Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 23 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast
Results 281 to 300 of 448

Thread: Fifa 2010

1. #281 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by gmn View Post
    Pentru ca imi voi lua un ps3 luna viitoare, si jocul pe care-l joc 90% din timp este fifa(online) as dori sa aflu de la posesorii de ps3 cat de dezvoltata este comunitatea online, daca ai la orice ora cu cine juca etc. "Sezonul" asta am jucat circa 1600 de meciuri pe PC (cu toate bug-urile cunoscute la varianta fifa pc).
    Poti sa-ti iei cu incredere consola si FIFA 2010 PS3. In permanenta vei avea cu cine sa joci online. Chiar sunt competitii aici pe consolegames sau pe computergames. Fara premii din pacate, dar distractia conteaza. Onlineul FIFA este foarte populat, vei gasi mereu jucatori (chiar la 4 dimineata). Din pacate, ca la orice joc de FIFA, vei gasi si aici indivizi care dau quit la primul gol primit, copii care te injura pe chat, sau cei care abuzeaza de buguri. Nu vreau sa lansez polemici, dar FIFA PS3 are o comunitate mai dezvoltata in Romania decat FIFA XBox360 din cate observ. Ca sa nu spun ca sunt pe aici niste jucatori de top.

2. #282 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    se misca mult mai bine fifa 10 decat 09 si advanced dribbling e superb,astept cu nerabdare acel training feature

3. #283 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Da, am incercat sa misc si eu cate ceva cu skilled dribling. Dar numai cand ma antrenez (pun al doilea controller sa ia locul CPU-ului) si incerc sa fac scheme pe teren.

In timpul meciului nu prea imi ies, ma concentrez mai mult la meci decat la scheme.

4. #284 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    cum zici si tu bobby scheme nu prea merg,merg doar cand mai chemi un prieten si ii areti sa vada cine e bossu

5. #285 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Da, am incercat sa misc si eu cate ceva cu skilled dribling. Dar numai cand ma antrenez (pun al doilea controller sa ia locul CPU-ului) si incerc sa fac scheme pe teren.

In timpul meciului nu prea imi ies, ma concentrez mai mult la meci decat la scheme.
    Frate linisteste-te cu skilled dribbling, in nici un meci pro nu o sa vezi vreo driblare.
    Invata o echipa, asezarea ei pe teren si tacticile ei de joc.Invata sa te aperi, sa deposedezi si sa construiesti atacuri bune.

@Pt forumistul care nu stia daca sa-l ia sau nu
    Pe PS3 o sa fie o groaza de jucatori (gandeste-te doar la Nonelito, Spike, etc), se stie faptul ca fighting-ul si sport-urile stau mult mai bine pe PS3.

6. #286 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Pai asta am si zis, frate, ca in meci nu dau 2 lei pe driblare Si ma concentrez la echipa.

Cand e data de lansare?

7. #287 SP
    Member Cata25's Avatar
    Eu driblez �n fiecare meci. Toată treaba e să �nveți driblingurile la perfecție, și să-l folosești pe fiecare c�nd trebuie.
    Ruleta e unul din cele mai ușoare driblinguri de făcut dar e foarte folositoare. Acum că avem și practice la Fifa 10 intrați acolo, băgați doar c�țiva fundași și driblați. Dar �nvățați �nainte driblingurile (sunt toate pe Youtube), și nu doar �nv�rtiți la nimereală din stick.

Dar fiecare joacă cum are chef. Eu driblez pentru că-mi place să fac faze frumoase și mi se pare aiurea doar să joc ca robotul pasă-pasă gol.
    E mult mai marfă c�nd driblezi doi adversari și dai un șut plasat la colțul lung

8. #288 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Cand e data de lansare?
    2 octombrie (in Europa)

9. #289 SP
    gmn
    Junior Member gmn's Avatar
    Asa cum am zis mai sus, am circa 1600 de meciuri jucate online (pe pc). Stiu sa fac si "floricele" dar credeti-ma ca intr-un meci echilibrat sunt inutile. Am intalnit tot felul de copii care din rabona, virgulitza, calcaie nu ma scoteau dar si-o luau cu 4:5:6 la zero de la mine pentru ca in meciurile echilibrate idee sa-ti cunosti bine echipa, sa joci rapid sa nu ratezi, sa te aperi bine etc.
    Floricelele sunt frumoase ca sa pui filmulete pe youtube

10. #290 SP
    Member Cata25's Avatar
    E trist dacă ai jucat 1600 de meciuri (mă �ntreb c�te au fost sim match) și nu ai �nvățat să folosești driblingurile �n avantajul tău.

