Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 44 of 79 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 ... LastLast
Results 861 to 880 of 1563

Thread: Ultimate Team - Fifa 17

1. #861 SP
    Member PayPerView's Avatar
    La inceput jocul era mai greu.Ma luptam mai mult cu jocul decat cu adversarul, asa simteam.
    Bine zis fifa 15.5...chiar asa e acum, o combinatie intre fifa 15, si fifa 16 cum era la inceput.
    Mie mi a placut fifa 15, deci nu ma deranjeaza.
    Pasele ping pong tin mai degraba de cum te aperi.Oricum merg pana la un punct.
    Si la season normal e acelasi lucru.Chiar daca joci cu o echipa mai slaba, poti sa prinzi un script cat casa poporului

2. #862 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Pai si sistemul asta de dribbling vi se pare ok ? Eu unul il vad de ***, unde au vazut ei in viata reala ca Messi si Neymar dribleaza tot meciul, parca spuneau ca pun accent pe defensiva si va fi mai greu de trecut daca nu joci in pase, un lucru bun au facut totusi, portari chair apara, mi-se pare normal ca atunci cand scapi cu portarul si tragi in forta de la 3m sa o apere, cu cat esti mai aproape de portar iti inchide unghiul.

3. #863 SP
    Junior Member croccata's Avatar
    Am o nelamurire ... Eu daca sunt in div 6 imi poate da ca adversar in campionat unul dintr o div superioara ?

Tot nelamurit am ramas

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. #864 SP
    Junior Member chicanolopez's Avatar
    Quote Originally Posted by croccata View Post
    Am o nelamurire ... Eu daca sunt in div 6 imi poate da ca adversar in campionat unul dintr o div superioara ?

Tot nelamurit am ramas

Da

Sent from my D6603 using Tapatalk

5. #865 SP
    Junior Member rekomaniac's Avatar
    Quote Originally Posted by croccata View Post

Tot nelamurit am ramas

Nu. Astea sunt povesti frustrate de la cei care nu știu sa joace bine. Eu oscilez între div 1 și 2 de când am luat jocul.

6. #866 SP

incearca sa te uiti la video-ul asta explica niste chestii.

7. #867 SP
    Member PayPerView's Avatar
    Este adevarat ca poti intalni adversari din alte divizii, dar doar 2 divizii in sus sau in jos fata de a ta.
    Am jucat eu cand eram in divizia 1 cu un prieten care era in divizia 3.
    @Seven Fury Messi, Neymar si altii, mi se par mai umani decat erau in fifa 15.
    Acolo conta pace ul mai mult, si era greu sa i opresti.

8. #868 SP
    Junior Member adrian.saba's Avatar
    Azi am castigat si eu primul meu draft cu o echipa destul de ciudata, sincer nu ma asteptam sa castig cu asa echipa.
    Cam asta mi-a iesit mie in cele 2 pack-uri, daca dadeam bani pe ele cred ca imi stricam maneta
    Attached Images Attached Images 20160114_121502.jpg 20160114_123349.jpg 20160114_123503.jpg 20160114_123629.jpg 20160114_123815.jpg

9. #869 SP
    Junior Member croccata's Avatar
    Ai primit jucatori , nu gluma

10. #870 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    KSI a deschis pachete in valoare de 100k de fifa points 0 TOTY players ). **** this game, mai tin un pic de el si-l pun pe bazar.

11. #871 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Castro a deschis de 200k .

12. #872 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    KSI a deschis pachete in valoare de 100k de fifa points 0 TOTY players ). **** this game, mai tin un pic de el si-l pun pe bazar.
    Jucati, oameni buni, cariera, seasons. *** e o porcarie de ceva timp, eu nu-l mai joc de cateva luni (bine, nici nu prea am timp).

13. #873 SP
    Da nu va pune nimeni sa deschideti packuri..iti cumperi jucatorii pe care ii doresti lejer...packurile sunt un fel de lotto daca visezi la messi 99

Sent from my D6603 using Tapatalk

14. #874 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Nu a cumparat nimeni pack-uri, eu ziceam ca e o mizerie la ce se intampla cu pack-urile astea, plus ca sunt foarte scumpe. In fine deja mi-am vandut jocul, pentru mine nu a meritat si nu mai vreau sa am dea face cu un moneygrabbing EA. Bafta la restu care mai joaca.

15. #875 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Testeri de la EA poate ii anuntati si pe ei ca, comanda R1 la ps4 merge ca curu, daca nu ati vazut voi in teste ca spun eu acum.

16. #876 SP
    Member cj_quest's Avatar
    Eu am cumparat pachete de 100.000 ieri, am primit un singur jucator negru/auriu, unul singur...

17. #877 SP
    Member portocaliu's Avatar
    eu ce sa mai zic ca am cumparat pachete de 8000 fifa point ai am doar aguero si kane in forma...pe care am dat cate 2000 puncte fifa points.am cumparat doua pachete si restul pachete normale la 300 puncte

18. #878 SP
    Member Yanciu's Avatar

Ultimate Team - Fifa 16

Preturile sunt mai mari ca inainte de toty. Bale de exemplu era 180k si ma gandeam ca scade undeva pe la 150k si il iau atunci. De unde? Costa 230k acum. Anul trecut imi aduc aminte era invadata piata de jucatori pe preturi f mici. Acum parca sunt jucatori mai putini ca inainte de toty. Am citit pe niste forumuri ca ar bida EA-ul automat sa tina preturile la un anumit nivel. Nu stiu cat de adevarata o fi treaba asta

19. #879 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar

20. #880 SP
    Member flaviusdani's Avatar
    Pai nu e gol

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

---------- Post added 17-01-2016 at 14:05 ----------

Mingea nu a depășit cu toată circumferința linia porții.

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 79 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 ... LastLast