Am jucat impotriva unuia care il avea in poarta pe courtois. Senzational in poarta. Am avut 30 de suturi si am dat 3 goluri. Alea la vinclu. Senzational portar.
Am jucat impotriva unuia care il avea in poarta pe courtois. Senzational in poarta. Am avut 30 de suturi si am dat 3 goluri. Alea la vinclu. Senzational portar.
Perfect, o sa le deschid exact atunci poate imi pica un negraci.
Il am si eu pe courtois si intradevar am mai spus ca e fenomen, eu care ziceam ca toti apara identic si ca il tin pe pantilimon nu mai pot sa spun asta acum dupa 40 meciuri jucate cu curtois. L-am avut tot wekendul pe aguero, e bun dar nu atat de bun de banii aia, suspect de mult ratam 1vs1 cu portarul( eu 80% trag cu finesse) pe foaie e mai bun decat ibra dar ce sa vezi l-am vandut ieri si l-am luat pe ibra hunter st si am jucat cu el 10 meciuri aseara, nu imi vine sa cred ce jucator si costa cat aguero. 90% din suturi gol. Daca tragi cu el usor pe mijlocul portii nu apara portarul daca nu e un portar f bun, e fenomenal, imi era teama de viteza lui insa hunter si chem 10 abea daca sesizezi asta compenseaza si prin fizic nu reusesc fundasii sa ii ia mingea daca il ajung. Cea mai buna achizitie merita fiecare coins. In primul meci am dat cu el 5 goluri a avut nota 10. Apoi in fiecare meci am dat minim 2-3 goluri cu el si o foarfeca spectaculoasa din marginea careului mare. A fost dragoste la prima butonare)
Ibra mi s-a parut incredibil la fiecare Fifa.(mai mult ca adversar + draft cand am avut noroc) Am reusit sa il iau si eu la Fifa 12.Chiar si atunci avea un pace foarte slab si cred ca in sine acest atribut era mult mai important in joc.(cred ca avea 79) Cu toate astea a fost cel mai bun atacant.
V ati calificat vreunul la wekend?...am pierdut aseara 2 finale..una in min 88 jucand mult mai bn...vorbind de portari l am luat pe Neto in poarta de la juve pt ca am cei 6 de la juve si mi a aparat incredibil de bine..acuma depinde..l am vandut pe Perrin ca mi a luat niste goluri ff parabile..acum sunt iar in semifinala sper sa ma calific e ultima sansa din cupa asta
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Eu m-am calificat aseara datorita lui ibravorbind de portari l-am avut si pe butland
omu ala apara doar cu picioarele mi-am luat niste goluri nai mare rasul in loc sa respinga cu mana sau sa o prinda respingea cu picioarele sau cu pieptul direct in poarta de zici ca nu avea voie sa puna mana pe ea
)
Voi vorbiti de portari, dar si fundasii sunt jenanti in unele situatii.(voi urca golul cand ajung acasa) Am avut o situatie in care la un through ball trimis pe jos, foarte incet, aveam interceptia in bocanc fara niciun fel de efort, iar jocul a scos din joben o animatie jenanta in care jucatorul meu se impiedica. Singur, fara sa fie incomodat de nimeni, fara sa se chinuie sa atinga mingea.
Weekend League e pt cn are timp....
40 de meciuri inseamna peste 10 ore de jucat in doar 2 zile.
Am castigat vreo 7 din 13...cred ca la 8 dadeau ceva in plus. Oricum nu ma asteptam sa le castig nici pe alea 7.
Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk
Care vi se pare cel mai bun sistem de joc? Obisnuiam sa joc 4 1 2 1 2 dar la 17 nu prea ma impac cu el.
Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk
Bookmarks