Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 15 of 38 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 758

Thread: Destiny 2

1. #281 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Sau pur si simplu fac back-pedaling cand au vazut ca ii cam ia lumea la rost. Patch-urile astea nu se pun la socoteala, ca jocul n-a iesit.

2. #282 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by 495 View Post
    Thank god!

Dar cateva misiuni for fi solo only totusi, speram ca nu multe.
    Pai si în primul ai jucat solo la început, nu? Parca asa era până îți luai nava. Cred ca la fel e si aici, joci singur până ajungi la fermă

3. #283 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Doar prima misiune si mi-e teama ca daca au trebuit sa mentioneze asta in ghid, vor fi mai multe misiuni solo...

4. #284 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Comandate prin martie, au ajuns astazi, la timp sa comemoram primul joc!

unnamed.jpg

5. #285 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Mi-a ajuns jocul de la Altex. Doar maine voi putea incepe sa joc de fapt sau pot singleplayer de azi?

6. #286 SP
    Am primit si eu Limited Edition adineauri via Dant3. (multumiri din nou!)

Acum...sa treaca orele de biro'.

7. #287 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cu plăcere, poate ne vedem la fermă. Lasă si tu id-ul, daca vrei. Have fun!

8. #288 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Sa inteleg ca romanii joaca cu 2 ore mai devreme decat cei din uk? Sa-mi pastrati un loc la raid!

9. #289 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Cu plăcere, poate ne vedem la fermă. Lasă si tu id-ul, daca vrei. Have fun!

Il lasasem cu o pagina in urma parca, dar nu strica, il las si aici. PSN: IamAurelian47 pentru D2 (evident), dar si altele.

10. #290 SP
    Member Johnny's Avatar
    Umbla vorba ca cine are disk version poate juca de acum , servers are up.

11. #291 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by 495 View Post
    Sa inteleg ca romanii joaca cu 2 ore mai devreme decat cei din uk? Sa-mi pastrati un loc la raid!
    raid-ul se lanseaza pe 13 septembrie

12. #292 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Johnny View Post
    Umbla vorba ca cine are disk version poate juca de acum , servers are up.
    Ai vreun link?

13. #293 SP
    Member Johnny's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Ai vreun link?
    Destiny 2 servers now live • Eurogamer.net

14. #294 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    God DAMN IT, abia maine cred ca-l primesc (azi doar am primit sms de la nemo)... IM SAD

15. #295 SP
    Member Peetzy's Avatar
    I feel you Eagle, se pare ca de data asta nenea-nemo a avut alte prioritati. Da' las' ca lovim si noi maine
    Aceeasi poveste si la mine, sms de la nemo, am sunat la ei imediat - mi-au spus ca au preluat comenzile de la Altex si le vor livra maine in Bucuresti. Rezultatul se vede deja...

16. #296 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Mda, contul meu principal e de UK, deci primesc acces doar de la 2. Speram sa se ia dupa IP.

17. #297 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Boon deci lectia a fost invatata. Am iesit perfect la D2 precomanda pe net mai ieftin ca la altex si preload deja gata

18. #298 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Frumoasă muzica, bestiala, 10 de la mine. Surpriza de la început mi-a făcut piele de găină.

19. #299 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Am iesit in sfarsit din joc. Aveam 20 de ore continue de la 00:00 UK cand s-a dat drumul, terminat campania cu titanul, level 251, gata de nightfall, toate 3 clase deschise.

Nu mai vreau sa aud de destiny pt cateva zile! Nu faceti ca mine!

Jocul a fost genial, de la inceput pana la sfarsit, mult peste primul in materie de poveste, character development, cutscenes etc.

10/10

20. #300 SP
    Member nire's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 38 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast