Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 12 of 15 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 221 to 240 of 293

Thread: Despre precomenzi

1. #221 SP
    Member Hazer's Avatar
    Am eu. Am facut si la Altex si la eMAG, just to be sure. N-am primit nimic de la ei, statusul comenzii inca e "Comanda plasata" si atat. O s-o anulez..

2. #222 SP
    Member popteodor's Avatar
    Eu am sunat la eMag si au zis ca mai dureaza ... foarte vag si lipsit de interes domnul.

Stie cineva daca va aparea consola in magazinele Altex maine in Cluj?

3. #223 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    Am fost la Altexul din Cluj, nu este pe stoc, mi s-a recomandat sa fac comanda online, ceea ce ar fi trebuit sa fac de la bun inceput. Sunt in 4 orase din romania consolele. Mi se pare foarte ciudat ca orasul Cluj-Napoca nu este la zi cu cele mai noi aparitii, iar alte orase precum Galati si Prahova o au deja pe rafturile magazinelor.

De la Emag nici o veste, nici o data estimata de livrare, nici macar un update ca produsul se afla in stoc, nimic. Mi se pare foarte aberant ca pana ce unii o primesc inainte de data aparitiei altii nici pe data in care ar trebui sa fie pe rafturi nu au ocazia sa il cumpere...

In ca un exemplu in care sistemul isi face de cap cu noi si nu avem nimic ce sa ii facem. Presupun ca daca nu ar fi comandat de la ei toata romania si ar avea o concurenta calumea, si altex si emag s-ar mai gandi de doua ori pana ce ar face clientul sa astepte si si-ar optimiza serviciile.

p.s. m-am mai interesat si la 4games.ro, ei vor primi ps4pro doar in 18 noiembrie... cred ca le comanda de pe luna... iar altele precum Ventum Games au pretul de 2.000 lei la pro.

4. #224 SP
    Junior Member bonoman's Avatar

Despre precomenzi

Se știa de la inceput ca nu vor fi in magazin. Primii care le vor avea sunt cei cu precomenzi ( cum am facut si eu si ieri am primit-o ) apoi după ce termina cu toti care au avut precomandă le pun si in magazin. Ce rost ar mai fi avut precomenzile daca azi erau consolele in magazin???? Este destul de logic

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. #225 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    In tarile cu apa calda primesti un pret mai bun, un bonus, etc la precomenzi, ca sa nu mergi in ziua lansarii in magazin. In Romania...

6. #226 SP
    Junior Member bonoman's Avatar
    In romania se considera ca Bonus faptul ca o ai printre primii

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. #227 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    In tarile cu apa calda primesti un pret mai bun, un bonus, etc la precomenzi, ca sa nu mergi in ziua lansarii in magazin. In Romania...
    Subscriu ce a scris tudyniuz, precomanda nu inseamna ca nu va fi pe rafturile magazinelor la data aparitiei. Oficial nu asta inseamna, ci ca iti rezervi o copie/bucata din timp la un anumit pret cu beneficiile precomenzii si in cazul in care produsul nu se mai fabrica/este editie limitata/nu mai e in stoc. In tarile "mai calde" la data mentionata de producator il gasesti si pe rafturi, uita te doar la aparitia ps4 acum 3 ani la reportaje video, stateau oamenii la rand in fata magazinelor, cu toate ca aveau precomenzi.

Da, intradevar Altex si Emag din Romania face pe unii sa creada ca asa merge cum a scris mai sus si "bonoman", dar toti cei care cred asta se inseala, si eu am precomanda din 12 Septembrie si inca nu am ps4pro-ul... si nici nu am ocazia sa renunt la comanda si sa il cumpar de pe raft... asta e partea nasoala. Dansam dupa cum vor ei si nu dupa cum ar trebui...

8. #228 SP
    For info, tocmai am primit un telefon de la emag ... consola intra pe stoc luni si ar ajunge la Cluj marti ....

9. #229 SP
    Clar mai bine Altex atunci, deja mi-au confirmat comanda, ma astept ca maine sau cel tarziu poimaine sa vina...

10. #230 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    M-au sunat si pe mine cei de la Emag, de luni vor trimite precomenzile. In the meantime Altex nu a dat nici un semn. Goota love these romanian retaliers fmmfmmfmmfmfmfmfmfmfmfmmf

11. #231 SP
    Member mircoid's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    M-au sunat si pe mine cei de la Emag, de luni vor trimite precomenzile. In the meantime Altex nu a dat nici un semn. Goota love these romanian retaliers fmmfmmfmmfmfmfmfmfmfmfmmf
    Altex a inceput sa livreze incepand de ieri. Eu am primit-o ieri de la Altex/MG in Bucuresti. De asemenea a ajuns si in Constanta si Timisoara. Livrarea se face prin Nemo.

12. #232 SP
    Member nire's Avatar
    Cum mai baieti de luni? Eu am sunat acum la emag si domnisoara a spus ca in aproximativ o luna va fi disponibil produsul . (eu am facut precomanda pe 6, duminica trecuta)

13. #233 SP
    Member Hazer's Avatar
    Pentru cine e interesat, am dat o fuga pana la Media Galaxy-ul din mall Baneasa si aveau un stack imens cu Pro-uri so..

14. #234 SP
    Member mircoid's Avatar
    Cine doreste sa cumpere PS4Pro este deja disponibil si in MG Mega Mall.
    Am vorbit cu baietii de acolo si in acest moment instalau si un setup de test 4K HDR pe un TV de 2m.

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk

15. #235 SP
    Member nire's Avatar
    Dupa un email catre [email protected] am fost sunat dupa 30-40 minute de catre un reprezentant emag si mi s-a comunicat ca va fi livrat luni "bro".

16. #236 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by mircoid View Post
    Cine doreste sa cumpere PS4Pro este deja disponibil si in MG Mega Mall.
    Am vorbit cu baietii de acolo si in acest moment instalau si un setup de test 4K HDR pe un TV de 2m.

Disponibil si in Altex Liberty Center

17. #237 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    A dat Domnu' sa ajunga si la mine, Altex....

18. #238 SP
    Member mircoid's Avatar
    Am pus si pe topicul de precomenzi dar zic sa pun si aici, daca nu e ok rog moderatorul sa mute.
    Am fost azi in MG Mega Mall si am vazut stoc frumusel de PS4Pro.
    Baietii de acolo se ocupau de un setup 4K + HDR + Pro pe un TV LG OLED de 2m. Vorbeau ca baga la test Fifa 17, Uncharted 4, Infinite Warfare si Second Son. Cine e interesat sa dea buzna ...

19. #239 SP
    La altex in iulius mall cluj mai este o bucata ps4 pro.

20. #240 SP
    Member mircoid's Avatar

MG Mega Mall Bucuresti

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 15 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast