nu ma lasa sa cumpar nici de pe site dar partea buna ca imi arata cat mai am pana nivelul urmator.ma refer la acela cu armele.
nu ma lasa sa cumpar nici de pe site dar partea buna ca imi arata cat mai am pana nivelul urmator.ma refer la acela cu armele.
Mi-am facut curaj sa joc scout.
https://youtu.be/isAp1RNpynI
Mi se pare ca rush-ul e ceva mai bine facut in BF1. Imi place.
A si Light Tank-ul cu upgrade-ul Howitzer este OP. Am distrus 2 Heavy Tank-uri si un Landship
![]()
Parerea mea e ca rush nu nu ar trebui sa aibe tancuri.
Ex: Ne-am urcat 4 oameni intr-un landship ne-am dus in A, am plantat dinamita si am pazito cu tancul, si tot asa.
dog tagul ala il primesti atunci cand iese jocul daca joci minim 4 zile (diferite) si faci minim rank 15 in beta
tank strike more & more..
Is lvl 41 si joc de pe 30...insa traiam cu impresia ca te anunta cad ai luat dogtag-ul.
Failed to connect to EA, mai pateste cineva asa ceva? De 2-a ore tot mai incerc si acelasi mesaj il primesc!
Nu esti singurul.
Beta ul asta e dezastru, il joaca toti habarnamistii, daca nu ai o echipa buna, nu prea poti face multe. Astazi, jucam Rush, si inamicii plantasera "bomba", iar doi coechipieri stateau pe burta cu luneta, vanau ceva in distanta probabil, la 2m de obiectiv, inamicul statea si se uita la ei, si astepta sa explodeze![]()
De aceea e Open Beta, pentru aia care sunt interesati de acest joc sa-l incerce, nu conteaza ca esti noob sau pro, nu mai fiti tryhards. Iar legat de servere e un lucru normal sa nu mearga din cand in cand.
Bookmarks