Originally Posted by
rekomaniac
Am strâns 300.000 coins, dar de revelion am cumpărat pack-uri și nu am luat nimic bun. Cel mai bun jucător a fost Koke. Erau banii după ce am vândut și mulți jucători. Vroiam sa îmi fac echipa în Franța. Așadar am rămas și fără echipa și fără bani. Aveam echipa în Italia înainte și singurii nevanduti erau Guarin și Nainngolan plus aubameyang vârf. Mijlocași excelenți all around plus unul din cei mai buni atacanți din joc. Îmi finalizează fără probleme orice.
Am început sa caut jucători ieftini sa o iau de la capăt. Tot răul spre bine. Am avut inspirația sa mă îndrept spre brazilieni pt ca sunt mulți în joc și destul de ieftini. Am luat trio-ul de la Shaktar: Marlos, Alex Teixeira și Taison. Taison pt mine este la ora actuala cel mai bun AMC din joc. Nu îi poți lua mingea. Este imposibil. Și mi am regăsit plăcerea de a juca Fifa de când îl am în echipa. Este un jucător scund, cu o agilitate incredibila. Nu are cine știe ce statusuri, dar cu centrul de greutate jos ... schimba imediat direcția și acceleratia de 90 te ajuta f mult. La mine folosit ca AMC are în 10 meciuri 8 pase de gol și 4 goluri. Este un jucător fantastic.
Pe stânga îl am pe Asamoah. Jucător bun, muncitor, este pe tot terenul. Nu excelează însă cu tehnica, dar are șut Bun. De câteva meciuri îl am pe Hulk pe partea dreapta. Este un jucător imposibil de dărâmat. Cut inside+șut și avem meci ușor. O adevărată bestie și după părerea mea...cel mai bun RW din joc. Ăsta dacă vrei sa alternezi forța în echipa cu tehnica.
O sa mai scriu despre jucători, dar acum sunt pe telefon și e dificil.
PS. Nu deschideți packuri.