Faci trading.. Folosesti aplicatia si web apphttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...461489929b.jpg
Sent from my D6603 using Tapatalk
---------- Post added 06-01-2016 at 22:58 ----------
Fara coinsi cumparati
Printable View
Faci trading.. Folosesti aplicatia si web apphttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...461489929b.jpg
---------- Post added 06-01-2016 at 22:58 ----------
Fara coinsi cumparati
Mai bun Lacazete decât Griezman
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Atunci pot sa imi iau adio :)) eu nu ma rabdare sa ma joc de-a bancherul in fifa :)
E echipa de tranzitie asta..e o idee mai bun lacazette dar nu da gres nici griezman..ii facem loc lui messi acusi
---------- Post added 06-01-2016 at 23:04 ----------
Preturile sunt mici la jucătorii buni..in anul trecut bale costa 7- 800.000 acuma e 130.000, daca joci doar jocul ajungi sa ai echipa
@chicanolopez joci pe PS4 ?
Voi folositi custom tactics sau jucati de obicei pe default? Daca da imi puteti recomanda ceva?
Cred ca intr.o zi o sa.mi ofer contul unui "bancher" si facem cumva sa.mi umple si mie clubul de coinsi , contra ce vrea el....pe mine unu ma depaseste....cel mai mult am avut 280 k transfer profit....facut doar cu Reina....
Trimis de pe al meu GT-N8010 folosind Tapatalk
salut !!!
e prima data când scriu pe forum....
pot spune ca groaznic Ut anul asta ... ma chinui sa plec din div 6 de 3 sapt ....
se pare ca m -am blocat acolo....
voi prin ce div sunteti ?
joc de pe ps4
E mult script...eu.sunt in 2 momentan..am fost o perioada in 1 si dupa m am dus in 3 cu meciuri pierdute consecutiv..toti patesc asta
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Mda:( ... Nu e prea frumos asa ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
nerazzurr joci online?
Ce jucatori merg bine pe transfer market? am doar 43k si vreau sa fac ceva mai mult.Sau ce iteme se vand bine?
Eu am castigat div 9 si 8 si dupa ce am urcat pe 7 am pierdut fiecare meci, jucatorii mei zici ca erau din liga sateana, nici-o pasa calumea nu erau in stare sa faca, de fundasi sa nu mai zic.
Eu am ajuns pana in div 2 cand am inceput UT , fara sa retrogradez sau sa raman in aceeasi divizie vreun un sezon. Si apoi 3 seri la rand am jucat cate un sezon si am retrogradat de fiecare data pana am ajuns in div 5. 3 seri la rand cu o singura victorie. M-am lasat de UT atunci si joc numai Season. Parca e alt joc. Am ajuns la concluzia ca degeaba te chinui sa iti faci super echipa , ca oricum scriptul decide in proportie de 60-70% invingatorul in UT
Nu mai pot de nervi , trec aia prin apararea mea ca prin branza ... Nu reusesc sa deposedez
---------- Post added 07-01-2016 at 13:47 ----------
Ce sa le mai fac?
Au schimbat modul de deposedare?
Nu se mai pozitioneaza pentru interceptie la fel de bine, e mai eficient slide in unele cazuri
Dacă am chem 100 la echipa, dar atacantul meu are chem 4 ... cu ce afectează ?
O sa mai rateze aiurea unele faze simple..eu asa am observat..minim 7 chem sa fie bun