Astia anunta un joc si peste o luna il lanseaza? Dafaq?
Voi il luati digital? Pretul e bun, problema e ca l-as vrea fizic, pentru colectie. Doar ca nu l-am vazut pe nicaieri la precomanda.
Momentan gen amazon.de >> https://www.amazon.de/-/en/gp/produc...KR8XB7XF&psc=1
Desigur placeholder la 30 euro (plus vreo 5 transport) cu data de lansare Octombrie 5 (data de livrare poate fi diferita).
Insa ma astept sa apara si la noi.
Va salut. Am observat pe PS Store ca am de ales intre 2 variante pentru Alan Wake Remastered. Ambele au acelasi pret si aceleasi specificatii. Stie cineva diferenta dintre ele? Sau e doar o eroare din Store?
Alan Wake Remastered vs Original | Graphics Comparison
Alan Wake Remastered review | PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, PC
Dupa ce am vazut cateva reviews mi s-a confirmat frica initiala - mecanicile de joc sunt invechite, chiar daca au schimbat texturile si numarul de poligoane uneori
Alan Wake Remastered Graphics Comparison & FPS
Fata de One X nu mi se pare ca arată mai bine, avantajul pe XSX e ca ai 60 de FPS și timpi mai mici de încărcare datorită ssd-ului.
Un joc excelent, l-am rejucat chiar anul trecut. Dar tot nu inteleg ce rost are o remasterizare la peste un deceniu distanță de la data lansării.
L-am cumparat digital pana la urma, fizic nu a aparut pe nicaieri. L-am luat din nostalgie, fiind unul dintre primele jocuri pe care le-am jucat pe consola.
Total de acord cu ce zice colegul mai sus, daca tot s-au apucat de treaba, ar fi fost ideal sa vina cu un remake. Mai ales ca aveau la indemana engine-ul din Control.
Ce naiba s-a intamplat cu modelul lui Alan? Zici ca are maselele umflate si e complet desfigurat
Foarte ciudata alegere au facut. Au reconstruit imaginea sa arate la fel ca ala original, desi e clar ca au marit rezolutia texturilor.
Draw distance e acelasi, se vede ff clar ca nu e niciun munte sau copac in plus in orice cadru si totul este destul de asemanator, desi cel mai probabil au mai multe poligoane, iar asta poti vedea doar daca dai zoom si te uiti cu atentie.
In rest, cred ca directia pentru remaster a fost "sa il facem sa arate exact la fel ca ala vechi".
Ok, au bagat ambient occlusion si foliage mai des, dar sincer, nu prea ave nevoie de o remasterizare, cel putin versiunea de PC.
Are haptic sau am eu probleme? In afara de o mica vibratie cand aterizeaza la o saritura, altceva nu am simtit.
Are, dar foarte puțin. La L2 când folosești lanternă opune puțina rezistenta iar la R2 dacă apeși puțin pregătește arma și fixează țintă iar apoi când tragi opune rezistenta
Cam saracie, intr-adevar. Ma asteptam la mai multe senzatii.
Dupa ce am scris aici, am cautat un pic pe google si la lanterna se pare ca daca "rupi" L2 se consuma mai repede - ceea ce e un pic ciudat ca, normal, daca esti in miezul problemei nu prea mai tii cont de asta si ii dai "talpa"
Eu l-am jucat pe PS5. Din puctul meu de vedere - NU. Daca l-ai jucat inainte poti sari direct peste el.
50 de lei ar merita. Dupa ce l-ai terminat nu mai are rejucabilitate. Doar daca vrei platina.
Mie unul nu mi-a placut. O data nu m-am speriat![]()
Nu e genul de joc care produce jump scares. Nu a fost de la inceput - poate doar pentru cei super slabi de inger - ci este mai degraba un thriller psihologic.
Bookmarks