din pacate au facut o marlanie, si daca vrei sa participi la lansare la concurs trebuie sa iei neaparat de acolo jocul
Eu am primit acum mail pentru confirmarea precomenzii.
Sa sper ca va ajunge în week-end?
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
Cei de la Altex/MG trimit Uncharted începând de azi, să-i sunați pe ăia de la firma de curierat, sâmbătă cel târziu ar trebui să fie în consolă. Dacă nu aveți noroc, buba e la Nemo Express.
PS: Nu mai ascultați de băieții sau fetele de la "felatii" cu clienții, ăia lucrează pe nasturi.
Am dat click pe linkul de confirmare si mi-a aparut fereastra asta pe care nu apare nimic. E normal? S-a confirmat?
Da, asa trebuie, e ok.
Mie mi se pare ciudat ca am facut pre-order pe 29 aprilie si am primit instant 2 mail-uri, unul cu detaliile de livrare si celalalt de confirmare (fara click sau ceva, zicea doar ca am confirmat comanda) si n-am mai primit nimic de atunci. Acum statusul comenzii este "Comanda procesata integral". Ce inseamna asta?
Eu am precomanda si la MG si la Altex, de la care ajunge prima data pe ala il iau.
Eventual, daca vin ambele in pana sambata unul il dau lui Rasko daca lui nu-i ajunge (e posibil la ce noroc are, si oricum nu e departe Arad de Oradea).![]()
Bookmarks