Daca e o intrebare raspunsul e DA
Da, stiu ca asa e si la FIFA 09.
Eu chiar nu vad nici o diferenta. Mie mi se pare ca driblez exact ca la 09.![]()
Am aflat cum e si cu Skilled Dribbling. Trebuie sa tineti apasat pe L2/LT + R2/RT si apoi sa miscati de LS sau RS. Nu stiu exact ce si cum, dar am observat ca intri intr-o altfel de animatie cand tii apasat pe L2+R2.
de unde naiba pot sa iau demoul de ps3? cu contul de us nu-l gasesc sau nu caut bine. desi am dat cautare dupa fifa si nu e nimic legat de 10
Comparatie intre 09 si 10
Google �bersetzer
La voi apare bara aia care arata forta sutului (in arena) ?
La mine apare la primele 2-3 suturi si apoi dispare.![]()
Pentru ca imi voi lua un ps3 luna viitoare, si jocul pe care-l joc 90% din timp este fifa(online) as dori sa aflu de la posesorii de ps3 cat de dezvoltata este comunitatea online, daca ai la orice ora cu cine juca etc. "Sezonul" asta am jucat circa 1600 de meciuri pe PC (cu toate bug-urile cunoscute la varianta fifa pc).
Intreb asta pt ca, stiti voi cum e, cand vrei sa-ti iei o consola si cauti pe net, dai peste tot felul de etape ale razboiului consolelor, peste fan(boys) ale diverselor brand-uri si am vazut ca se arunca destul de des ideea ca psn fiind sub xboxlive din multe puncte de vedere, atunci si experient online intr-un joc precum asta nu e tocmai de top.
Nu vreau sa starnesc nici un razboi aici asa ca va rog sa raspundeti la obiect. multumesc.
da ai cu cine juca, sau vandut mai multe jocuri de fifa pe ps3 decat pe xbox. fifa 2009 s-a vandut in aproximativ 2.5 milioane de exeplare si iti dai seama ca fifa 10 nu va fi cu nimic mai prejos decat precedesorul lui.
Bookmarks