AAaaa, mersi de raspuns, am crezut ca ai jucat jocul Full. Demo am jucat si eu, parca nu era chiar Fifa 16, nu mai intra golurile chiar asa si au o libertate de miscare si de control, mai buna jucatorii .
AAaaa, mersi de raspuns, am crezut ca ai jucat jocul Full. Demo am jucat si eu, parca nu era chiar Fifa 16, nu mai intra golurile chiar asa si au o libertate de miscare si de control, mai buna jucatorii .
Nu stiu ce ziceti ca e greu sa pasezi.Pasele merg foarte bine, FIFA 17 are cel mai bun joc de pase ever.
Nu cred ca am avut vreun meci cu pass acurracy sub 90%.
Cea mai mare problema este delay ul pe care il ai cand esti cu mingea in careul advers.
Apas pe sut intr o situatia 1 vs portar, si jucatorul in 95% din cazuri nu suteaza, asteapta sa vina vreun fundas sa i ia mingea.
O alta problema este ca daca conduci, prin min 70, jucatorii tai incep sa se miste foarte greoi, delay in comenzi, pase simple gresite, si nici protejarea nu mai functioneaza la fel.
La cornere iar, e totul random, daca incerc sa selectez un fundas inalt sa l duc in locul unde ajunge centrarea, jocul mi l deselecteaza, si alege altul.
Singurul lucru pe care l as vrea in joc, este sa mearga macar un dribling cu care sa iti poti depasi adversarul.
Per total mi se pare mai bun ca FIFA 16, si asta din cauza paselor.
Inlin sa cred ca toate aceste ingreunari ale jocului provin din faptul ca aproape toti jucam asistat si jocul incearca sa incetineasca sutul, pasa, pana la momentul ideal cand o sa dea cele mai bune rezultate. Pe manual nu e chiar asa, dar nici rezultatul nu mai e acelasi
Nu stiu de ce cred ca EA vrea sa faca acest joc cat mai random posibil cu fiecare an. Degeaba te chinui sa construiesti, sa dai goluri frumoase, sa faci scheme 1vs1, 1vs2, cand te trezesti cu un gol am p*lea luat de la un adversar care deabea stie sa lege 2 pase, parca iti taie toata pofta de a mai juca, eu asa sunt.
Am inceput sa joc ut odata cu fifa 15 si am jucat doar cu jucatori din bbva, acum vreau sa schimb ma voi axa doar pe premier league. E misto sa o iei de la 0 chiar daca aveam toty si tots toate vedetele.
Eu am avut precomanda la altex si mi.a venit acum o ora ! Revin cu impresii !
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Pai daca vrei realitate du te si joaca fotbal, asta este fifa si cel mai bun ar trebui sa castige la sfarsitul meciului, nu cel mai norocos.
Bookmarks