Cod beta pentru ps4: 3KTC-EENM-2HNB
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Inca unul pentru PS4: 485D-58NL-KJD8
Si am si 3 invitatii pentru cine vrea, pm cu numele pe uplay.
multumesc @BlueLightning
cum fac sa il pun si la download, o sa apara si in store?
Celor care au participat la sesiunea Alpha, li s-a instalat jocul? Mie nici la ready to install nu imi apare. Daca bag codul primit pe mail primesc eroarea ca deja dețin For Honor Closed Beta.
Trimis de pe al meu SM-N910C folosind Tapatalk
Deci jocul asta e un fel de Rainbow Six Siege coop pvp dar cu un combat interesant. Grafica arata bine, dar nu ma vad jucandu-l, probabil va urma modelul R6 Siege cu Season Pass si unlockables, ceea ce inseamna timp investit in el.
am jucat ieri 1 ora si jumatate si mi-a amintit de ce eram nervos in alpha
instabil serverul pe xbox,mai ales la 4vs4 players.am reusit sa termin 1 dominion de 4vs4 din 4-5 incercari si atunci mi-a scos 2 colegi.mereu cineva va fi deconectat de la server
l-as cumpara dar parca vad ca asa va fi si in versiunea finala.daca va fi un fail sper sa fie unul ca unity
Eu l-am incercat aseara din nou, dar n-am avut mai mult de 20 min. Culmea e ca, cumva, pare mai ok sistemul de combat. Ori eram eu oarecum obisnuit cu ce e de facut, ori au mai modificat ceva, dar acum pare mai usor.
Oricum, jocul pare plictisitor si repetitiv, dar nah, asta e parerea mea despre orice joc MP care se joaca intr-o arena
Mai am 3 invitatii pentru PS4. Cine vrea, PM cu id-ul Uplay.
L.E. a mai ramas 1 invitatie
---------- Post added 27-01-2017 at 12:00 ----------
S-au terminat
@DeathOfArt ar fi trebuit sa primesti un mail cu cd key pe care sa il bagi in store si apoi sa downloadezi sau cel putin asa cred
Mai am si eu 2 invitatii pentru PS4 daca mai vrea cineva.
doar cu redeem code se poate juca beta , nu il gasesti pe store.
merci pt invitatie nea freezy !
Am 3 invitatii pentru acest BETA si niciun prieten pe Uplay. (sadface, bineinteles)
So...primii 3 care isi posteaza ID-urile vor primi un request si cod de la mine.
Bookmarks