Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 38 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 ... LastLast
Results 541 to 560 of 758

Thread: Destiny 2

1. #541 SP
    Member bdevil's Avatar
    Chiar si asa, perioada de timp in care vor ''revizui'' detaliile este unul foarte mare. Luna mai ... damn ... le trebuie inca un an sa ajunga la nivelul D1 ca si gameplay si optiuni!

2. #542 SP
    Member lukecelmare's Avatar

3. #543 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Space and time weaponized for destruction.

A preview of Exotic weapon changes coming in Season 3.

https://twitter.com/Bungie/status/98...049223680?s=19

4. #544 SP
    Member Peetzy's Avatar
    Nice collection of GIFs, by the way

5. #545 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    "Noul" 6v6 is the tits, sper sa-l lase in dumnezeii lor ca mod permanent de joc.

6. #546 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    au bagat sa poti juca ce mod vrei tu in pvp?

7. #547 SP
    Nu, tot autisti vor sa fie.

8. #548 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Am bagat vreo 5 meciuri iron banner 6 vs 6 dar nu e la fel de fain dude si e enervant, ca ai time to kill-ul ala enorm si nu mai merge sa faci hero plays ca in primul joc. Am reusit sa iau maxim 5 odata, cu superul bineinteles si al 6-lea m-a omorat fara probleme. Bine, eu eram ala enervant cu thornu', two tap si murea dupa cateva secunde, altfel era cand vedeai kill feed-ul plin cu ale tale.

Mi-as dori sa ma intorc la joc, la grind, la pvp dar parca bungie nu vrea asta...

9. #549 SP
    Mie mi se pare la fel de fain. Da, ttk-ul e un pic mai mare, dar tot max 3 bursts din pulse rifle in cap iti iei ca sa mori. Feels good to pull 10x streaks again, iar experienta solo e mai iertatoare in 6v6, nu mai depinzi de echipa si nu mai stau aia toti 4 grupati ca turma, acum se mai imprastie lumea, sunt mai multe fronturi, e mult mai misto imo. I like it.

10. #550 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Ca tot e liniste pe-aici.. lume entuziasmata pentru 8 mai?

https://www.vg247.com/2018/05/05/des...ownload-times/

Pentru Romania:
    Servere inchise la: 4 PM
    Se poate da jos incepand cu: 5 PM
    Se poate juca incepand cu: 9 PM
    Spatiu necesar: 71 GB PS4 si 50 GB XBOX

11. #551 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Nu prea. Ma uitam zilele astea la cateva stresmuri mai vechi cu primul joc, aveam 4 eyasluna god rolls pt situatii diferite, control/clash, rumble, close quarter, long distance si pt hartile mari un scout full auto suros 43, ce vremuri, ce time to kill, kill streaks, minim 4-5 supere pe meci...

Pve-ul e cat de cat fun inca.

12. #552 SP
    Culmea, pe mine PvP-ul m-a tinut ancorat la Destiny 2 mai mult.. asa cu bune, si cu rele. M-am distrat, indeajuns de mult, inca sa nu las D2 de tot.
    Pot spune ca imi place si fara radar. Insa odata cu IB, am observat ca am "probleme" cu el.. dupa ce m-am obisnuit fara in Competitive/Trials.

Dar da, trebuie sa recunosc ca in ultima vreme sunt si eu in PvE destul de mult. Nu stiu daca are legatura cu jocul in sine, sau mai degraba cu cine ma joc/clan. Si ca tot sunt aici, sunt curios cum va fi acel "public event" pe Marte.. pare interesant. Sa vedem si noul raid.
    Atfel Warmind aduce lucruri decente, dar.. multe trebuiau sa fie inca de la inceput. In ritmul asta iese D3. O sa mai arunce un DLC in toamna probabil si aia o sa fie. Urmatorul joc!
    Faza amuzanta este ca sunt multi care s-au obisnuit cu asta, "ce ma, asa a fost si in D1, e normal"

13. #553 SP
    Eu l-am prins la $12 pe PC si nici ca ma mai intorc pe PS4. Asta e, mai iau o data season pass-ul, dar ma distrez mai bine acum ca am niste colegi de munca cu care sa joc. Nu sunt hypat pentru Warmind ca stiu ca n-o sa fie cine stie ce, dar il astept cu placere

14. #554 SP
    Da, conteaza cu cine te joci. Sunt curios, cum "se simt" armele fata de consola/aim assist?

15. #555 SP
    Foarte bine. In beta aveam mici probleme cu aimingul pentru ca nu mai jucasem de multa vreme cu mouse-ul dar acum, dupa luni de Siege si Ghost War, a mers ca uns.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

16. #556 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Nu am mai intrat de luni intregi. Trebuie sa imi aduc si eu Warlock-ul la zi...si Hunter-ul. Daca doreste cineva sa ne adunam sau ceva, let me know. PS4 (PSN - IamAurelian47)

17. #557 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Pai poate ne gasim intr-un party marti seara cand dau drumul la warmind.

18. #558 SP
    Nu stiu daca avem sanse sa ne jucam Warmind maine seara.. cel putin eu nu stiu, lucrez pana tarziu. Apoi trebuie dati jos si vreo 70 Giga..
    @Khufu, iti dau add daca doresti, te-ajut sa cresti/facem niste milestones impreuna. Am dat de gust la Sunbreaker (in PvE cel putin).
    Ma voi loga in 1-2 ore. Ma simt fermier azi, asa ca voi sta pe Nightfall ceva.

Este ultima zi in care poate fi obtinut. Nu cred ca va lua locul Origin Story, dar ramane de vazut.
    Daca rezonezi cu ideea, putem juca impreuna. Il luam si pe @495, ca ne este simpatic (si probabil mai kituit ca noi

19. #559 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    @Encman, sigur, da-mi add. Acum ca ma uit pe DIM sa vad cum am ramas ca stats, Warlock e la 312 (am facut primul DLC plus milestons, PvP, etc), Hunter e la 256, subnutrit rau ca nu am facut DLC-ul sau altele...iar de Warlock nu m-am apucat de cand s-a lansat pentru ca... repetitivitate.

Eram entuziasmat de joc inainte de lansare, am luat Limited Edition cu ajutorul lui Dant3 (multumesc din nou ), am intrat intr-un clan mai mult pentru rewards and milestones, dar fiind majoritatea straini nu prea ma sincronizam sa facem un raid sau ceva. Am incercat cu unii, dar cu greu am reusit sa facem jumate , nu toti vorbeau engleza, d-astea. Usor, usor a murit pentru mine, cred ca ultima oara intrasem in joc sa testez arma laser din PvP, unde era un fukcfest.

Eu ma bag cu mare drag, in limita timpului disponibil, desigur. Am casti, deci e ok. Nu am gear de numa-numa, dar promit ca nu mor de prea multe ori. Iti dau accept diseara sau de pe aplicatia de telefon, daca merge.

20. #560 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Cu noul update jocul asta ar trebui redus la 0 euro si promovat ca freemium game. Vine sa borasc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 38 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 ... LastLast