Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 21 of 38 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast
Results 401 to 420 of 758

Thread: Destiny 2

1. #401 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelOfPain View Post
    Hai sa aruncam cu noroi, chiar daca nu stim diferenta dintre developer si publisher .
    Stiu diferenta lol, daca tu nu te-ai prins e treaba ta. Ei vor sa te forteze sa folosesti appu lor de Battlenet, doar nu au implementat feater-ul de stream pe battlenet degeaba nu?

Oricum multe studiouri de development au ajuns sa fie cu'vele publisherilor. Tot mai putine jocuri sunt care merita cumparate din pacate.

2. #402 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Dati in Bungie pentru ca ZERO experienta pe PC

3. #403 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Dati in Bungie pentru ca ZERO experienta pe PC
    Ăsta este un motiv puternic?

4. #404 SP
    Asta e motivul pentru care te baneaza ca ai Shadowplay sau Discord in spate.

5. #405 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    De ce se continua discutia despre D2 PC pe acest forum ? Exista un forum vecin daca.....

6. #406 SP
    Junior Member tazman's Avatar

7. #407 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Ce DLC? De ce nu posteaza lumea partea cea mai importanta care trebuie sa vina in joc?

https://www.facebook.com/DestinyPoin...location=group

8. #408 SP
    Member KiritoStefan's Avatar
    Imi puteti da si mie niste sfaturi ?
    Ps.Nu am jucat destiny 1

9. #409 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Citește recenzia noastră, poate te convinge. Eu zic ca merită, mai ales ca am văzut că l-ai prins la un preț excelent cu tot cu Season Pass

10. #410 SP
    495
    Member 495's Avatar
    https://www.twitch.tv/bungie

primul livestream despre urmatorul dlc.

---------- Post added 15-11-2017 at 20:00 ----------

Absolut superb tot ce au aratat in livestream! Arata fenomenal! Nu incep sa insir ce au aratat astazi, sigur vor veni linkuri cu articole facute cum trebuie.

Putin dezamagit ca nu vine un raid nou, DAR vine un raid lair, un raid mai scurt, cu mecanici noi, locatii noi (pe leviathan), boss nou.

Pretty hyped pt primul DLC!

11. #411 SP
    Slabut. Re-hashed stuff, nu m-a dat pe spate inca.

12. #412 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Același frumos împachetat. Am jucat cred că până am deblocat tot, nici macar *** ăla de Nightfall nu l-am terminat, nici macar nu am dat bani pe el pentru că l-a cumpărat un prieten cu care fac share de cont.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

13. #413 SP
    495
    Member 495's Avatar

Prima misiune din story si cum ajungi pe noul "social space".

14. #414 SP
    495
    Member 495's Avatar

15. #415 SP
    495
    Member 495's Avatar

Imi place ce vad! Infinite forest arata foarte fain, public eventul pare mare si lung, faza cu forge 11 arme iar e interesanta!

16. #416 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Gata i-am imbracat pe toti 3 frumos cu full set de Raid, pauza o vreme, ce am vazut pana acum despre Curse of Osiris nu ma convinge.
    Attached Images Attached Images destiny-2-xander-5-.png destiny-2-xander-6-.png destiny-2-xander-4-.png

17. #417 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    free trial daca intereseaza pe cineva https://www.windowscentral.com/desti...ts-november-28

18. #418 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Sneacky mofos

19. #419 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Cam subtire oricum ce fac astia, comparabil cu ce puteau sa faca. Si aici ma refer la intreg jocul per ansamblu, nu doar mizeriile astea de XP gains/bright engrams push. Nu stiu care sunt aia de iau deciziile atat de business cat si de game design, dar cred ca ar trebui sa ia o pauza. Sa faca loc altora.

20. #420 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Cred ca totul se rezuma si la felul in care ne-am dezvoltat noi oamenii, ca specie.
    Ma includ si pe mine uneori aici, e doar o observatie generala. No finger pointed.

Nu ne mai convine nimic, nu ne mai multumeste nimic. Daca aveam Destiny 2 ca si prim joc al seriei in loc de vanila am fi fost impresionati. Acum vrem sa fie tot destiny dar sa nu fie destiny. Sa aiba ceva nou. Are ceva nou, dar nu destul. Niciodata nu e bine, niciodata nu e suficient.

Toate jocurile sunt criticate am vazut oameni criticand si CoD WW2, si Forza Motorsport 7, Battlefield 1, Division, Gears of War 4, AC Origins, Darksouls 3, Titanfall 2, TOT. TOTUL este criticat.
    Darksouls era prea greu l-au criticat, cand a aparut Darksouls 3 tot nu a fost bine ca l-au facut prea usor. L-au criticat.

Sigur, Destiny 2 are problemele lui, ca orice alt produs software, dar per anasamblu este un joc foarte bun dupa parerea mea.
    Inteligenta si complexitatea cu care sunt creeate toate acele macanici de Raid si felul in care te tine jocul acolo, nu sunt lucruri nici usor de facut nici intalnite in orice joc.

Nu pot fi toate jocurile Half Life 2 sau Witcher 3, pur si simplu nu se poate. Insa felul in care orice este criticat si niciodata nu e bine cam asta denota, ca vrem ca fiecare joc sa fie Half Life 2.
    Nu se poate...
    Ramane la latitudinea noastra ca si gameri daca alegem sa ne bucuram totusi de ceea ce avem, de faptul ca suntem contemporani cu asemenea titluri si lumi minunate, cu tehnologia actuala, sau sa inneguram absolut totul si sa nu ne mai bucuram de nimic, asteptand acel 1 titlu la 2 ani care se ridica la standardele impuse de noi.

Poate sunt eu mai naiv dar dupa 25 de ani de gaming am trecut prin diverse perioade si am vazut multe, si pot afirma deschis ca este bine acum unde suntem, inca este bine, dar din pacate este in gena noastra ca oameni sa folosim mereu "pe vremuri" sau "mai tii minte cand".

Si Quake 2 a fost criticat, si Gothic 3 si Oblivion la vremea lor au fost la fel criticate, nu ne aflam acum intr-o gaura neagra.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 38 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast