Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 23 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 41 to 60 of 448

Thread: Fifa 2010

1. #41 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Ba este , pentru ca in Fifa 2010 C. Ronaldo va fi la Real Madrid .

2. #42 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Stiam si noi asta mai Christien, dar eu tot am o problema cu jucatorii aia.Se misca altfel, se simte, uitati-va cum se pozitioneaza.
    La 09 nu e gameplay-ul asa.
    Uite, aici era bun un update grafic.Daca era diferenta vizibila intre 10 si 09 la grafica ne dadeam seama imediat ce era defapt.

3. #43 SP
    Member octav's Avatar
    ala nu e Fifa 10 orice ar fi

4. #44 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by octav11 View Post
    ala nu e Fifa 10 orice ar fi
    Iti bazezi afirmatia pe.....?

5. #45 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    Ba este , pentru ca in Fifa 2010 C. Ronaldo va fi la Real Madrid .
    Remember this? E din FIFA 09, iar atunci Ronaldinho era la Milan nu la Barca !

6. #46 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    OMFG Official Teraser Gameplay
    YouTube - FIFA 10 Teaser Trailer

Arata exact ca 09

7. #47 SP
    Junior Member cornel's Avatar
    daca observati la inceput in aer sunt fulgi de zapada si chiar in fata la poarta e putina zapada pe jos

8. #48 SP
    Banned ResidentEvil's Avatar
    ati vazut reactia portarului la sutul lui Benzema?

9. #49 SP
    Member octav's Avatar
    asta e fifa 2010 nu panarama aia

10. #50 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    am urat din tot sufletul fifa decand a aparut pes,dar din 2008 am devenit sceptic 2009 ma scarbit,iar daca pes 2010 nu va fi aproximativ 70% schimbat in bine am sa trec la fifa!!!(care se pare progreseaza pe an ce trece)

11. #51 SP
    Member MSlv's Avatar
    se pare ca este oficial ca liga din Rusia va fi adaugata in fifa 10, dar numai in versiunile pc/ps2/psp.

12. #52 SP
    Member MSlv's Avatar
    poza cu ligile din jocul care urmeaza sa apara

pe wikipedia apar argentina, grecia, suedia si rusia ca noutati din cate vad eu...
    Attached Images Attached Images fifa10russianpresentation.jpg

13. #53 SP
    eu chiar ma bucur ca nu baga si campionatul romaniei

14. #54 SP
    Member MSlv's Avatar
    nu ca as mai avea vreo speranta sa apara vreodata, dar liga noastra ce sigla are?

15. #55 SP
    una din astea doua
    Attached Images Attached Images liga1ffresh.gif liga1realitatea.gif

16. #56 SP
    Member MSlv's Avatar
    mda... trist... deci prima apare pe national si a doua pe realitatea. maine-poimaine parca vad ca fiecare post de televiziune isi face propria versiune...

17. #57 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Depinde care a castigat licitatia bla bla la FRF pentru sponsorizare. Asa cum acum ceva timp a fost Burger, acum e Realitatea TV sau Frutti Fresh (una din doua).

18. #58 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Noi imagini din FIFA 10. Numai eu am impresia ca mingea e prea mare?

Oricum, ninsoarea si suporterii cu fulare m-au impresionat! Link below:

FIFA 10 NEXT GEN SCREENSHOTS *new* - Electronic Arts UK Community

19. #59 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Eu nu dau 2 bani pe ss-urile prezentate de producatori, la urma urmei filmuletele de gameplay conteaza.Vreau sa vad cum se misca, cum alearga, cum paseaza jucatorii.
    Ss-urile pot sa fie in photo-mode, replay-mode, ceea ce nu inseamna nimic.

20. #60 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Oricum nu e mare diferenta fata de 09, nici macar nu ar avea de ce sa umble la grafica. Probleme lor erau in alta parte. Modul de antrenament in schimb e un MARE plus, dribbling de 360 grade e un + si mai mare. Daca reduc si viteaza jocului overall si sorteaza naibii probleme alea arhicunoscute din modul online, o sa dea lovitura anul asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 23 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks