My nick la X1 adăugați pentru fifa WorkedMonster24
Nu mai primim cadouri in aplicatia de pe telefon?
Erau bune....in unele zile dadeau cate 2.5k sau packuri gold
Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk
A întâmpinat cineva această problemă în fifa 17 ? Mai precis (la începutul video-ului și apoi prin min 1:12) jocul se opreste pentru 1-2 sec iar apoi se derulează pe repede-înainte. Am problema asta doar la fifa 17 online (ultimate team/seasons). Am net de la RDS FiberLink 300 + router wireless Dlink DIR 850L care au mers perfect pana la fifa 17...
Am mai patit si eu. Nu cred ca este de la provider-ul de net, desi si eu am de la RDS. Cred ca e pur si simplu o problema de net care apare cand doua conexiuni nu se pupa, adica a ta si a lui. (Avea cumva 2 linii galbene la conexiune?) Sau e de la EA (vreau sa dau vina mereu pe ei)
Eu am patit sa se intrerupa si sa mi dea eroare ca nu am ps4 conectat la net.
Probabil e de la serverele lor
Da, este un bug pe care CICA l-au fixat in update-ul de acu 2-3 zile (parca), dar nu, nu l-au fixat))
Eu nu inteleg altceva
Eu nu ma pot conecta la Ea Servers dar vad ca prietenii din lista mea se joaca ultimate team.
Cum vine asta?
De ce scrie la unii *** founder inainte de meci??
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Eu am clubul din 2012 dar imi scrie ca e facut in 2016
De mult n am mai jucat un fifa atât de prost. Cel puțin la *** jucătorii se mișcă atât de greu. Parcă e în slow motion jocul și mingea merge agale pe teren
Da asa am patit si eu cu jucatorii zici ca sunt nemancati ..am ajuns in finala si am pierdut cu unul care juca la misto pasa pe 16 m
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Bookmarks