Dragi colegi de forum si de '' suferinta'' asteptarii U4 , lamuriti-ma si pe mine daca puteti. Am fost in magazinul Altex in 1 feb si am platit atunci bundlle-ul ps4 + joc U4. Pe cand sa ma astept ca ajunge la mine ? Mersi mult.
Printable View
Dragi colegi de forum si de '' suferinta'' asteptarii U4 , lamuriti-ma si pe mine daca puteti. Am fost in magazinul Altex in 1 feb si am platit atunci bundlle-ul ps4 + joc U4. Pe cand sa ma astept ca ajunge la mine ? Mersi mult.
Am primit pe mail bonusul la precomanda :))
Altex face mișto de mine.
Me2, ceea ce e ft dubios, stiind ca ar trebui sa avem codul in pachet, in mod normal...
Si eu. Am un pre-order bonus in cutia jocului, si altul de la Altex pe mail. Care e faza?
Pai tu sa zici, ca ai jocu :)) E acelasi lucru ? Sau e ceva diferit ?
E clar ca e diferit, dpdv al cifrelor/literelor, ca e ceva random generated. Sunt curios daca ceea ce deblochezi este acelasi lucru sau nu. Ramane sa vedem marti :)
---------- Post added 07-05-2016 at 11:22 ----------
So ? Azi n-a primit nimeni, nimic ? Eu tot sper sa sune...
So ? Azi n-a primit nimeni, nimic ? Eu tot sper sa sune... Chiar as avea timp sa ma joc in weekend :-S
A ajuns cineva prin MG Orhideea, ca ei mai aveau obiceiul sa puna jocurile mai repede la raft? Mersi
O sa ajung eu p-acolo in 2h, dar nu-l iau cu 20 ron mai scump daca e la raft. Mor aici in asteptare, da tot dau 240 ron pe el :evil:
Nimic la raft in orhideea. Doar niste carcase goale pt reclama. Am intrebat pe cineva si mi-a zis sec "pe 10!" Cref ca au mai intrebat si altii.
Am fost si eu azi si acelasi lucru.
nu recoman acest magazin. eu am avut experiente neplacute cu ei, iar seful de acolo are un caracter de tot *******
Eu am vorbit cu un prieten din lista mea de ps4,ca am vazut ca se juca sambata uncharted.A spus ca a luat din Iulius mall,iar magazinul se numeste 4games.Poate e cineva interesat
@Dant3, de data asta n-ai mai avut dreptate cu livratu de sambata. Sper sa vina azi...
Mie nu o sa-mi vina nici astazi, am sunat deja la curier. No problem... poate imi vin maine cele 2-3 electrocasnice care am comandat dar nu am nevoie de ele... FMM de "magazin online" jegos!
Mda...eu nici nu am pe cine sa sun sa intreb, pentru ca nu am un AWB pe site...