pai atunci de ce mai scrie acolo cand il cumperi ca primesti 3000 fifa points?
https://store.playstation.com/#!/en-...FA16DELUXPVZGW
pai atunci de ce mai scrie acolo cand il cumperi ca primesti 3000 fifa points?
https://store.playstation.com/#!/en-...FA16DELUXPVZGW
N-ai specificat, eu vorbesc de ediția retail . Încearcă sa iei legătură cu ei . Bafta!
cu magazinul playstation? ... l-am cumparat de pe store-ul romanesc... sau cu cei de la easports?
a mai patit careva sa nu primeasca fifa points?
Eu am vorbit cu cei de la EA, a trebuit sa le trimit niste poze sa vada numarul comenzii si s-a rezolvat problema. Mi-au adaugat fifa points si loan players in cont.
As avea nevoie de niste sugestii. Joc in 4-3-3(4) si as vrea sa imi cumpar un mijlocas sa il schimb odata pe Gerrard. Si nu stiu daca sa imi iau un CDM ( Matic, Ramires) si schimb pozitia cu Payet, sau sa imi mai cumpar un CM ( Fernandinho, Oscar, Eriksen) sau pe Cazorla daca mai strang niste banuti, pentru ca momentan sunt la 11k. Si as mai vrea sa stiu la un CM pe langa pasa ce stats-uri ar mai fii cele mai importante?
Si daca aveti ceva recomandari de instructiuni la jucatori? Mi se pare mie ca jucatorii mei nu prea urca la crearea ocaziilor desii ma joc pe Attacking mai mult.
m-am gandit si eu la ce ai spus tu, dar CDM nu e mai bine sa fie pe partea stanga? Oricum in formatia asta nu imi trebe un pur CDM.
Ramires ramane atunciOscar e bun dar e foarte firav la PHY. Oricum in viitorul apropiat Willian o sa imi fie RW, desii Hulk e forta naturii pe partea aia cu 86 PHY.
Sunt inca la inceput. E prima data cand joc ***. Ma rog joc fifa de foarte mult timp dar mai mult ma jucam Cariera sau co-op si aici e alta mancare de peste, inca invat ce stat e important pe anumite pozitii, etc.
---------- Post added 29-12-2015 at 23:26 ----------
Jucatorii mei isi revin cam greu la Fitness merita sa imi cumpar niste fitness staff? asa imi creste mai repede? si cam cat % merita sa bag?
Nu ai treaba cu fitness staff..doar daca cumperi atribute card creste...trebuie sa rulezi doua echipe la jocul asta
Sent from my D6603 using Tapatalk
abia mi-am facut o echipa decenta, prima data sa mai strang niste coins pentru niste upgrade-uri si dupa aia fac si alte echipe.
Cum se misca? Merita banutii? Aguero al meu m.a cam dezamagit, mai mult imi marcheza Dybala si Correa
Trimis de pe al meu GT-I9506 folosind Tapatalk
Da , merita banii . Înainte sa il am , Suarez mi se parea cel mai bun atacant dar Neymar TIF e peste el .
In 12 meciuri pe LW am marcat 6 goluri iar pe ST in 11 meciuri am marcat 14 goluri .
Bookmarks