Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 15 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 LastLast
Results 261 to 280 of 286

Thread: Grand Theft Auto VI - GTA 6

  1. #261 SP
    Member olteanug's Avatar
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    Foarte bine si asa frecau menta pe acasa....13 ani sa dezvolte un nou GTA. Mai bine direct concediati decat chemati inapoi la birou

    Dacă jocul iese ca în trailer, înseamnă că nu au frecat menta. Dimpotrivă, eu citesc că mulți angajați se plâng că fac ore suplimentare, chiar și cu lucratul de acasă. Nemaiavând nevoie să facă deplasări de 2-3 ore pe zi, ajung să le lucreze și pe alea, pe lângă programul standard de 8-9 ore. Au existat plângeri că sunt exploatați de când lucrau la Red Dead Redemption 2. Și concedieri s-au făcut, au curățat tot colectivul de angajații toxici și de boy's clubs.

    Au promis până la urmă un GTA 6 care o să aibă conținut care să te facă dependent, să devină un Second Life + grafica mind-blowing arătată în trailer. Mie asta nu mi se pare a frecat menta.

    Vrei să știi cine freacă menta? Bethesda, care tocmai a anunțat că Elder Scrolls 6 se va lansa prin 2028, abia la 18 ani după Skyrim. Pe care îl tot remasterizează. Au trecut deja două generații de console și tot nu avem un Elder Scrolls nou. Și abia la următoarea generație se lansează. Iar Starfield-ul a ieșit în așa hal că m-am apucat să mă rejoc serios Mass Effect Legendary Edition trilogia originală (jocuri vechi de 12-16 ani) ca să-mi revin psihic. Mai ales după ce am văzut ce mutre au NPC-urile din Starfield după vreo 25 ani de dezvoltare.

    Tocmai ce ne-au arătat cei de la Bethesda interioarele, birourile și cum se lucrează acolo la un event recent - zici că e grădiniță, nu loc de muncă. Stăteau mai mult să joace tenis de masă, DOTA și să țopăie cu mingi.

    Cine freacă menta mai tare în cazul ăsta?

  2. #262 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    Foarte bine si asa frecau menta pe acasa....13 ani sa dezvolte un nou GTA. Mai bine direct concediati decat chemati inapoi la birou
    Cred ca din aia 13 ani, dupa ce scazi cat au mai stat pe post-launch la GTA V + development la RDR2, iese bine de fapt. Also, la cat crunch probabil au bagat la GTA V si RDR 2 cred ca si-au luat 1 an sabbatical sa nu mai auda de nimic legat de munca

  3. #263 SP
    Member olteanug's Avatar
    Sunt info că s-au apucat de lucru la GTA VI din 2014.
    In 2022, Schreier reported the game entered development in 2014 and would feature two Bonnie and Clyde-inspired protagonists, including a Latina woman, and claimed the developers were cautiously subverting the series' trend of joking about marginalised groups.

    Eu cred că încă din deceniul trecut, GTA VI ar fi fost inițial programat pentru lansare între 2021-2022, că trebuia să scoată ceva la minim doi-trei ani după lansarea lui RDR 2 pe PC, cum RDR 2 a fost lansat pe console la trei ani după GTA V pe PC.

    Dar pentru că au fost incidente precum pandemia în 2020 ce i-a băgat pe toți în telemuncă +criza rasială + scandalurile iscate de Trump, apoi criza semiconductorilor în 2021+ lansarea catastrofală a lui GTA Trilogy Definitive Edition, apoi războiul și criza energetică din 2022, și pe urmă inflația + AI care au perturbat piața globală în 2023+ valurile de concedieri din IT, apoi era clar că în 2024 vor fi alegeri controversate în America și cine știe ce război sau altă criză mai poate porni, au decis că e mai bine să amâne lansarea până în 2025.

    Dacă nu erau toate ***-urile astea care aproape au distrus civilizația vestică și au încetinit dezvoltarea jocului, eu cred că ne jucam bine mersi GTA VI pe PS5, XBX/S, pe PC și pe iPhone 15 prin cloud ..... de mai bine de un an.

    Eu nu cred că șefii de la Rockstar s-au gândit în 2014-2015 să scoată un GTA 6 la mai bine de un deceniu după lansarea lui GTA 5. E un risc financiar foarte mare să amâni atâta un joc foarte dorit. 13 ani???

    Ori trebuie să te cheme Gabe Newell , dar el își permite.

  4. #264 SP
    Member marv's Avatar
    …Alex Khan?

  5. #265 SP
    Manager paul's Avatar

    Quote Originally Posted by Kotaku
    [...] Kotaku has also learned that it's becoming more and more likely that the sequel might not land until late 2025. It's also possible that it could even slip into 2026 as production reportedly falls behind.
    In February, following numerous leaks, Bloomberg reported that Rockstar Games was mandating its employees to return to work five days a week in the office beginning in April. The short notice and drastic change caught many by surprise and has led to frustration from staff who feel like they are being pushed out after being hired remotely, as reported by Aftermath on March 19.

    While security and quality are reportedly the main reasons Rockstar is instituting the mandate to return to the office, I was told by sources—who wish to remain anonymous to avoid possible retaliation—that development on GTA 6 has started "falling behind." I'm told this has leadership at Rockstar nervous and worried about the game missing the 2025 window and slipping into 2026, and is another big reason the company is pushing for a return to the office in April.
    At the moment, I'm told that Rockstar is still "aiming" for GTA 6 to arrive in Spring 2025. While an early 2025 release is the goal, sources say they aren't sure if this will happen and a Fall 2025 launch seems more plausible and feasible. Meanwhile, delaying the game to 2026 is on the table as a sort of "fallback plan" or "emergency" option if needed.

    And of course, it should be noted—and I was reminded when talking to folks about this situation—that Rockstar Games historically waits until the "last minute" to make changes or alter plans, so the next trailer for the game—no word on when to expect that—might not reflect a delay as the company pushes forward on development.
    GTA 6 Production Reportedly Falling Behind, Rockstar Urges Staff To Return To Office To Avoid Delay

  6. #266 SP
    Member olteanug's Avatar
    Sunt șanse mari să-l amâne „din nou” chiar până în 2027.
    Nu e caz izolat.

  7. #267 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    "Sunt sanse mari sa-l amane pana in 2034 sau sa-l lanseze in 2024 la final."

    razvanrazy - din burta

  8. #268 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Ce ne facem ?!?

  9. #269 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
    Ce ne facem ?!?

    o zis si cei de la Rockstar,cica trebuie sa ne intoarcem la munca

  10. #270 SP
    Member olteanug's Avatar
    Ne întoarcem la birou, că de muncit, s-a muncit pe brânci în ultimii 4 ani, de când cu pandemia.

    Dar serios, cine crede că angajații vor fi mai eficienți și mai productivi la sediu? După 1-2 ore de mers într-un oraș american aglomerat și poluat? În cele 8 ore de program într-un mediu cam gălăgios (ca toate companiile din industria gamingului) și cu șefi care mai mult îți strică buna dispoziție și cu alte porcării corporate care te fac să-ți piară cheful de muncă? Eu am fost mai productiv în telemuncă. Și mai sunt alții (câteva milioane de pe planetă) care cred la fel. Poate era mai ușor însă să te țină peste program și poate erau enervante ședințele prin ZOOM sau Skype, fiind pierdere de vreme. Dar per total, telemunca a fost un avantaj.

    Nu mi-a plăcut că majoritatea jocurilor lansate din a doua jumătate a anului 2020 și până la începutul anului 2022 au avut voice acting deplorabil, pentru că majoritatea actorilor au interpretat vocal personajele de acasă și nu dintr-un studio profesionist. Și mai toate filmele Marvel și altele lansate între 2020-2022 au fost praf. Asta e, actorii trebuie să se deplaseze. Dar developerii pot lucra bine mersi de acasă. Câtă vreme știu să păstreze secrete și să-și securizeze computerele.

    Revenind la GTA 6, nu cred că revenirea la formatul tradițional de lucru va accelera producția jocului. Și oricum, poate e mai bine să-l amâne.
    Prefer să joc un GTA 6 finalizat și bug-free în 2026-2027 decât să fiu dezamăgit la anu că am dat 70-90 dolari pe o monstruozitate ca GTA Trilogy Definitive Edition.

  11. #271 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    Nu e chair asa, si Managemantul o stie foarte bine de ce. Multe echipe nu sunt construite doar din oameni competenti si care stiu meseria. nu sunt pt ca efectiv nu se poate. Acei oameni sunt greu de gasit si greu de pastrat. Dar pe langa ei daca pui, cum se zice pe la noi, prosti dar harnici,sau doar harnici, te folosesti de oamenii d baza sa iti faca o echipa productiva. Asta la birou se poate, pt ca forteaza "albinutele" lucratoare sa stea pe langa principali si ii poti ghida, sub forma de grup. Daca albinutele sunt remote, nu mai merge ca nu se face KT. Da, oamenii de baza o sa fie mai productivi, ca nu au roiul in jurul lor la care trebuie a le explice ce au facut sau cum sa foloseasca ce au facut, dar restul care is remote ce fac? .... restul o sa faca prostii sau o sa someze(pe astia ii arde arda AI-ul si restructurarile... exemplu...vezi "artistii" din IT care tot ce faceau erau texturi sau environmenturi in nivele...gata, s-au dus, le face chat gpt, ei o sa faca foamea, sau o sa se reprofileze) .... asa ca da.... back to work striga managerii, ca sa formeze din nou "echipele" din era pre pandemie


    Problema e ca nimeni nu vrea inapoi. Cei buni, pt ca stiu de ce si stiu ca Management o sa le ceara remote productivity in workplace setting. Ceilati is doar comozi si inca nu realizeaza ce o sa pateasca

  12. #272 SP
    Member olteanug's Avatar
    Păi îmi dau seama că nu au fost dați afară ingineri, animatori, programatori și developeri seniori. Adică, oamenii care aduc cea mai multă contribuție și profit companiilor.

    Ăia 10.000 care au fost dați afară anul trecut din gaming, bănuiesc eu, erau QA Game testeri, modelatori pe texturi, personalul de la departamentul de marketing care frecau menta .......și cel de la departamentul de „DIVERSITY”. Oameni ușor de înlocuit cu AI.
    Plus cei care erau angajați acolo doar pentru că erau de culoare, sau de altă religie, sau femei „feministe” și angajați de alte orientări sexuale, dar nu aveau competențe și nu făceau mai nimic, nu?

    A se vedea ce au pățit jocurile ca Call of Duty Vanguard, și mai ales, Battlefield 2042 în faza inițială (care nu avea scoreboard și chat, vezi domne, să nu ofenseze pe careva că nu e bun la joc)?
    Când au văzut managerii și directorii ce vânzări slabe au avut jocurile respective, cu siguranță au dat afară tot departamentul de diversity dintr-un acces de furie.


    La Rockstar s-au făcut și acolo concedieri - dar au fost dați afară fix angajații cei mai competenți, cei care au dat savoare lui GTA V și RDR 2. Sunt știri că la Rockstar s-au desființat toate bisericuțele de frat boys pentru a elimina masculinitatea toxică.
    Și asta e o mare greșeală.

    Menționez că sunt o grămadă de youtuberi îngrijorați că GTA VI va fi prea woke și prea feminist pentru un joc GTA, care ar trebui să fie cât mai toxic de dragul artei.
    E interesant cum discută tinerii conservatori.



    Dar ca să faci un joc GTA de succes, îți trebuie un mascul toxic, conservator, rasist, misogin, homofob, fumător, băutor ocazional, poluator cu mașini cu benzină, și mai ales, să fie priceput la motoare, să fii genul care se îmbracă la maieu, poartă șapcă swag, conduce o mașină bengoasă, le face pe gagici din vorbe și se pricepe la motoare, sau măcar, știe să schimbe roțile la mașină.
    Ca jucător de GTA, eu aș vrea ca un astfel de om să se ocupe de modelarea și funcționalitatea automobilelor din joc.