Dau azi la penalty lob (pe mijlocul porții, bine�nțeles) și comentatorul "And he finds the corner!".
    Am mai �nt�lnit c�teva buguri la comantariu, dar bănuiesc că o să dispară �n versiunea full.

11. #291 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    poti sa dai sim match online?

12. #292 SP
    Member Cata25's Avatar
    Mă g�ndeam că poate a jucat c�teva (sute) și la manager mode.
    Oricum, tot așa răm�ne. Joci 1600 de meciuri și nu �nveți să folosești driblingurile �n avantajul tău?

LE: M-am pierdut c�nd am citit de floricele

13. #293 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    el joaca pe calculator si cred ca e mult mai greu sa reusesti un dribling decat cu un controller. asta daca nu folosea un controller.

PS: a zis ca a jucat 1600 de meciuri online, citeste mai bine .

14. #294 SP
    gmn
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    Din pacate, ca la orice joc de FIFA, vei gasi si aici indivizi care dau quit la primul gol primit, copii care te injura pe chat, sau cei care abuzeaza de buguri. .
    Iti dai seama ca si pe PC e la fel, dar m-am obisnuit. Un "feature" nedocumentat de la fifa pc (cel putin) face ca daca iesi in primele 15 minute meciul "nu se pune". Probabil a fost implementat pentru cazurile de lag etc dar se abuzeaza la greu si sper sa fie scos in 2010. Ma rog, deja m-am obisnuit si nu ma mai avant prea tare in primele 15 minute

15. #295 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by Cata25 View Post
    E trist dacă ai jucat 1600 de meciuri (mă �ntreb c�te au fost sim match) și nu ai �nvățat să folosești driblingurile �n avantajul tău.

Dau azi la penalty lob (pe mijlocul porții, bine�nțeles) și comentatorul "And he finds the corner!".
    Am mai �nt�lnit c�teva buguri la comantariu, dar bănuiesc că o să dispară �n versiunea full.
    Ia joaca tu cineva care intr-adevar cunoaste jocul si vezi cate dribling-uri iti ies.
    Sau uita-te la WCG in meciurile de Fifa 08/09 si numara de cate ori gamerii folosesc tehnicile astea.

Cu AI-ul sau vreun amic n00b merg dar cu un jucator skilled, sunt USELESS, asa cum spunea gmn.

16. #296 SP
    Member Cata25's Avatar
    De ce sunt useless? Lămurește-mă.
    Ce, dacă joci �mpotriva unui jucător bun ăla va putea să-ți blocheze driblingul mai repede sau cum?
    Dacă nu știi tu să le folosești e altă poveste.
    Am observat de multe ori că atunci c�nd scăpa un adversar sper poarta mea, iar eu aveam doar �n fundaș �n fața lui, adversarul parcă �ncearcă să treacă prin fundaș �n loc să facă cel mai ușor dribling (să țină stickul drept �n dreapta sau st�nga jucătorului pe care-l controlează).

17. #297 SP
    Member Dante's Avatar
    daca nu merg driblingurile decat in fata noob-ilor inseamna ca jocul nu e asa realist pe cat vrem sa credem. facut la timpul potrivit un dribling poate pune pe picior gresit orice jucator, indiferent de skill. si la 09 merg driblingurile indiferent de adversar si am observat ca daca intra la tine in timp ce faci o schema si nu nimereste mingea de cele mai multe ori se da fault

18. #298 SP
    gmn
    Nu e vorba ca n-ar merge tot felul de artificii tehnice e vorba ca atunci cand joci multe meciuri online, cand valorile sunt sensibil egale, nu e timp si nici spatiu de asa ceva. Trebuie sa iei decizii rapide, eventual cu riscuri minime, iar ca sa incerci sa treci intr-un 360 pe langa adversar exista niste riscuri pe care in majoritatea momentelor nu vrei sa ti le asumi.
    A ok, daca ai 4-0 si mai sunt 5 minute da, iti poti permite diverse chestii, dar mie cel mai fun mi se pare sa las adversarul sa incerce orice in timp ce ma duc si fumez o tigara

19. #299 SP
    Junior Member ady27tdi's Avatar
    deci : Amator : Chelsea - Barcelona 8-0
    Pro : Chelsea - Barcelona 5-0
    Wc : Chelsea - Barcelona 3-0

20. #300 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by ady27tdi View Post
    deci : Amator : Chelsea - Barcelona 8-0
    Pro : Chelsea - Barcelona 5-0
    Wc : Chelsea - Barcelona 3-0
    It's all about online sau offline multiplayer! Sper totusi Legendary sa fie un challenge mai mare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 23 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks