Request
    (Merge foarte bine, nu va luati dupa eroarea aia 400 etc etc)
    Nu cumva trebuia postat la FIFA 09?
    Aa, stai, asta e FIFA 10 !

6. #26 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Pai, da
    Din pacate, asta e.
    Eh, poate gameplay-ul si manager mode-ul o sa faca diferenta ..

7. #27 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Nu ma deranjeaza ca are acelasi stil grafic ca 2009. Sper sa totusi sa aduca ceva nou. Konami pare sa progreseza cu PES, in timp ce EA sta pe loc.

8. #28 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Pai asta e toata ideea.Ca, Konami progreseaza, EA nu prea.
    Nu sunt sigur, dar se zice ca acest film nu ar fi fake.

Uitati-va la jucatori, la felul cum se misca, mult mai natural.
    Eu cred ca e adevarat (in FIFA 09 jucatorii nu se misca asa, nici in NG), si multi din oamenii de pe forumurile EA sunt de aceeasi parere.Scuze de calitatea proasta, dar mai bine asa decat nimic.

9. #29 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Nu ma deranjeaza ca are acelasi stil grafic ca 2009. Sper sa totusi sa aduca ceva nou. Konami pare sa progreseza cu PES, in timp ce EA sta pe loc.
    Nici vorba. Asa a facut Konami si anul trecut. Ne-a aratat niste poze din PES 2009 cu Ronaldinho de am innebunit cu totii. Am zis gata, si-a revenit seria PES, s-a intors la radacinile sale incredibil de bune de pe old-gen. Eram in al 9-lea cer. Apare jocul, fiind aceeasi mizerie ca 2008, atat offline dar mai ales online. LAG peste tot, gameplay total nereusit, animatii ciudate si lista continua. Asa au facut si acum. A innebunit lumea cand a vazut 3 poze cu Messi si Torres, si frezele lor noi. Nu s-a uitat nimeni la mainile lor in pozele alea? Verificati poza de mai jos. Gameplay-ul este cel care conteaza, iar PES a ramas in urma rau la capitolul asta.

Cu alte cuvinte, nu prea mai conteaza grafica in momentul asta. FIFA deja cred ca arata destul de bine si crted ca a ajuns la potential maxim. EA nu sta deloc pe loc. Raspunde la requesturile comunitatii, via Twitter prin intermediul producatorului, David Rutter. Au introdus modul driblling 360 grade, aruncari de la margine 'a la Rory Delap' (cunoscatorii stiu ), public mult mai animat, licente peste licente, etc. Verificati si vo forumurile oficiale pentru alte informatii. Mai jos primul filmulet in calitate execrabile cu gameplay din FIFA 10. "Enjoy":

LE: A postat Merdiso mai sus filmuletul mentionat de mine.
    Attached Images Attached Images pes2010critic1.jpg

10. #30 SP
    Member Merdiso's Avatar
    L-am aratat deja, mister stie tot.Dar, puteau si ei sa faca ceva mai mult, sa schimbe fetele putin macar.
    Sa ne uitam la maini ? Ce arata asa rau la maini ? Picioarele in PES arata de 1000 ori mai bine decat alea de FIFA de zici ca-s de robot (pielea e mult mai "umana"), fiecare are aspecte bune si rele, normal.
    PES a ramas in urma ? Poate 2009-le da (comparativ cu FIFA NG), dar 10-le inca nu se stie.
    Sincer cred ca totusi FIFA 10 va fi mai bun ca PES 10, dar pana nu le joc pe ambele nu-mi pot da seama.

11. #31 SP
    Member Nonelito's Avatar
    L-am aratat deja, mister stie tot.Dar, puteau si ei sa faca ceva mai mult, sa schimbe fetele putin macar.
    Sa ne uitam la maini ? Ce arata asa rau la maini ? Picioarele in PES arata de 1000 ori mai bine decat alea de FIFA de zici ca-s de robot (pielea e mult mai "umana"), fiecare are aspecte bune si rele, normal.
    PES a ramas in urma ? Poate 2009-le da (comparativ cu FIFA NG), dar 10-le inca nu se stie.
    Sincer cred ca totusi FIFA 10 va fi mai bun ca PES 10, dar pana nu le joc pe ambele nu-mi pot da seama.
    Da man, si eu o sa le incerc pe amandoua negresit. Sunt foarte mahnit pentru ca am fost un mare fan al seriei PES in trecut. Nu am putut decat sa trec de partea cealalta, din cauza faptului ca pur si simplu era un joc mai bun, atat offline, dar mai ales online, acolo unde conteaza cel mai mult.

12. #32 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Pai asta e toata ideea.Ca, Konami progreseaza, EA nu prea.
    Nu sunt sigur, dar se zice ca acest film nu ar fi fake.
    YouTube - fifa 10 gameplay leaked.
    Uitati-va la jucatori, la felul cum se misca, mult mai natural.
    Eu cred ca e adevarat (in FIFA 09 jucatorii nu se misca asa, nici in NG), si multi din oamenii de pe forumurile EA sunt de aceeasi parere.Scuze de calitatea proasta, dar mai bine asa decat nimic.
    Filmuletul tau este din Fifa 09.
    Uitete cum sta jucatorul cand da lovitura libera, acea "cracaneala" penibila este exact ca in fifa 09.

13. #33 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Da, Online-ul lagguit face PES-ul pur si simplu imposibil de ales in fata lui FIFA.
    Sa speram ca ambele jocuri vor fi bune, ca sa ai de unde alege.

Quote Originally Posted by reborn2603 View Post
    Uitete cum sta jucatorul cand da lovitura libera, acea "cracaneala" penibila este exact ca in fifa 09.
    Dar uita-te cum se misca jucatorii, uita-te la pozitiile lor.
    Parerea mea e ca, acest film chiar NU e fake.

14. #34 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Nu e fake. Cine a jucat 09 indeajuns de mult observa mici detalii ce nu erau prezente pana acum, mai ales pe la dribblingul ala din margine. Am impresia ca acolo e Barcelona, in noul lor echipament roz-portocaliu de anul viitor. Detalii precum Ronaldo la Real, echipamente si ultimele modle de ghete vor fi implementate mai mult ca sigur mai tarziu.

Numai Ronaldo are animatia aia atunci cand bate lovitura libera (cracanat )

15. #35 SP
    Banned ResidentEvil's Avatar
    Merdiso iar ai inceput cu fifa vs pes?
    Nonelito aia sunt Atletico Madrid din filmulet.

16. #36 SP
    ar uita-te cum se misca jucatorii, uita-te la pozitiile lor.
    Parerea mea e ca, acest film chiar NU e fake.
    Zicea ca e filmat undeva in Polonia desii jocul este developat intr-un studio EA din Canada.
    Cate tips-uri mai vrei pana iti vei da seama ca e fake?

17. #37 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Zicea ca e filmat undeva in Polonia desii jocul este developat intr-un studio EA din Canada.
    Cate tips-uri mai vrei pana iti vei da seama ca e fake?
    Cum zicea Nonelito, daca ai jucat destul de mult FIFA 09 (NG) iti vei da seama ca NU e fake.

18. #38 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Pai nu e, dar reborn vorbeste in necunostinta de cauza.
    Cei de la EA, Line Producerii adica (David Rutter & Luke Didd) au avut un tur prin Europa in care au aratat inovatiile aduse in FIFA 10, iar ultimul stat in care cei doi au aratat aceste inovatii a fost chiar Polonia, ieri, in aceeasi zi cand a aparut si acest filmulet pe YouTube.

19. #39 SP
    Pai nu e, dar reborn vorbeste in necunostinta de cauza.
    Cei de la EA, Line Producerii adica (David Rutter & Luke Didd) au avut un tur prin Europa in care au aratat inovatiile aduse in FIFA 10, iar ultimul stat in care cei doi au aratat aceste inovatii a fost chiar Polonia, ieri, in aceeasi zi cand a aparut si acest filmulet pe YouTube.
    Asa e, tu esti in cunostinta de cauza, ca doar faci parte din restul generatiei de 14 ani care astie absolut orice.

20. #40 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Si ma rog cu ce m-ai prins in offside in topicul asta ? Am zis doar adevarul.Filmul ala NU e fake !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 23 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks