Când am citit RAM și procesor... În fine, topicul asta mi se pare în plus. Mai bine vorbeam despre noua consola Nintendo, măcar aia vine anul viitor. Aici deja ne expunem dorințele :) Lampa lu' Sony, o frecăm până iese Always Online-ul :D
Printable View
Când am citit RAM și procesor... În fine, topicul asta mi se pare în plus. Mai bine vorbeam despre noua consola Nintendo, măcar aia vine anul viitor. Aici deja ne expunem dorințele :) Lampa lu' Sony, o frecăm până iese Always Online-ul :D
Daca se poate upgrada procesorul si memoria e deja PC nu mai e consola, ideea consolei e sa nu se poata upgrada procesorul si memoria si cipul grafic pentru a avea o singura configuratie hardware batuta in cuie pe toata durata de viata a consolei. Altfel unde ar mai fi optimizarea la sange? Pe o consola upgradata ar merge super jocul pe cea initiala poate ar merge sacadat, deja sunt PC-uri.
Eu visez la o consola care pe langa fiabilitate care trebuie sa fie obligatorie sa aiba un SSD de capacitate mare [2-4 TB] in loc de HDD care e cea mai lenta piesa din tot sistemul iar jocurile sa fie exclusiv digitale [eliminarea unitatii optice reduce costurile si lasa loc pentru o aerisire mai buna a procesorului grafic si de sistem - ca atare se poate pune un cip mai potent]. Streaming-ul de pe bluray este cel putin enervant, la PS3 unele jocuri sunt cosmar de jucat de pe bluray pentru ca haraie discul intr-una [COD Ghosts Multiplayer, Battlefield 3 single player, etc].
Atat de "optimista" e lumea cu generatia actuala de console incat se discuta deja de urmatoarea? Eu mi-s fericit cu ale mele..
La modul general foarte multa lume e dezamagita de XBone inca de pe acum.
Nu vreau sa tai elanul lui 'nurv', dar la ora asta chiar nu intereseaza pe nimeni PS5. Cum spune chiar el ar mai fi vreo 5 ani pana sa apara. Mai in gluma, mai in serios, sa mai traim pana atunci.
Daca esti interesat de console, vorbesti despre jocuri in principal si nu despre hardware. In zona consolelor e cumva desueta tema. Discutiile despre potenta hardware a lui PS4 au fost potrivite la timpul lor, pt ca un pic de interes exista, dupa care lumea a lasat in urma rezolutii, procesoare, RAMi, GPU-uri si a trecut la joaca. In acest context sa abordezi un subiect despre ce racheta sau nu va fi PS5 e cumva de neinteles.
Ia mai reciteste postul meu initial, sa vezi unde eram interesat de ce racheta va fi PS5 ca putere de procesare... si ce am postat de fapt.
Vorbesti din experienta sau din internet? Intreb pentru ca si eu am ales de data asta PS4 ca lead platform dar nu din motivele spuse de tine sau ca nu este xbox one la moda.
@dant3: Pana apare ps5 nu are ce sa iasa din threaduri de genul asta. Lasa-l asa, ca loc de varsat naduful :))
O să iasă scandal Mo, deja se face un versus PS4-XOne, treaba voastră :evil:
O sa iasa cu siguranta :))
Sunt curios de directia in care vor merge cu sistemul de operare din spate. Ma intreb daca vor merge in continuare pe FreeBSD/Unix.
A bun , deci si in ochii tai xbox one nu a fost destul de bun pana la urma, poate isi ia revansa fata de tine la urmatoarea editie .. :)
Eu sunt multumit de ps4 , nu cred ca o sa vedem o mare evolutie la ps5 , poate doar in cazul xbox.. :)
vis a vis de sistem , asta de acum imi pare destul de stabil , cel putin mie nu mi s-a blocat niciodata.
Nu intelegi. Ti-am spus si in postul anterior ca nu diferenta de hardware m-au determinat. Initial am luat xbox one dar am renuntat o perioada la gaming. Motivul este migratia prietenilor la ps4 si comunitatea scazuta de pe live. Vorbind de grafica, vezi Gears of War UE, care ruleaza in 1080p la 60fps si o sa te cam mire ce poate face one-ul cu "amaratul" de ddr3. Din punctul meu de vedere, totul consta in optimizare si interesul developerului.
Revin si ma repet. MGS este identic pe ambele console, din toate punctele de vedere.
In fine, fiecare cu parerea lui. Ce ma deranjeaza sunt conceptiile bazate pe internet si pe e mai bun ca ram-ul are 4 in coada.
Nici nu am negat asta undeva. In momentul in care se va simti diferenta aia, atunci o sa ma bucur de ea. Pana acum nu am vazut nimic. Scuzati eroarea cu cifra.
Ia mai Dj Mo
"Beta-ul multiplayer Rainbow Six Siege va rula la 1080p pe PlayStation 4 și 900p pe Xbox One la 60fps, a anunțat Ubisoft"
cum sa zic, nu e diferenta.
Wow. Asa este. O sa fiu extaziat cand o sa joc Siege pe PS4 in 1080p si o sa ii compatimesc pe cei care il vor juca pe One in amarata rezolutie de 900p. Ma retrag din discutie.
@dant3: Pai asta spuneam si eu. Cand o sa vad diferenta asta, atunci ma voi bucura de ea. Mai este pana la U4. Vorbind de exclusive, cele de pe One sunt in 1080p la 60fps si ruleaza fara probleme.
Asta cu diferența de rezoluție a cam dispărut. Nu mai sunt diferențele de la început.
Știe cineva ce engine folosește Ubi? Că tare am impresia că este tot ăla vechi.
Pai pe noi ne intrebi? Tu ar trebui sa stii mai bine :))