Am eu. Am facut si la Altex si la eMAG, just to be sure. N-am primit nimic de la ei, statusul comenzii inca e "Comanda plasata" si atat. O s-o anulez..
Am eu. Am facut si la Altex si la eMAG, just to be sure. N-am primit nimic de la ei, statusul comenzii inca e "Comanda plasata" si atat. O s-o anulez..
Eu am sunat la eMag si au zis ca mai dureaza ... foarte vag si lipsit de interes domnul.
Stie cineva daca va aparea consola in magazinele Altex maine in Cluj?
Am fost la Altexul din Cluj, nu este pe stoc, mi s-a recomandat sa fac comanda online, ceea ce ar fi trebuit sa fac de la bun inceput. Sunt in 4 orase din romania consolele. Mi se pare foarte ciudat ca orasul Cluj-Napoca nu este la zi cu cele mai noi aparitii, iar alte orase precum Galati si Prahova o au deja pe rafturile magazinelor.
De la Emag nici o veste, nici o data estimata de livrare, nici macar un update ca produsul se afla in stoc, nimic. Mi se pare foarte aberant ca pana ce unii o primesc inainte de data aparitiei altii nici pe data in care ar trebui sa fie pe rafturi nu au ocazia sa il cumpere...
In ca un exemplu in care sistemul isi face de cap cu noi si nu avem nimic ce sa ii facem. Presupun ca daca nu ar fi comandat de la ei toata romania si ar avea o concurenta calumea, si altex si emag s-ar mai gandi de doua ori pana ce ar face clientul sa astepte si si-ar optimiza serviciile.
p.s. m-am mai interesat si la 4games.ro, ei vor primi ps4pro doar in 18 noiembrie... cred ca le comanda de pe luna... iar altele precum Ventum Games au pretul de 2.000 lei la pro.
Se știa de la inceput ca nu vor fi in magazin. Primii care le vor avea sunt cei cu precomenzi ( cum am facut si eu si ieri am primit-o ) apoi după ce termina cu toti care au avut precomandă le pun si in magazin. Ce rost ar mai fi avut precomenzile daca azi erau consolele in magazin???? Este destul de logic
Sent from my iPhone using Tapatalk
In tarile cu apa calda primesti un pret mai bun, un bonus, etc la precomenzi, ca sa nu mergi in ziua lansarii in magazin. In Romania...![]()
In romania se considera ca Bonus faptul ca o ai printre primii
Sent from my iPhone using Tapatalk
Subscriu ce a scris tudyniuz, precomanda nu inseamna ca nu va fi pe rafturile magazinelor la data aparitiei. Oficial nu asta inseamna, ci ca iti rezervi o copie/bucata din timp la un anumit pret cu beneficiile precomenzii si in cazul in care produsul nu se mai fabrica/este editie limitata/nu mai e in stoc. In tarile "mai calde" la data mentionata de producator il gasesti si pe rafturi, uita te doar la aparitia ps4 acum 3 ani la reportaje video, stateau oamenii la rand in fata magazinelor, cu toate ca aveau precomenzi.
Da, intradevar Altex si Emag din Romania face pe unii sa creada ca asa merge cum a scris mai sus si "bonoman", dar toti cei care cred asta se inseala, si eu am precomanda din 12 Septembrie si inca nu am ps4pro-ul... si nici nu am ocazia sa renunt la comanda si sa il cumpar de pe raft... asta e partea nasoala. Dansam dupa cum vor ei si nu dupa cum ar trebui...
For info, tocmai am primit un telefon de la emag ... consola intra pe stoc luni si ar ajunge la Cluj marti ....
Clar mai bine Altex atunci, deja mi-au confirmat comanda, ma astept ca maine sau cel tarziu poimaine sa vina...
M-au sunat si pe mine cei de la Emag, de luni vor trimite precomenzile. In the meantime Altex nu a dat nici un semn. Goota love these romanian retaliers fmmfmmfmmfmfmfmfmfmfmfmmf
Cum mai baieti de luni? Eu am sunat acum la emag si domnisoara a spus ca in aproximativ o luna va fi disponibil produsul![]()
. (eu am facut precomanda pe 6, duminica trecuta)
Pentru cine e interesat, am dat o fuga pana la Media Galaxy-ul din mall Baneasa si aveau un stack imens cu Pro-uri so..![]()
Cine doreste sa cumpere PS4Pro este deja disponibil si in MG Mega Mall.
Am vorbit cu baietii de acolo si in acest moment instalau si un setup de test 4K HDR pe un TV de 2m.
Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk
Dupa un email catre [email protected] am fost sunat dupa 30-40 minute de catre un reprezentant emag si mi s-a comunicat ca va fi livrat luni "bro".
Am pus si pe topicul de precomenzi dar zic sa pun si aici, daca nu e ok rog moderatorul sa mute.
Am fost azi in MG Mega Mall si am vazut stoc frumusel de PS4Pro.
Baietii de acolo se ocupau de un setup 4K + HDR + Pro pe un TV LG OLED de 2m. Vorbeau ca baga la test Fifa 17, Uncharted 4, Infinite Warfare si Second Son. Cine e interesat sa dea buzna ...
Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk
Bookmarks