    De asemenea, mă aștept să fie și un mascul toxic care face colecție de arme, sau care are măcar un pistol, o pușcă cu lunetă de vânătoare, și care merge ocazional la vânătoare, care a făcut armata sau care a mers cel puțin odată la vânătoare și a tras cu arma.

    Sigur că poate să fie și o femeie și o persoană de culoare și un gay, dar trebuie să le aibă cu mașinile și cu armele. Dar asta înseamnă să fii oleacă toxic, să mănânci barbeque, să te uiți la filme violente/să joci CoD sau DOOM, să asculți heavy metal sau rap, și să înjuri la fiecare minut.

    Eu genul ăsta de persoane aș vrea să dezvolte un joc ca GTA.

    Nu studenți virgini de la arte liberale care n-au nici măcar carnet auto și cărora le e frică să înjure ca să nu ofenseze pe careva, angațați pe criterii woke. Desigur, nu feministe care o ard pe protecția mediului, și mai ales, nu genul de jucători care se joacă Animal Crossing (decât dacă e o secțiune specială în joc pentru așa ceva).

    Un joc ca GTA trebuie făcut cu suflet.
    Și trebuie un SUFLET CÂT MAI TOXIC!

    GTA nu ar trebui să fie smart, woke, etic și filosofic, ci trebuie să fie un joc violent plin de acțiune, cât mai toxic, să arate toată răutatea umană ca în viața reală, dar mai ales, să livreze ENTERTAINMENT.

  13. #273 SP
    Member olteanug's Avatar
    Câtă obsesie pentru un trailer.....


    ......I Like It!



  14. #274 SP
    Member iliedobre's Avatar
    F bine ca recunosti, e primul pas spre vindecare.

  15. #275 SP
    Member olteanug's Avatar
    Quote Originally Posted by iliedobre View Post
    F bine ca recunosti, e primul pas spre vindecare.
    Bine, acum spune-le și celorlalți 185 milioane care sunt obsedați.

    Dar wow, descoperim ceva.....că nici tu nu ești sănătos tun din moment ce jignești alte persoane pentru chestii care nu te afectează cu nimic.

    ---------- Post added 15-04-2024 at 02:58 ----------

    On-Topic.
    Ar fi tare să fie ăsta finalul poveștii GTA 6.

  16. #276 SP
    Member olteanug's Avatar

  17. #277 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    N-are nicio treaba cu GTA. Iar Paul postase deja aici

  18. #278 SP
    Member olteanug's Avatar
    Ba are.
    Publisherul, ca toate companiile mari, are probleme financiare grave.
    Sunt șanse mari ca GTA 6 să fie amânat pentru 2026!

  19. #279 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu are, tocmai asta e faza. Publisher-ul Take Two cu siguranta nu are nicio treaba cu Rockstar care inca produce miliarde dintr-un joc lansat in urma cu mai bine de 10 ani. Nu este nicio dovada, oficiala sau neoficiala, ca Rockstar ar fi atinsi de orice fel de disponibilizari.

  20. #280 SP
    Member olteanug's Avatar
    Adică, câștigi 8,5 miliarde de dolari din GTA 5 și spui că nu ai „planuri actuale” pentru disponibilizări.
    ȘI BRUSC, ANUNȚI aproape 600 de disponibilizări și ANULEZI proiecte în valoare de 140 milioane de DOLARI!

    Cum vine asta?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 15 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 LastLast

Similar Threads

  1. Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online By Walkman in forum Console Club
    Replies: 5620 Last Post: 10-12-2023, 06:55
  2. Grand Theft Auto IV - GTA 4 By MonkY in forum Console Club
    Replies: 10 Last Post: 20-01-2021, 23:32
  3. Grand Theft Auto V - Help! By Molurus in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 24 Last Post: 14-03-2014, 23:10
  4. Grand Theft Auto V By sam in forum English
    Replies: 0 Last Post: 26-10-2011, 05:54

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts