Ai dreptate aia din decembrie au vandut tot din cluboricum acuma se cam stie trendul pe market, cine sta in ultimile zile pierde masiv.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Ai dreptate aia din decembrie au vandut tot din cluboricum acuma se cam stie trendul pe market, cine sta in ultimile zile pierde masiv.
Ti le faci odata inainte sa intri in meci, si urmatoarele dati doar selectezi custom tactics, fara sa mai fie nevoie sa modifici sliderele.
Vezi ca e posibil sa nu ti ramana salvate chiar din primul meci.Incearca si a 2 a oara.
Eu de cand fac asa raman tot timpul.
Ha ha ha. Am reușit sa ajung în D1 și ce sa vezi... Primele 5 meciuri pierdute toate. Superb![]()
Trimis de pe al meu HTC One folosind Tapatalk
Și pare și mai grea când pierzi fiecare meci în min. 90 după ce jucători tăiase târăsc pe teren ca râmele![]()
Esti terminat daca nu rulezi doua echipe bune..trebuie sa intri cu 100 in fiecare meci la stamina la jucatori..plus 3 schimbari in min 60 sa faci fata la final de meci
Astea îs echipele mele. Nu joc mai mult de doua meciuri cu una pentru fitness. Am reușit sa scot un punct din 6 meciuri. In cel puțin 3 am luat gol în minutul 90.
Schimba formatia..iti trebuie mijlocaș defensiv in centru.. Astia joaca preasure pierzi mijlocul rpd
---------- Post added 20-01-2016 at 20:09 ----------
Nu apuci sa mai joci pe aripi
---------- Post added 20-01-2016 at 20:15 ----------
Cwva de genul...fa-l pe robben rf
---------- Post added 20-01-2016 at 20:17 ----------
Încerc.mersi de sfat.
Sent from my iPad using Tapatalk[COLOR="Silver"]
---------- Post added 20-01-2016 at 21:35 ----------
Sent from my iPad using Tapatalk
---------- Post added 20-01-2016 at 21:37 ----------
Oare asta cu ce o greșit ? La pauza avea 11-0 la suturi pe poarta si a doua repriza ai mei zici ca erau pe steroizi
Sent from my iPad using Tapatalk![]()
Probabil ca au murit de obosealaprima repriza o mai duci
Fiecare joaca cum stie mai bine
.eu ii explic cum joaca lumea la nivel competitiv..tu daca vrei sa nu joci ultimele 20 min ale meciului e problema ta. Max 2 meciuri recomand.. Mai sunt jucatori cu stamina buna care fac fata gen matuidi.
Degeaba imi explici ca cine joaca competitiv are 2 echipe
Eu nici macar schimbari nu fac pt fitness, doar cand prind 120 min, dar si atunci foarte rar.
Jucatorii din divizia 1 nu sunt competitivi, sunt chiar slabi daca ma intrebi pe mine.
Sunt la fel ca si aia din diviziile 3-4, nici o diferenta.De fapt cred ca sunt aceeasi jucatori care doar promoveaza, sau retrogradeaza![]()
Esti prea bun atunci. Mergi la competitii.
---------- Post added 20-01-2016 at 23:59 ----------
Da.ne si noua o poza cu recordul tau din seasons sa vedem
Nu sunt profesionist dar joc la un nivel destul de ridicat.
Echipa mea nu cade in min 70, chiar daca domin si fac presing tot meciul.
Si la felul in care joc eu cand atac, nu am nevoie neaparat de fitness maxim si viteza.
Bookmarks