Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 19 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 363

Thread: FIFA 17

1. #181 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Guys, mai gasim si noi anul asta jocul la "baieti", la un pret mai bun ? Mai sunt cateva zile si pana acum mai nimic ...

2. #182 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Baietii de la EA il primesc in ziua lansarii, asa ca sa va asteptati sa apara de maine

3. #183 SP
    Member Clau23's Avatar
    Eu stiam ca in anii trecuti baietii de la EA il primeau la 1-2saptamani dupa lansare. Sti sigur ca il primesc in ziua lansarii?

4. #184 SP
    Junior Member Flavy's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Ce iti arata ? Poate ai gresit user/parola.
    Sorry, EA Access Trial users do not have access to the F.UT Web App. Please purchase a full copy of FIFA 17 and create your Security Question on F.UT Console or PC in order to use the F.UT Web App.

Nu stiu ce are, am incercat sa intru pe EA chat, dar astept incontinuu si nimic

5. #185 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by Clau23 View Post
    Eu stiam ca in anii trecuti baietii de la EA il primeau la 1-2saptamani dupa lansare. Sti sigur ca il primesc in ziua lansarii?
    Anul trecut aveau în ziua lansării, asa va fi și acum. Probabil de mâine vor apărea

Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk

6. #186 SP
    Quote Originally Posted by Clau23 View Post
    Stiu 100% sigur ca-l primesc in ziua lansarii. Din pacate, se pare ca in Europa se lanseaza pe 29, deci atunci il primesc si ei.

7. #187 SP
    Member Peetzy's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    ...se pare ca in Europa se lanseaza pe 29.
    Sigur pe 29, stie si wiki:

FIFA 17

From Wikipedia, the free encyclopedia

FIFA 17 is an upcoming association football video game in the FIFA series, scheduled to be released on 27 September 2016 in North America and 29 September 2016 for the rest of the world.

Sa vedem insa la EA Cotroceni cum stau lucrurile...

8. #188 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    O întrebare pentru băieții care au luat FIFA 17 de pe US, vă merg serverele EA să vă conectați?

LE: S-a rezolvat.

9. #189 SP
    Iti garantez ca baietii de la EA Cotroceni il primesc tot pe 29

10. #190 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Cum e Pro Clubs, cum e Pro Clubs, cum e Pro Clubs ? ? ? ?

11. #191 SP
    Member shaqkers's Avatar

12. #192 SP
    Senior Member silvian92's Avatar

FIFA 17

Cine are precomanda pe Store la fifa 17 il poate descarca !!!

13. #193 SP
    Member AlexXxNik's Avatar
    Daca ai cont de USA nu poti sa il joci de azi?

14. #194 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Cred ca da , eu am cont de UK il pot doar descarca , maine la ora 2:00 il pot juca !!!

15. #195 SP
    Pe cont de US se poate juca de aseara. Si btw, pe Xbox daca aveai precomanda, s-a descarcat de vreo 2-3 sapt

16. #196 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Au dat drumul pe xb one?

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

17. #197 SP
    Junior Member Kralizeh's Avatar
    Pai asta tocmai s-a zis. E dat drumul de ceva vreme.

18. #198 SP
    Member clax_117's Avatar
    Vreau sa-mi cumpar fifa 17 standard de pe xbox store us unde e 60$ . problema este ca nu sunt sigur daca in joc voi avea si fifa legends deoarece in imaginea de prezentare nu apare acea sigla ca pe coperta jocului retail. ( stiti la ce ma refer) imi puteti spune daca in varianta standard digital exista fifa legends? multumesc

19. #199 SP
    Member AlexG's Avatar
    Dai sign out si baga iar parola si emailul asa imi arata si mie

---------- Post added 27-09-2016 at 19:09 ----------

Quote Originally Posted by Flavy View Post
    Sorry, EA Access Trial users do not have access to the F.UT Web App. Please purchase a full copy of FIFA 17 and create your Security Question on F.UT Console or PC in order to use the F.UT Web App.

Nu stiu ce are, am incercat sa intru pe EA chat, dar astept incontinuu si nimic
    Dai sign out si baga parola si emailul din nou ca asa imi arata si mie

20. #200 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Quote Originally Posted by clax_117 View Post
    Vreau sa-mi cumpar fifa 17 standard de pe xbox store us unde e 60$ . problema este ca nu sunt sigur daca in joc voi avea si fifa legends deoarece in imaginea de prezentare nu apare acea sigla ca pe coperta jocului retail. ( stiti la ce ma refer) imi puteti spune daca in varianta standard digital exista fifa legends? multumesc
    Legendele sunt in orice varianta de FIFA 17 pentru Xbox, fie el One sau 360, digital sau retail. Nu iti trebuie Super Deluxe Edition sa ai sanse mai mici ca la loto sa iti cada un auriu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 19 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast

Bookmarks